| RazzMTB a întrebat:

Dragi romani, ce ati face daca copilul vostru ar fi Sapiosexual? 99% au raspuns ca l-ar rupe cu bataia…

16 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Tot 99% dintre romai habar n-au ce inseamna, dar concluzioneaza ca daca e ceva cu "sexual", clar trebuie sa fie de rau.laughing))

| Yurisa a răspuns:

Uăt dă fac laughing Sapiosexualitatea e o prostie laughing E doar așa o chestie care circula prin 2014 și oamenii se identificau ca fiind "sapiosexuali" ca să arate tuturor ce superiori morali și virtuoși sunt laughing

| RazzMTB explică (pentru Yurisa):

Nope, sapiosexualitatea inseamna atractia fata de persoanele inteligente

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns:

Asa au raspuns la un sondaj si cand au fost intrebati ce o sa faca daca o sa aiba copii heterosexuali laughing

| ecstasys a răspuns:

Nimic????

| Hyperion7 a răspuns:

Totul pleacă de la creier.
Cu cât prostul e mai mare, cu atât mai de neprețuit pare.
Și nu o zic sa instig pe cineva, ci e un adevăr general valabil.
Vedeți deștepți care sa se pretinda cumva?

| Madaxo97 a răspuns (pentru RazzMTB):

Cam este o tâmpenie, dacă îți spune copilul ca e sapiosexual, în baza acestei definiții, ca înseamnă atracție față de persoanele inteligente, pai atunci înseamnă că îi poate placea si același sex dacă este inteligent, nu? Sau cum e asta, sunt doua ramuri, sapiosexuali gay și sapiosexuali straight? laughing

| RazzMTB explică (pentru Madaxo97):

Nu, daca este atras de genul opus se va numi heterosapiosexual, daca este atras de acelasi gen, se va numi homosapiosexual

| ioana748 a răspuns:

Pe genul „de ale lui Mitica"
Super tarelaughing

| LisaJulie a răspuns:

E luata cumva de la Vax Populi?

| Cipi1212 a răspuns:

Nu am mai auzit de sapiosexual.

| Yurisa a răspuns (pentru RazzMTB):

Mare tâmpenie, chestia asta nu a existat niciodată, e doar un trend

Ba da, doar ca nu avea o denumire… vrei sa-mi spui ca tu nu esti atrasa de persoanele inteligente?

| Yurisa a răspuns (pentru RazzMTB):

Contează și aspectul ăsta, dar să concepi o terminologie pentru așa ceva cu care să te identifici mi se pare o prostie laughing

Mda

Întrebări similare