Pare că nu. Pare că ăștia dau și schimbă legi peste noapte după bunul plac.Și nu, nu o susțin pe Șoșoacă niciodată, însă mi se pare că România se îndepărtează din ce în ce mai mult de ideea de democrație. Dacă nu scăpăm de PSD, PNL, Aur, va fi din ce în ce mai rău.
Comanda pentru președinte A FOST DATA DEJA de la Washington sau Bruxelles! Așteptăm doar ' regia ' ieftina de la Bucale = votul pentru poolimea contribuabila cu taxe
Nu, nici o șansă! Peste 4 ani, numai dacă scapă ieftin după dosarul deschis de procuratură pentru ce a vorbit live, după decizia CCR și plângerea comunității evreiești, căci mi se pare că și ei i-au făcut o plângere.
E o vorbă românească: gura bate curul!
Dacă, nu a știut să stea cuminte verbal, în ultimii 4 ani, știind că vrea să candideze la președinția României, cine este de vină?
Azi, i-a venit și prima sancțiune de la UE, pentru circul din iulie. Dacă nu se potolește, nici acolo, cei de acolo o trimit pachet acasă, înainte de terminarea mandatului!
A mai dansat ala de fericire acum câțiva ani și dimineața s-a trezit cu marinaru pe fotoliul de la Cotroceni!
Vom vedea.
Toată clasa politica din România este o latura de dat la porci! Dacă ești prea tânără și nu te-ai convins... urmează!
Ai dreptate: sa scapam de ei ca doar cer respectarea legilor, astazi cand extremismul creste in uropa. Ca doar asa au ajuns la putere Hitler si Musolinii.
Cata lipsa de cultura politica si istorica. Democratie nu inseamna extremism si anarhie.
Vorbește și gogulet sa para inteligent.
Întotdeauna când ai să auzi la cineva chestii chestii așa abstracte fara sa dea o explicație gen "au pus americanii deja omu lor, las că știu eu exact, nu pot sa va zic și vouă, da știu eu" o fac oamenii să para interesanți doar.
Sunt câteva țări care opresc candidaturile in felul asta. Rusia ar fi una din ele. Și tu te bucuri că suntem că ei?
Din păcate nu mai are șanse. O decizie politică care scoate la iveală niste lucruri periculoase rău pentru țara.
Dupa ce si-a pus botnita si a latrat in parlamentul european si au dat-o aia afara in suturi, crezi ca ia cineva in serios ideea de a o pune in alegeri? )
Poate ca intentia ei este una buna, dar prostia ei fara egal, a pus-o in situatia asta.
De ce nu mai are sanse? Intreb ca idee, nu-s fun alegeri de presedinti in RO, de nici unele de fapt, dar vad ca discutati pe aici si eram curios de ce nu mai are loc
Nu mai poate candida.
S-au inchis perioadele de depunere a candidaturilor.
O mare porcarie ce s-a intamplat din mai multe motive:
1. pare (chiar daca nu e asa) ca un partid din Romania poate sa isi controleze si sa isi anihileze contracanditatii la masa verde. Extrem de periculos. Asa a ajuns Putin dictator in Rusia.
2. pare (chiar daca nu e asa) ca un partid din Romania practic a aranjat rezultatul primului tur de alegeri.
3. (asta mi se pare cel mai grav) a martirizat o persoana extremista si a dat multa multa apa la moara simpatizantilor.
Una care sa-i mângâie pe cap și la orice propunere sa răspundă cu " Yes Sir "! Tipul de lingău politic!
Ai observat în istoria recenta *( ultimii 25 -30 ani ) ca toți cei care au renunțat sa tranzactioneze petrolul în USD *( dolari ) au cam dispărut? Sadam Husein in Iraq, Gadafi în Libia în Venezuela o sleahta de maimuțoi corupți! Exact tarile cu rezerve serioase de petrol! Pai nu este mai convenabil sa aibă ei oameni " plantați " in tarile cu resurse? Este!
Trebuie sa înțelegi ca politica NU o fac politicienii! Mai ales în tari bananiere dar cu resurse! Ei sunt actorii! Regizorul sta în spate și " dirijaza "! Pentru realizarea un spectacol *( teatru -film ) ai nevoie de bani! Banii vin de la sponsori! Adică companii cu interese! Ei sponsorizează sa-si facă reclama și sa își vândă mărfurile sau serviciile către poolimea spectatoare la show!
Poolimea sta, urmărește și aplauda sau huiduie prestația actorilor după caz! Am făcut o comparație cu lumea artistica sa înțelegi un pic cum sta treaba!
De ce crește extremismul în toată Europa, nu din cauza guvernelor corupte care adoptă legi antidemocratice peste tot în lume? Gen abolirea dreptului la avort, taxe peste taxe, homofobia, limitarea cash-ului.Astea sunt date de guvernele așa zis democratice care conduc majoritatea țărilor, dar sunt foarte aproape de principiile celor amintiți de tine.
PSD, PNL cer respectarea unor astfel de legi, legi pe care le dau peste noapte și în folosul lor.Și Hitler făcea la fel, doar cerea respectarea unor legi.
Eu înțeleg că se fură voturi, că alegerile nu sunt 100% corecte, însă dacă nu ar fi atât de mulți oameni care nu cască ochii și nu pot trage niște concluzii banale, rezultatele ar fi în beneficiul nostru.Să vedem la alegerile astea dacă s-au deșteptat mai mulți români, deși cred că mai avem nevoie de câțiva ani să trecem prin lucruri și mai grele până când oamenii să realizeze că este nevoie de o schimbare.
Vezi, ultimele lui raspunsuri care doar bat campii fara sa explice ceva concret nu denota decat ca cere putina atentie si incearca sa par el inteligentul care nu a fost pacalit de "sistem". Insa nu poate exprima ceva coerent asa cum l-ai intrebat tu. Amuzant nu?
Sosoaca, daca se respectau legile de catre organele in drept, acum ori era la puscarie sau in cel mai bun caz lipsita de anumte drepturi ca cea de a fi ales.
A se respecta legea si Constitutia este o cerinta pentru orice candidat.
Am auzit si eu ca in Canada sau intr- o alta tara mai dezvoltata nu ar fi fost primita in Parlament. Putea totusi sa se poarte mai frumoas, i s-a respins candidatura din cauza a ceea ce a spus despre evrei
Aaa, asta e altceva.
Da, trebuia ca cei care aplica legea sa o aplice cand trebuia.
Nu sa scoti un candidat la masa verde.
OnePiece întreabă: