Pai scolile se inchid dupa votare (sper) pentru ca votarea se face in scoli, e logic ca dupa votare fiind numarul mare de infectati cu covid vor inchide si scolile, pana atunci nu pot porcii sa faca asta pentru ca nu s-ar mai putea vota din lipsa de locuri.
Uman si decent era ca votarea sa se fi facut la o alta data iar scolile sa fi fost inchise deja! De bun simt si cu respect pentru banii cetatenilor, dar ce sa-i faci toate gunoaiele care ajung sau vor sa fie in politica fac totul pentru bani nu pentru binele comunitatii!
Imi este greu sa cred ca atunci cand erau 200 si ceva de cazuri pe zi de infectari s-au luat masuri drastice iar acum la peste 1000 de infectari pe zi nu se face nimic.
Inca odata politicul demonstreaza ca se baga peste tot si o face foarte foarte prost. O rusine de tara am ajuns din cauza acestor nemernici platiti din bani publici nu din ai camatarilor, nu din ai prostituatelor, nu din ai infractorilor ci din ai vostri ai celor care muncesc legal!
Probabil pentru că o să fie un haos și autoritățile nu vor putea gestiona situația.
Lumea se ateaptă la un "vârf" de covizi la cca 14 zile după inceperea școlii. Și asta cam coincide cu alegerile. Acu pricepuși?
Pentru ca ne vor neinstruiti ca sa-i votam in continuare, si sa credem orbeste ce ne spun la tv.
Pentru ca lumea prefera sa audă o conspirație politica oricând si sa dea vina mereu pe politicieni. E mai simplu asa decat sa ia fiecare niste reposabilitate in mana.
loveYGFM4ever întreabă:
bbbbbbbbnbbbb întreabă:
Pe_Viata_Anonim_1994 întreabă:
anonim_4396 întreabă: