| Ichigo a întrebat:

De unde pot face rost de o masca Anonymus/Vendeta pentru protestul anti ACTA din Cluj? Se vinde prin oras? Daca nu, unde se vinde pe net si cat costa?

7 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

...si fara masca aia nu iti poti exprima punctul de vedere?!

| Ichigo explică:

Nu, masca are 2 scopuri, sa imi afirm punctul de vedere printr-un mod mai lejer, ca ma cam doare gatul sa strig la -10 grade jos ACTA, si in plus imi ascund identitatea... crezi ca nu o sa fie "informatori" pe acolo? Deja urmaresc pe facebook pe oricine are ca avatar ceva legat de Anonymus. pentru ca vor sa prinda cat mai multi membrii si toti care vor participa la protest vor fii luati in vizor, deci prefer sa nu imi vada fata big grin

| Ichigo explică:

Uh, 40 si ceva de lei... scumpa. credeam ca e maxim 20. cred ca am sa tai ceva din carton big grin

| MirceaPetrescu a răspuns:

Poti sa iei de la ăia de pe okazii.ro, dar nu poti sa fii sigur. Cea mai buna oferta care am vazut-o pana acum si care par cei mai seriosi sunt cei de pe www.mascavendetta.com

| klawdelu a răspuns (pentru noktambul):

Omul doar a intrebat. Politicos ar fi fost sa-i raspunzi daca stii, daca nu, nu-i raspunde cu o alta intrebare pentru ca nu asta e scopul site-ului TPU, in cazul in care nu ti-ai dat seama.