Unde ai auzit tu ca e gata? chiar azi se auzea ca SUA a atacat acolo
In orientul mijlociu nu o sa fie niciodata ''gata'' conflictele odata ce israelu e inconjurat numai de dusmani la care trebuie sa riposteze si SUA care sprijina israelu
Un atac nuclear ar fi urmat imediat de riposte intense, iar ezultatul ar fi chiar distrugerea vietii pe Pamant, in timp foarte scurt.
Ptr ca nu au interes real sa apere Israel, ei vor asa pe la spate sa se dea cu Iranul, altfel facea ceva de genu ce zici tu, dar poate nu nuclear, radea tot pe o raza de 500-1000 Km de Israel si gata.
Bă, esti nebun? Conflictul nuclear se va extinde in toata lumea. Este de ajuns sa dea unul bomba, că vor da si altii.
Si dispărem de pe fața pământului.
Va dispare si TPU. Si cine iti va mai citi tâmpeniile?
Eram sigur ca primesc astfel de raspunsuri, dar am zis sa vad cati ma fac nebun
Nu prea ar fi fost posibil asa ceva, fiindca daca radea tot ar fi fost probleme cu rusia care are multi aliati in orientu mijlociu, aliatii care ii sunt dusmani israelului, chiar si fara arme nuclear se ajungea la un razboi daca SUA facea ce zici tu, dar acum nu zic ca nu sunt interese, nu exista prietenii adevarate in lumea asta, frate frate dar branza e pe bani
In politica exista doar interese, nu exista frate frate deloc, este o lipsa total de umanism.
Ce dracu sa aiba SUA problema cu rusia cand aia abia face fata cu Ukraina si tot prea rezolva nimic.
Daca vroia, rezolva problema. SUA e cea mai tare, cine dracu indraznea sa faca razboi cu ei?
Se va termina armamentul HAMAS si se va opri iar conflictul ca de fiecare data, tot incearca ei sa f Israel si nu pot, dar incearca, si mor oameni degeaba.
ONU propune armistitiu, iar se va face dar din cauza care am zis-o, si aia e.
Ca daca HAMAS era dotata, nu se mai oprea nimic. Si iar stau sa faca rost de armament si soldati, si iar vor incerca.
Nu te-am facut nebun la propriu. Este doar o replica dintr-un serial romanesc.
Dar, există si un dar.