| XatomisX a întrebat:

De e ies oamenii in strada? ce s-a intamplat? nu am apucat sa ma informez deoarece am stat in casa sa invat pentru sesiune si spre rusinea mea nu stiu ce se intampla

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Psd, partidul care e la guvernare acum, vrea sa modifice diverse puncte din codul penal.

printre care sa permita in unele limite abuzul in serviciul si sa ofere gratieri si amnistii pentru anumite infractiuni sub pretextul ca inchisorile din Romania sunt supraaglomerate.

Populatia si institutiile cu expertiza in ceea ce priveste codul penal nu sunt de accord cu aceste modificari si mai ales cu modul in care ele incearca sa fie adoptate.

Cu toate acestea asta noapte guvernul a aprobat modificare codului penal prin care abuzul in serviciul nu mai este incriminat... lucru care va scapa multi politicieni de urmarire penala si le va da dreptul legal sa faca o groaza de magareli. Unul dintre cei care vor avea de castigat de pe urma acestei modificari este chiar presedintele PSD Liviu Dragnea care are probleme cu justita fix in domeniul asta al abuzului in seviciu si care ar fi ajuns la inchisoare daca era gasit vinovat.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ĂlaRău a răspuns:

Protesteaza impotriva legii gratierii si a modului in care a fost adoptata.

| XatomisX explică (pentru suntserios):

Multumesc!

Răspuns utilizator avertizat