Problemele tarii consider ca sunt ale tuturor, daca tara merge rau si noi o ducem rau si asta se vede deja. Oricat de optimisti suntem situatia nu e deloc roz, alesii nostri au promis de toate in campania electorala dar rezultatele nici macar nu se zaresc.
Mie imi este oarecum teama de viitor, ma gandesc ce o sa fie in lumea asta...
Mie mi-e frica de imbatranire si pentru sanatate. Tara... daca esti sanatos si puternic pleci in alta tara. Solidaritatea nationala e o iluzie vanduta bine, a motivat armatele secole la rand.
De violatorii gay
de tara asta(romania) cum a ajuns
noi desprogresam(mergem in jos), ai de capu ei de tara!
De Dumnezeu si de momentul cand o sa incep sa ii pierd pe cei dragi. Ma ingrozeste lucrul asta.
Trebuie sa fim optimisti si sa incercam atat cat putem sa ajutam la binele tarii.
Mie mi-e frica de prosti, tradatori, criminali, betivi, drogati, obsedati, rautaciosi, tupeisti, snobi, ipocriti, sefi, de hoti, etc.
Mie mi`e frica de singuratate, de tradare, de moarte.
E adevarat ca tara noastra merge spre mai rau, dar asta nu inseamna ca trebuie sa decad si eu o data cu ea. Problemele tarii nu sunt ale mele; noi ne facem datoria, luna de luna din salariul nostru se duc banii pentru stat! Daca cei de sus nu sunt in stare sa faca ceva, nu e vina noastra, ci vina lor!
Mie imi e frica decat de D-zeu ca daca mor nu se duce sufletul meu la tarisora ci la D-zeu pup:*
Mie imi este frica de seringa cu ac.
Tara noastra este adevarat ca se duce in jos si noi odata cu ea pentru ca ne-am obisnuit cu ideea ca nu noi trebuie sa facem ceva pentru ea.Insa nu e asa.Nu trebuie sa ne resemnam.Trebuie sa ne dam putin interesul pentru a scoate Romania din,, groapa".
Cel mai frica imi este de natura(vulcanii, miscari ale placilor tectonice, furtuni, tsunami, explozii solare, meteoriti, asteroizi, smd)si apoi de pierderea celor dragi...problema cu tara e minora la urma uremei frica ar trebui sa le fie celor care siau batut joc de noi pana acum, de ce sa ne fie noua frica?
ionela_5345 întreabă: