Mai nou, chiorul a inceput sa se comporte ca Ceausescu. A pus jandarmii sa-i filmeze pe manifestanti si deja citiva au fost identificati si vor fi amendati cu 50-100 milioane. Asta asa, sa bage frica-n oameni si sa nu mai indrazneasca nimeni sa demonstreze impotriva lui, chit ca o face pasnic, pentru ca nu au fost incendii si distrugeri. Procedeaza la fel ca atunci cind au demonstrat politistii impotriva lui si dupa, i-a identificat dupa filmarile televiziunilor si i-a trimis in fata comisiei disciplinare, dupa care a ordonat putorii de Igas sa concedieze 10000 de politisti. Culmea insa, ca dupa ce au dat afara politstii ca sa-l razbune pe idiot, au umplut golul ramas cu firme de paza si protectie, care sint platite mai scump decit salariile politistilor concediati. Adica razbunarea dobitocului costa mai mult bugetul de stat, care buget nu-i altceva decit banii din buzunarele noastre, pentru ca noi facem bugetul ala, prin taxe si impozite.
Va iesi, fiti pe pace, si va resusi iar sa ne promita cate ceva, e in firea noastra, a romanilor sa iertam, si uite asa va scapa iar basma curata, nu am nimic cu Domnia Sa! Am mai spus, si o repet:nu fac politica, dar totusi:nu i se pare ca prea se amesteca peste tot?
Fulgerule nu trasnii fara tinta, de data asta Basescu si-a tras-o singur in cur, tocmai de aceea sta ascuns sa se calmeze spiritele, dar iti spun ca nu are scapare chiar daca nu acum. Individul acesta iese din functie jumulit rau de tot, Nu stiu cati ani ai si ce experienta de viata dar imi amintesc de Ceausescu (la fel ca si boul Basescu) cand a crezut ca e cal mai tare a fost impuscat. Asa că dacă esti pro Basescu ca să nu te mai injure vecini retragete. Oricum eu nu te uit pe site si iti dau un stupid. Esti un tip simpatic si ai talentul sa te pisi contra vantului fara avantaje. Cred ca pe tine te-a facut Basescu.
Bai trasnitule fulger, Harciog este fan Basescu, eu nu sunt, pe imperator Basescu nu-l inghit din timpul Convetiei Democrate, acolo numai scandal a facut el si Petre Roman si la inlaturat pe Ciorbea amenintandul ca iese de la guvernare daca nu isi da demisia pe motiv ca nu face reforme (masturbare) de fapt ei vroia sa puna mana pe o parte din gazul romanesc. Nu stiu cati ani ai dar daca ieri ai iesit din gaoace taci dracu' din gura ca ma enervezi cu cacaturile tale ca am baut si cateva sprituri. Manipulare ai tu in cap, oamenii din strada nu mai il vor presedinte chiar daca l-au votat, ce ti-e greu sa intelegi patimasule. Eu iti recomand sa citesti poezia "Moartea lui Fulger" poate-ti mai dezmeticesti mintea. Auzi profetul si vizionarul "Tinta mea este destul de departe sa o vede-ti voi, astia care nu recunoasteti ce-ati votat" zici ca esti inchizitia.
Scuze.,am fost la baie si dupa aceea mi-a aranjat femeia barba, dar ia de aici si vezi ce intelegi! Topul meu sigur e diferit de al tau.Labis,Cosbuc,Maiorescu,Paunescu,Blaga! Sa purcedem".Ca tot ce esti ce poti,/Parerea-i daca tot socoti/De mori tarziu ori mori curand,/totuna e si rand pe rand/Ne ducem toti! Eu vreau ca Fulger sa raman!/Ah D-zeu nedrept stapan/m-a dusmanit traind mereu/E un pagan si D-zeu.E un pagan. De ce sa cred in el acum?/In fata lui au toti un drum./Ori buni,ori rai,tot un mormant!/Nu-i nimeni drac si nimeni sfant!/Credinta-i val, iubirea vant/Si viata fum! Spor la sprit, beau si eu o bere.Al vostru Blue lighting!
Tu traiesti in tara asta sau nu?
Asta ca sa inteleg de ce mi te adresezi cu"va facut""va deturnat atentia"etc!
Sa inteleg ca tu nu esti roman,nu traiesti in Romania si nicio lege din tara asta sau masura a lui base nu te-a afectat niciodata,nu te impresioneaza nimic si n-ai nicio treaba cu ce se intampla pe strazi!
Nu sunt justitiarul site-ului dar nu accept sa vii tu sa-mi dai peste nas ca bine mi-a facut un rahat ca Base,cand eu nu l-am votat niciodata!
Din alta interventie de a ta stiu ca esti un comunist convins(n-am avut timp atunci sa ma cert cu tine si n-o sa o fac nici acum) si esti facut din materialul ala ce li se potriveste ca o manusa vechilor comunisti:slugarnicie,umilinta si rabdare cu cei ce isi bat joc de tine pana la moarte!
Mai mult ca tine nu divagheaza nimeni pe aici, serios!
Daca vrei sa puti urina n-ai decat sa continui, ca mai sunt vreo cativa pe aici!
Cand v-am spus ca o luati razna, ati sarit ca arsi, cum ca nu am dreptate.Presupunand ca am aberat eu, ia de vezi la tv.Romani nauci ce nu stiu ce sa ceara nimic concret.Si ca raspuns,da traiesc in tara asta,spre deosebire de multi,mie chiar imi place tara mea,si nu sunt nationalist! Da, va facut! Si chiar sunt Roman, iar privirile de cal i-mi sunt straine.Chiar nu am nici-o treaba cu ce se intampla pe strazi.Viata mea este mult prea interesanta sa ma uit la atarnatorii,falsi revolutionari, bolnavi inchipuiti, ditai oamenii in putere care se vaita ca nu gasesc de munca.Si nu inteleg ofuscarea ta! Ce daca nu l-ai votat pe Basescu! L-ai votat pe Constantinescu,cel cu barba albastra! Recunosc, am fost comunist, insa o sectie intreaga m-au ales lider de sindicat pe 4 ian.1990.Am plecat in sistemul privat in 93 si nu m-asi mai duce la stat nici sa ma omori.Si daca tu crezi ca eu sunt comunist convins,parerea ta,RESPECT! Nu sunt si nici nu urinez pe parerile altora! Nu mai face pe justitiarul,exista Hombre, super baiat, asta cred ca e ardelean! M-am plictisit sa-ti aduc argumente! Hai noapte buna!
Argumente ilogice!
Romani nauciti de saracie si de tupeul nesimtit al unui marinar betiv!
Lucrez in sistemul privat inca de la terminarea facultatii, n-am avut "placerea" sa pup dosuri comuniste ca sa acced la o functie inalta pentru ca n-am crezut niciodata in sistemul comunist.
Lider de sindicat? Chiar ai profilul ideal al liderului de sindicat roman! Intotdeauna am zis (no ofence)ca astia sunt categoria de lipitori scarboase, care in afara de a se imbogati de pe spinarea gloatei nu fac nimic bun pentru fraierimea care cred in ei.Arata-mi un singur lider de sindicat care nu s-a imbogatit, sau care a facut ceva bun pentru oamenii pe care ii reprezinta.Niste lichele si paraziti care ar trebui impuscati!
Ofuscarea mea vine din faptul ca spre deosebire de tine(fost lider sindical culmea!)mie imi pasa de oameni! Dracu stie de ce?! Poate pentru ca sunt mai om decat esti tu roman!
Nu urinezi pe parerile altora, doar te pisi contra vantului si de aia am zis ca puti a urina.Si nu pentru ca ai avea ceva bun de spus,ci doar de dragul de a te contrazice! Sincer,cred ca ai mult timp liber chiar daca ne arunci in fata interesanta-ti viata, pe care ti-o petreci intr-o lume paralela noua probabil, celor care traim in Romania daca te lasa rece suferinta celor ce-si striga saracia in strada!
Gresesti mult! Altruismul este perimat! Daca vrei nationalism,purcede spre Ungaria sau Grecia! Daca astepti intelegere,ia-ti gandul! Daca vrei reteta castigatoare, pentru. ca esti un baiat finut, ti-o dau gratis.Fi comunist intr-o societate capitalista! La mine a mers!
Ai aplicat tehnica legionarilor cand a intrat in randul comunistilor la invitatia Anei Pauker - Capitane nu fi trist, garda merge inainte prin partidul comunist . Insă mă intreb daca vine comunistii la putere vei fi capitalist intr-o societate comunista?! Nu merge taticu, direct Jilava scrie pe tine pentru ca ai baut sangele poporului, comunisti nu se accepta decat pe ei, restul la bulău. Vezi mai comunist-sindicalistule de ce democratia capitalista e mai buna poti sa spui ca ai orientari comuniste si nu ti se intampla nimic pe cand invers...la canal.
Domle,asta-i situatia. Aplic tehnica avantajoasa mie.Scopul scuza mijloacele! Daca am aplicat tehnica comunista in capitalism cu succes trebuie sa crezi ca si invers ma voi descurca.Pt. mine e bine oricum.Acum nu mi se intampla nimic ca pot spune ca am orientari comuniste iar daca vin comunistii voi fi un fel de dizident, deci tot avantaj eu! Asa e viata taticu! Ce am facut cand am stat 5 zile plecat de acasa,la revolutie pentru.un ideal? Sa ales praful de idealul meu! Nu am disperat, pur si simplu, m-am adaptat.Astea sunt vremurile, le fentez si eu cum pot si le fentez bine. Aveam 23 de ani la revolutie, am daramat un regim.Am imbatranit.Hai sa va vad pe voi astia cocosi, ii puteti da jos pe astia?
poomplemusik întreabă:
anonim_4396 întreabă: