| Mindfulness a întrebat:

Deștepților,de ce ați votat PSD daca de 35 de ani ne tot fura și ne-a sărăcit,vandut străinilor! Cand cresc mereu taxe și impozite la nesfârșit, când avem cea mai mare inflație! Și salariile sunt cele mai jalnice din Europa! De ce sa ii votați? Bătrânii cine ia votat? O sa se aleagă praful de noi ăștia săraci din cauza scumpirilor!

8 răspunsuri:
| contstersinteresscazut a răspuns:

Nu neapărat, se fură și voturi pe rupte, mai ales în zonele rurale. Există încă oameni care votează PSD (mulțumiți cu o pungă de făină, o pungă de orez și o sticlă de ulei) și vor rămâne cu această opțiune. Personal, m-am săturat de țara asta și de oamenii care locuiesc aici; pare că niciodată nu va fi bine. Aici, există oportunități pentru bogați și cei cu capital, care își deschid firme aici pentru că pot plăti salarii mizerabile de 2000 de lei. Aștept să văd până când va continua această situație, pentru că nu cred că cineva va mai dori să lucreze. Treptat, această mentalitate se va răspândi. Cei din Generația Z par că nu au nicio intenție să lucreze dacă salariul nu depășește 5000 de lei.

| Mindfulness explică (pentru contstersinteresscazut):

Au fost amenințați că rămân fără social, pensie și de aia cred. Și, cum spui tu, s-au dat cu PSD pentru foloase materiale, pentru câteva zile de ajutor o sa sufere ani de zile, ajutorul ce l-au primit tine o săptămână, hai doua și 4 ani plâng în pumni după ce nu mai primesc nimic! Acest lucru se întâmplă de 35 de ani nu ne mai vine mintea la cap! Nu învățăm din greșeli niciodată! Oricum cred că oricare ar fi câștigat s-ar fi întâmplat la fel. Ne promite că fac multe chestii pentru noi că dreg și când în colo rămânem persecutați și dezamăgiți de fiecare data! Toți fac la fel, da nu poți să votezi pe cineva care nu a făcut absolut nimic, care fac in asa fel sa fugă toți tinerii din casă și să le fie scârbă de tara asta, care e o tara frumoasa populata de hoți și tâlhari psihopați! Ce sa faci cu 2000? Daca stai in chirie și lucrezi și mai ești și bolnav lucrezi de te rupi pe nimic și nici nu ești respectat la locul de munca! Nu o să ne mai facem noi bine, sa vezi ce scumpiri o sa vina, o sa mâncăm unii cu porția! De aia unii s-au apucat de furat din cauza politicienilor de umplutura. Daca ieșea Sosoaca ce crezi că se întâmplă?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu nu inteleg acesta rezolta dupa votul asta.
Nu e clar ca asta vrea majoritatea romanilor? Ca mie imi este absolut clar. Vor pomeni, vor sa fie bugetari, vor sa poata fura putin, vor sa se identifice cu cei de la conducere care fac bani repede si pe o sparla mica, vor Ciolaci si Ciuci.

Cei care zic ca nu vor asta si vor schimbare s-au pisat pe el de vot ca erau cam ocupati duminica. Deci practic nu le pasa si isi lasa viitorul pe mana altora.

Uite un exemplu concret:

acum 15 minute | NewChangeSociety a răspuns:
..."Personal, m-am săturat de țara asta și de oamenii care locuiesc aici; "...

în 10 Iunie | NewChangeSociety a întrebat:
"Sunt singurul care nu mai iese la vot și nu a votat niciodată? "

De ce nu vrem sa admitem, majoritatea nu vrea schimbare.

Toti cei care tipa pe net ca vor altceva si ca lucrurile nu sunt bune sunt ca asta de ti-a raspuns tie la intrebare.

| Mindfulness explică (pentru suntserios):

Eu am văzut că majoritatea românilor se cam plângeau după ce su câștigat PSD! Păreau traumatizați chiar! Ziceau că nu mai vor să audă de Romania niciodată,că nu vor mai veni nici în vacanțe, concedii că nu au de ce! Și îi condamnau pe bătrâni că au votat cu PSD și că facem mereu aceleași greșeli ca nație,că suntem idioti! Cei din diaspora in special,au sperat că nu vor ieși PSD sa se întoarcă și ei la familia lor,sa nu mai sufere între străini! Unii ziceau că doar cu revoluție mai putem face ceva,revoluție pe tiktok zic eu sau la baruri stand pe wi-fi și arătând cat de viteji sunt! In realitate nimeni nu face nimic,toți se plâng dar nu vad nici o recoltă, am văzut Rromi care făceau ceva, care ieșeau în stradă! Au ajuns Rromii mai patrioți decât Românii! S-au deșteptat ei mai mult decât romanul, și ei nu au educație!
Nu sunt toți că el, foarte multi au votat cu Sosoaca și nu a obținut decat 3% sau puțin mai mult că nu m-am mai uitat! Păreau foarte multi dezamagiti de rezultate, oameni care votase deja! Denigra Românii că sunt prosti și că ne merităm soarta! Apai ..eu nu știu ce să zic, eu nu am fost inteligent nu sunt inteligent dar e ciudat ce se întâmplă, cum ne plângem mereu dar îi votam pe cei care ne-au subjugat de 35 de ani și care doar ne-au mințit frumos și distrus tara! Ori suntem nebuni că nație ori nu știu ce se petrece! Unii vor să își schimbe și cetățenia sa uite că sunt românasi. Daca asta vrea majoritatea românilor însemna că sunt ipocriți, că sunt bogați nu săraci așa cum se plâng peste tot, și că sunt furați de clasa politică când în mod paradoxal tot pe ei îi votează semenii lor.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Mindfulness):

Ce zicea diaspora? Ca nu mai vor psd? Atunci de ce mm au votat 21% psd, 14% aur si 13% sos?

Sa fii in Europa la munca pentru ca UE ti a facilitat acest lucru, sa apreciezi ce se intampla in Europa si de acolo sa votezi 27% cele doua partite anti UE? Asta e prostie pura.

Toti se plang pe tiktok si Facebook, cine vrea schimbare nu iese cu adevarat la vot. E clar deja.

Sa te uiti pe harta prezentei la vot, cele mai sarace judete controlate de PSD au avut prezenta masina la vot. Oamenilor de acolo le e bine asa. Prefera sa fie furati si saraci decat sa puna osul la schimbare, ca daca se schimba ceva bugetarii care traiesc acolo bine s-ar putea sa ramana fara loc de munca, s-ar putea ca aia care lenevesc toata ziua sa fie pusi la munca samd...

Nu cred ca problema e ca romanii sunt bogati si nu de asta vor schimbare, problema e ca majoritatea romanilor nu vor schimbare pentru ca stiu ca vor trebui sa se schimbe si ei si asta nu le place...

| Mindfulness explică (pentru suntserios):

Mentalitatea comunista le-a rămas în" ADN "
Revoluție nu o să iese, virtual poate de vitejii care se duc la pensat laughing

| mODIN a răspuns:

Sunt si eu frustrat din cauza asta, dar, totodata, nu e chiar evident pentru toata lumea cu cine ar trebui sa voteze. Daca USR si AUR ii sperie, ce alta optiune mai au?

| Mindfulness explică (pentru mODIN):

Sa vezi ce o sa ii sperie taxele și noile scumpiri din iulie