| Hombre a întrebat:

Dupa cum ne-am obisnuit presedintele Basescu a inceput sa-si bage nasul in toate la fel ca Ceausescu. Dar acum la Cotroceni canta cucuveaua, "dragul" nostru presedinte si-a gasit beleaua.
Sute de demonstranti sunt la poarta Cotroceniului si il cheama la dialog.
Ce parere aveti, va iesi presedintele la dialog?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai nou, chiorul a inceput sa se comporte ca Ceausescu. A pus jandarmii sa-i filmeze pe manifestanti si deja citiva au fost identificati si vor fi amendati cu 50-100 milioane. Asta asa, sa bage frica-n oameni si sa nu mai indrazneasca nimeni sa demonstreze impotriva lui, chit ca o face pasnic, pentru ca nu au fost incendii si distrugeri. Procedeaza la fel ca atunci cind au demonstrat politistii impotriva lui si dupa, i-a identificat dupa filmarile televiziunilor si i-a trimis in fata comisiei disciplinare, dupa care a ordonat putorii de Igas sa concedieze 10000 de politisti. Culmea insa, ca dupa ce au dat afara politstii ca sa-l razbune pe idiot, au umplut golul ramas cu firme de paza si protectie, care sint platite mai scump decit salariile politistilor concediati. Adica razbunarea dobitocului costa mai mult bugetul de stat, care buget nu-i altceva decit banii din buzunarele noastre, pentru ca noi facem bugetul ala, prin taxe si impozite.

42 răspunsuri:
| ionutzu94 a răspuns:

Nu in viata asta.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce să facă?
Este prea laș!
Pa, pa.

| olian a răspuns:

Ar trebui sa fie mii de persoane, era altceva!

| madutza555 a răspuns:

Nu cred el se teme pentru nu a fi impuscat la fel ca ceausescu dar basescu =ceausescu

| mgtow a răspuns:

Se ascunde ca un sobolan care e urmarit de 2 motani mafioti. Si daca ar iesi cred ca l-as impusca in cap ca sa scapam de un corupt iar lui Boc o bomba sub masina si boom dar sunt simple vise care nu devin realitate.

| MidnightLady a răspuns:

La dialog nu stiu daca iese, da' bine cred ca i-ar mai prinde o baie de multime.

Răspuns utilizator avertizat
| soultaker a răspuns:

Poate ar fi trebuit sa fi iesit toti

| AnotherCatWoman a răspuns:

Un altfel de Groundhog Day pentru romani.
Numai ca pentru noi, iese sau nu iese, tot in acelasi punct in care suntem acum o sa ramanem.
Posibil sa tina o conferinta de presa zilele urmatoare, sau, mult mai simplu si usor, o sa se spele pe maini in direct la TVR...
Restul e cancan!

| Bogdanys a răspuns:

Cred ca il va lua moartea cum a patit si Ceausescu!

| justitiarul a răspuns:

laughingCum sa iasa la dialog cand e constient ca va fi linsat de multime.Sa fii in locul lui, sa faci ce a facut el, tu ai iesi la dialog?

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Iese pe dracu...nu are curaj! Va organiza probabil un alt comunicat de presa si cam atat!

| NuImiPunNume a răspuns:

Nu cred. este cam las cum au spus si mai jos, nu cred ca are al atata curaj ca sa iasa mai ales ca este aprox 1500 parca!

| Myrelitha a răspuns:

Nu, cu siguranta nu va iesi, dar hai sa fim seriosi...acum vai ca l-am omori, k nu stiu eu ce i-am mai face, dar cine l-a votat? Oare nu tot romanu` nostru? Noi nu facem decat sa-i dam o sansa in plus pentru a`si bate joc de noi de toti si de patria noastra. Pentru ca asa e ROMANUL! Nu stie ce e un lucru BUN.Imi pare rau ca a trebuit sa ajung sa spun asemenea vorbe, dar e adevarul! peace

| alessia5158 a răspuns:

Tu ai putea dialoga cu o gloata? Daca ar fi fost organizata, autorizata ar fi avut niste reprezentati cu care se poate purta un dialog --- dar asa, nici macar gloata nu stie ce vrea! ( din "pro- Arafat ", in cateva ore, isi schimba doleanta si devine "anti-Basescu"!). Stie "turma "ce vrea?

| noktambul a răspuns:

Sa-l bag in aia ma-si de imbecil. Ca l-am votat cu speranta catre mai bine.Binele mamii cui la facut de idiot! Ce dialog vrei de la un individ beat de putere care arunca cu rahat in toti cei care vor sa faca ceva bine in tara asta? De ce **** ma-si se baga in probleme care nu sunt de apanajul unui presedinte? Ca sa o faca pe interesantul in fata pulimii drogate cu manele si cu otv?

| Hombre explică (pentru alessia5158):

Cand Basescu a fost suspendat de parlamentul Romaniei si turma s-a strans in piata universitati tot la fel era dezorganizata si spontan a iesit in strada, stia turma ce vrea? Sigur ca stia, il vroia pe Basescu inapoi in functie. Acum turma ii striga striga la Cotroceni sa plece pentru ca s-a umplut paharul, stie turma ce vrea? Sigur ca stie, pentru ca Basescu vroia sa ne bage pe gat o lege paguboasa pentru noi si ieri la conferita de presa golanul s-a purtat ca stapanul absolut al tarii cand la amenintat pe Arafat ca va pleca din functie "ghici chicitoare cine" si astea combinate i-a sictirit rau pe oameni iar azi la ora 17 a cerut primului ministru sa retraga legea si stii de ce? Ia intrat morcovu' in cur, problema e ca tu nu stii ce vrei s-au mirosi a pedelista.

| Hombre explică (pentru noktambul):

La mijloc sunt banii, cat de prosti sa fim sa nu ne dam seama de stilul PDL cand inventeaza ei medii private si lucrari inventate sa suga banii contribuabililor.

| 6111992 a răspuns:

Buna cu siguranta nu va iesi a facut prea mult rau tarii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iese, iese. Iese cu mitraliera-n laba si Trrrrrrrrrrr. Dupa care cu ochii injectati de ciuda ca i-au strigat iar "iesi afara javra infecta si ordinara", o sa urle din toti rarunchii "Baaa! Va f... muma-n cur. Mars acasa cu totii, ca bag legea martiala, schimb constitutia si ma proclam presedinte pe viata ca Kim Jong Debil. Iar voi o sa fiti sclavii mei pe vecie, care or sa plinga la moartea mea, or sa-si rupa hainele si-or sa-si smulga parul din cap de durere ca am crapat. Si cine n-o fi convingator, tot ca in Coreea de Nord, o sa faca puscarie. Ha ha ha, sa traiesc bine" laughing

| noktambul a răspuns (pentru alessia5158):

Bai, alessia 5158, tu in ce tara traiesti?!

| noktambul a răspuns (pentru Hombre):

Bineinteles ca sunt interese financiare la mijloc. De ce ne mai miram de asa zisele derapaje intelectuale ale lui Base? Ca ele nu sunt derapaje de gandire, sunt niste chestii foarte mafiot gandite! Huo, gunoiule de Base!

| alessia5158 a răspuns (pentru noktambul):

In Romania traiesc dar, nu vreau haos! Tot omul stie ca o Romanie cit mai slaba, aruncata-n degringolada, este mai usor de jefuit si de supus. Unii si-o doresc, eu nu!

| Hombre explică (pentru alessia5158):

O faci pe patrioata, iti pasa de Romania dar pe cetatenii(turma) ei ii faci incompetenti ca nu stie ce vrea, si cine arunca in haos tara cetatenii ei sau scandalagiu Basescu si gasca lui pedelista care guverneaza numai prin taierea drepturilor si ciordirea banului public? Ce faci cucoana ii acuzi pe cetateni care protesteaza cauzatori de haos pentru o decizie luata de presedinte care nu este pe placul lor, pai bulea Basescu este doar presedintele statului ca institutie si reprezinta doar doar borfasii din PDL si pe cetatenii tarii nu? Ce tare o dai pe linga adevarata problema, ori esti naiva ori pedelista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru alessia5158):

Din pacate Romania, din '90, a ajuns sat fara ciini si e jefuita incontinuu. Tocmai de asta s-a ajuns in situatia in care ne aflam, pentru ca a fost condusa de hoti care si-au umflat buzunarele adinci si acum jupoaie si pielea de pe noi sa puna la loc ce au furat.

| justitiarul a răspuns (pentru alessia5158):

Uite mica pedelista unde era! Trist cu adevarat!

| justitiarul a răspuns (pentru anonim_4396):

Da-l ma dracu de idiot ca nu reuseste sa ne sperie pe toti.Vad ca oamenii s-au mobilizat iar si s-au strans din nou in Piata Universitatii.
Modul asta al lui de a da peste nas cetateanului cred ca ii aduce apusul mult mai curand de cat se astepta.
E bolnav mintal, are dreptate Kron.

| fulgerul a răspuns:

Sunte-ti prea patimasi. Aveti ce ati votat! Rabdati iar data viitoare, beliti ochii unde pune-ti stampila! Ce mai sariti de cur in sus?

| justitiarul a răspuns (pentru fulgerul):

De ce vorbesti in dodii fara sa stii ce spui?
Eu nu am votat niciodata cu Basescu.Problema ta care e?

| fulgerul a răspuns (pentru justitiarul):

Umila mea impresie,este ca usor,usor,te lasi prins in capcana nick-lui. Daca justitiar este acela care contrazice,alte pareri decat ale tale, semeni cu Basescu, cel pe care il blamezi.Pana la urma eu nu te-am intrebat cu cine ai votat! Ce am spus mai mult sau mai putin colorat? Ca terbuie sa votezi in cunostinta de cauza! Si daca vrei parerea mea,va facut iar Base,va deturnat atentia de la adevaratele programe grave.,dar cum tu esti justitiarul siteului, e mai greu sa pricepi, tu te ocupi doar de principii existentiale.Bravo tata,divagati pe subiecte sterile,tineti-va bine de principii, tot inainte, pionierilor!

Întrebări similare