| BitchInRedDress a întrebat:

De ce sunt fanaticii lui Georgescu asa agresivi? Unele persoane din familie au înnebunit cand au auzit ca eu si parintii mei nu votam cu specimenul ala. Daca e asa "bun" precum se spune, de ce e mereu flancat de namile legionariste inarmate pana in dinti?

3 răspunsuri:
| Ionut2025Tz a răspuns:

Nu fanaticii lui Georgescu sunt agresivi ci fanatici sportivi din galerii care au mereu ceva de impartit cu jandarmii si instiga la violenta.
Pentru protectia proprie, doar nu vrei sa pateasca ceva "noul mesia" care a primit votul romanilor in primul tur datorita dezamagirii de calitatea extrem de slaba a candidatilor la postul de presedinte.
Privind in retrospectiva oricare din cei doi candidati castiga in turul doi, Romania ar fi avut un presedinte extrem de slab.
Prin repetarea alegerilor au aparut cativa candidati capabili sa stranga votul populatiei dezamagite de candidatii propusi in primul tur.
Daca prin absurd se permite candidatura lui Georgescu, va lua un maxim de 20% din totalul voturilor exprimate.

Uite aici o oglinda mai reala asupra privintelor de vot ale romanilor in viitoarele alegeri:

https://polymarket.com/......ion-winner

| LisaJulie a răspuns:

Au fost vrajiti de social media, ince nu motiv in plus sa nu ai Tiktok sau alte prostii! Nici eu nu stiu cum de au fost vrajiti asa multi de el, ce stiu sigur este ca el stie sa manipuleze! Cu alte cuvinte, vai de noi popor naiv!

| minrest a răspuns:

Pretinde ca e in pericol sa fie asasinat, de asta umbla cu mercenari dupa el.