Pai cum sa se mute acolo?
Ce crezi ca acolo ii lasa cineva sa faca scandalul de aici?
Ce crezi ca lor le place Rusia?
Nici rusilor nu le place Rusia, dar daca asa castigi bani si putere aia e...
Pentru ca sunt niște religioși radicali de Evul Mediu și ar trebui sa plece acolo unde încă exista gândire de Evul Mediu sau sa își facă un control! După cum vorbesc nu prea îmi par sănătoși la cap la fel cum vorbea Vadim Tudor sau Ceaușescu! Ce mai cauta la emisiuni la televizor sa îi indoctrineze pe oameni
Din cate imi amintesc, in Romania inca e democratie, prin urmare, pot exista diferite puncte de vedere, cu care poti fi de acord sau nu. Totodata este normal sa existe presa/televiziuni care nu trebuie sa mearga pe "linia oficiala". Datoria noastra este de a pune in balanta atat opiniile care ne convin, cat si cele care nu ne convin si a trage concluzia proprie asupra unui subiect in discutie. Spre exemplu, de unde ai tras tu concluzia ca persoanele enumerate de tine sunt pro Rusia si de ce esti nemultumit ca sunt promovate pe anumite televiziuni? Raspunsul e simplu, ca televiziunile "oficiale", a se citi platite de partidele la putere, nu le ofera posibilitatea sa-si spuna punctul de vedere, preferand in schimb sa-i catalogheze cu anumite etichete, pentru ca isi permit sa aiba alte pareri decat vor cei de la putete sa auda. La fel se intampla si intre noi, daca cineva are o parere diferita de a ta, cu siguranta in ochii tai e deja pro-rus, putinist, anti-european etc. Hai sa nu mai vedem lumea in alb si negru, nimeni nu detine adevarul, oricare poate avea opinii personale.
Vorbesc împotriva Uniunii Europene și îl ridica în slava pe Putin! Sunt anti NATO, antisemiti! Doar uita-te la declarațiile lor! Ei spun ca nu este niciun razboi in Ucraina
A fi de parere ca nu trebuie sa ne comportam ca sclavii in fata UE și NATO, nu inseamna a fi impotriva lor, ci o normalitate. Trebuie sa avem si noi identitatea noastra, nu doar sa plecam capul si sa spunem am inteles, trebuie sa negociem interesul nostru. As prefera sa imi dai tu exemple de declaratii anti UE si anti NATO, declaratii pro Putin, negarea razboiului ale acelor persoane. Cred ca asa poti sa iti sustii punctul tau de vedere. Prefer link. Culmea ar fi sa intuim noi unde ai vazut tu acele declaratii. Exceptie Sosoaca, a avut unele declaratii, dar aici putem discuta separat subiectul.
Suntem cu 50 de ani în urma din Lene și HOTIE! Ce tot o dai tu cu comunismul pe aici? Comunism a fost înainte de 90 *( URSS )! DUPA destrămare fiecare tara si-a văzut de drumul ei mai bun sau mai rau după tipul de conducători!
Și China este COMUNISTA! IN anii 90 era cam pe același nivel economic cu România sau mai rau poate!
Uita-te ce infrastructura *( rutiera / porturi / cai ferate ) au construit în ultimii ani!
Iti cad plombele! Noi ne tărâm pe cale ferata cu 50 km / h aia au trenuri care zboară cu 300!
Coruptii în China comunista primesc un glonț în cap! La noi FURA de rup și se lăfăie în Mertane pe impozitele fraierilor care injuta pe net!
Ce are Occidentul asta? Aur pe P#%@? Ne-au furat aurul austro-ungarii vreo 200 de ani ca este PLINA Viena de aurul din România! Prin toate palatele pe pereți aur din România o sa vezi!
Au jefuit Englezii, francezii, spaniolii & portughezii pana NU au mai putut Africa și America de Sud!
Mii de sclavi dusi cu vapoare în America din care jumate morți de foame pe drum!
Bai cum NE PLACE DOAR pe unii sa ii vedem HOTI și pe alții NU! AU JEFUIT vest europenii × 5000 cat rusii!
Dacă prin anii 1900 erai un negru în R D Congo și sub ' Glorioasa " conducere a lui Leopold al Belgiei ți se amputau mâinile ca NU ai făcut norma la recoltat cauciuc natural iar nevasta și copii tai erau violați sau schingiuiti în fata ta te asigur CA nu mai ridicai IN SLAVI maratia și " democrația " vest europeana!
UE ne-a făcut membri în " CLUB " sa ne poata pune mai ușor capra! Și sa avem privilegiul sa facem muncile de care ei NU SE ATING nici sa fie muritori de foame!
Mai sunt și rare excepții de oameni bine plătiți *( medici, ingineri sau manageri în companii mari sau bănci) 10 % maxim!
"Din cate imi amintesc, in Romania inca e democratie, prin urmare, pot exista diferite puncte de vedere"
Pentru imbecilii care inca nu stiu: democratia nu implica tradarea intereselor nationale, promovarea fascismului, comunismului, doctrinei legionare, etc. Orice "punct de vedere de tipul asta, trebuie pedepsit exemplat.
"...preferand in schimb sa-i catalogheze cu anumite etichete, pentru ca isi permit sa aiba alte pareri decat vor cei de la putete sa auda."
De fapt, ii eticheteaza foarte cirect. Dar oricum, nu trebuie sa-ti spuna o televiziune asta. Doar cei cu un singur neuron, si nici ala valid, nu inteleg ca mizeriile astea asa zis suveraniste, chiar asta sunt.
"Hai sa nu mai vedem lumea in alb si negru, nimeni nu detine adevarul, oricare poate avea opinii personale."
Pe principiul asta, oricine poate avea opinia ca ar trebui sa ti se rupa capul, si sa o si promoveze la TV, de exemplu, nu? Cum spuneam, deocratia nu inseamna ca poti avea orice opinie. Doar analfabetii functional considera asta.
Statisticile arata ca aproape 40% dintre romani sunt analfabeti functional.
Votul doar a confirmat asta. Daca aduni procentele obtinute de mizeriile astea asa zis suveraniste, ajungi cam pe acolo. Diferenta de cateva procente s-a dus catre alte partide, in special PSD.
Democratia presupune sa fiu de acord cu opinia ta? Totusi n-am inteles unde ma incadrez, din punctul tau de vedere, la "cei cu un singur neuron si nici ala valid" ori la "analfabet functional"? Apropos, din ce ai scris rezulta ca esti um mare adept al comunismului, din moment ce nu accepti si un alt punct de vedere. Preferam sa ma combati cu dovezi, nu cu pareri personale. Mai incearca, poate iti iese. Nu uita, data viitoare adreseaza-mi si niste injuraturi daca argumentele le-ai terminat din comentariul precedent. Sa auzim de bine.
P.S.: astept raspuns la a doua intrebare din comentariu.
Dacă am trai intr-o țară democratica niște femei ca Diana Sosoaca sau Dana Budeanu ar fi trebuit sa fie decăzute din drepturile părintești și sa li se ia copiii pentru ca promovează violenta împotriva copiilor și violenta domestica și privarea copiilor de ecrane! Ce fel de femei sunt ele, niște țațe cu vocabular de mahala care ar trebui sa își facă un control la cap! La fel și jurnalista aia Iosefina Pascal plătită de Russia today
Ai facut vreo plangere in justitie in privinta asta, din moment ce nicio instanta nu s-a sesizat? Parca o instanta ar trebui sa decida daca cineva comite un abuz, nu oricare dintre noi si nu cred ca avem ingradit drteptul de a ne adresa instantei. Sunt niste reguli clare. Totusi, parca subiectul initial era altul.
Doar uita-te la declarațiile lor și la limbajul lor de mahala! Niște țațe sunt și nimic mai mult! Nu contează ce scoli au terminat, tot needucate sunt, se vede după cum vorbesc
Absolut de acord. Nu cred ca ma suspectezi a fi un fan de-al lor?
"...astept raspuns la a doua intrebare din comentariu."
Te inadrezi perfect in ambele categorii.
"Democratia presupune sa fiu de acord cu opinia ta?"
Asta ai inteles?! Apoi te miri de ce spun ca esti analfabet functional.
Oricum, sa sustii ca nu le-ai auzit pe mizeriile astea de tipul lui Georgescu, Simion, sau Sosoaca, facand declaratii anti UE, NATO, sau pro Putin, chiar te descalifica. Chiar atat de imbecil esti, incat sa cersesti link-uri aici, cand poti da o cautare pe Google si gasesti cate vrei? Adica una e sa ceara unul un link la ceva greu de gasit, si cu totul alta sa ceara ceva pe care il poate gasi si un copil de cinci ani.
Oricum, jegurile astea asa zis suveraniste, exact in carca astora ca tine s-au suit. Studiile arata clar ca aproape 40% dintre romani sunt analfabeti functional. Iar votul a confirmat clar asta. Pana acum, stiam ca sunt, dar acum stim si cine sunt.
O parere trebuie argumentata, nu trebuie sa caut eu sa-ti demonstrez opiniile. Asta pe de o parte.
Pe de alta parte, apropos de justitia pe care am amintit-o intr-un comentariu precedent, apelativele, imbecil, analfabet functional etc., crezi ca imi dau dreptul sa-ti fac o plangere pensla pentru calomnie? E simplu sa te ascunzi in spatele unui cont pe internet si sa crezi ca poti sa-ti permiti sa jignesti. Uite ca unii nu prea permit asta. Sincer imi pare rau pentru tine, dar asta e situatia. Ne vedem in instanta.
"Pe de alta parte, apropos de justitia pe care am amintit-o intr-un comentariu precedent, apelativele, imbecil, analfabet functional etc., crezi ca imi dau dreptul sa-ti fac o plangere pensla pentru calomnie?"
Poti sa faci ce vrei, doar n-o sa te iei tu dupa ce spun eu.
Dar cum asa, dintr-odata nu mai esti de acord ca putem avea orice opinie?
Cum spuneam, doar analfabetii functional ca tine ar putea sustine mizerii ca suveranistii astia...
Omânia a devenit modernă. Atât de modernă, încât niciodată nu există bani pentru pensionari, nici pentru salariați. Cu toate acestea, suntem chemați la vot din cinci în cinci ani, fiind mințiți că mâine va fi mai bine. Și, uite așa, trece viața, iar pentru tine nu va fi niciodată mai bine. Va fi bine doar pentru politicieni.
Pentru că actuala clasă politică nu a făcut absolut nimic pentru această țară, oamenii au ajuns la disperare și încearcă alte soluții, orice altceva, pentru a scăpa. Realitatea nu este cea pe care o vedem la televizor. Sunt sute și mii de copii care nu au nici măcar o pâine pe masă, în timp ce politicianul pe care îl vezi la televizor 'latră' pe zeci de mii de euro. Păi, unde este dreptatea?
Te anunt ca Romania a intrat in razboi cu rusia si a omorat milioane de rusi, ce ai fii vrut sa va dea trandafiri? stalin a fost un idiot eu as fi ras de pe harta europei Romania, Germania, Italia, a fost tampit cum sunt si in ziua de azi niste lasi, fricosi, cat despre AUR, SOS România, POT, PPR sau Pro România aia nu sunt pro rusia si pro ciolan
AdrianaBacescu întreabă: