| StefanE2019 a întrebat:

Descrieți în 3 cuvinte sau o propoziție o persoană de 49 de ani care amenință un copil de 14 ani că îl dă în judecată pentru o jignire, dar atunci când acel copil vine cu zeci de contra-argumente și dovezi că acel adult l-a înjurat in mod repetat, acesta spune deodată că nu îl mai interesează totul laughing

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

E un dobitoc, asa il descriu in 3 cuvinte.

E, vorbeste aiurea, nu poate sa-l dea in nici o judecata, in primul rand ca nu are dovezi, dar si daca ar avea, nu se ia in seama asta, au aia alte probleme mai importante, nu sa stea dupa un dezaxat.
Ce, eu daca-ti zic du-te-n aia a mea, ma dai in judecata? Nu prea merge.
Asa ar trebui sa fie tribunalele pline daca s-ar da in judecata doar pentru atata.

Sa vezi ca-l faceam eu in toate felurile asa d-al dracu sa-i arat ca o s--e, ca n-are ce face.
Astia trebuie pusi la punct, de aia-s tot felul de jigodii ca-s lasati in pacate sa faca ce vor.

Asa era cu unu care cerea taxa de protectie si altele, povestea Makaveli parca pe Youtube, si pana la urma si-a luat-o de a ajuns desfigurat in spital, si apoi gata, s-a cumintit.

9 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

O scursură lașă.

| SilentRain a răspuns:

Am.nevoie doar de unul singur -Jalnic -

| Wr3nch a răspuns:

Parinte roman mediu.

| StefanE2019 explică (pentru Wr3nch):

Am uitat să mai zic, nu e vreo rudă (deși cred că v-ați dat seama)

| DoamnaGasca a răspuns:

Penibil, nesimțit, fricos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hermafrodit laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un cetatean turmentat.

| StefanE2019 explică (pentru Mosotti):

Si nici nu l-am jignit prea tare, doar am zis că e un om b€șit pentru că a profitat de harta făcută de mine într-un joc ca să câștige el bani.
Și când a văzut că m-am prins și că nu îi mai dau eu lui nicio hartă, a început să mă înjure de toate felurile și să scrie poezii de zeci de paragrafe despre mine pe forumuri și Discord, atât de ofticat era laughing)

| Mosotti a răspuns (pentru StefanE2019):

Da, lasa-l in pace ca n-are ce face.

Întrebări similare