Ii cam impune sa si plateasca.dar il poti da in judecata, nu te costa nimic.doar o cerere, pe care o gasesti pe net, si eu am patit asta.am dat 2 in judecata si am castigat.bafta.
Pot cei de la itm sa impuna angajatorului, plata salariilor restante? fiindca de regula astia vin dau o amenda, de regula nu taie chitanta fiindca iau doar jumatate si astfel si ei si patronul si-au facut datoria iar angajatul ramane muritor de foame? am de gand sa depun o lacramatie cu nr de inregistrare si tot tacamul dac as sti sigur ca ei pot rezolva.
Multumesc de raspuns.imi voi cauta dreptatea, chit ca umbla ea prin Romania cam cu capul spart.bafta.
Cu tribunalul o rezolvi, mai ales daca nu ai semnat state de plata.tu nu trebuie sa dovedesti nimic, angajatorul este chemat in instanta si el trebuie sa dovedeasca. cererea este simpla, o depui la judecatorul de serviciu datata si semnata.http://www.avocatnet.ro/......jator.html
Foarte sincer.Sa ne anunti si pe noi daca ti ai mai recuperat vreun salariu ceva! ok.
O sa incerc, cu placere.deja ma gandesc sa infiintez o echipa de recuperare a salariilor celor prostiti de patroni,ma tem insa sa nu cadem in latura radicala a fenomenului,.din ura,din razbunare, din rautate, nu ca acestia nu ar merita, fiindca sa-ni fie cu iertare, nedandu-mi salariul intreg ori la timp ori deloc.ma condamni la hotie, neplata facturilor, dar in primul rand la FOAME.si nu prea-mi place sa mor de foame.
Stii cum avem medicul de familie ..ar fi fost bun sa avem si... Avocatul familiei...