Cât timp ai un magazin, mai ales dacă este mic, da. Dar la un magazin mare sau ca merchandiser al unui brand la multe magazine mari, lucrurile se schimbă, nu e așa ușor. Nu este eficiență și seriozitate între colegi, iar treaba, problemele și vina se lasă pe seama ceiluilalt, mai ales pe merchandiseri. Directorii sau superiorii zonali a unui lanț de magazine sau Audit-ul dau vina pe angajați și pe șefii de magazin, iar aceștia dau vina pe merchandiseri (ăia care n-au nimic mai bun de făcut).
De ce astepti persoana potrivita si nu te casatoresti cu un boschetar? Cred ca si ala te poate iubi, si sa iti ofere chestii fundamentale
Lucrez ca merchandiser, și știu cum este, un dezastru, aproape dacă ai timp de ceva. Ca angajat din magazin, mai găsești timp de relaxare și să nu-ți pese, dar ca merchandiser, n-ai așa mult lux. Ai terminat un magazin, ai fugit la altul. Totuși, poți "fura curent" doar până când te prinde cu vina, iar la unele firme de Merchandising te cronometrează sau chiar te urmărește pe gps, deci ce vorbim...
M-am uitat la restul intrebarilor tale si nu as avea incredere nici sa te las sa muti un pachet de grisine de pe un raft pe altul.
Mai simplu de atat n-am cum sa zic. Angajatorul va alege intotdeauna pe cineva mai pregatit decat este necesar, in detrimentul unuia nepregatit sau incapabil. Asa cum este si in viata sociala, alegem un partener la fel de frumos si inteligent ca noi, ne petrecem timpul langa oameni de aceeasi calitate.
Primele chestii pe care le-am remarcat, lasand la o parte vocabularul, este comportamentul si atitudinea ta. In mod constructiv zic, ca sfat, sa incepi sa studiezi si sa evoluezi ca persoana, si restul lucrurilor bune vor veni de la sine.