E un parlamentar care zice ca vrea sa reduca din cheltuielile taxelor care le da romanul in viata lui. Dar in basescu si noul premier (daca a fost ales) nu am baza.
Nu,nu cred in nici unul.Amandoi sunt niste ratati.Ce s-a rezolvat daca a venit un nou guvern? S-au marit salariile,alocatiile, pensiile, ajutoarele? NU! Cel mai bine era daca demisiona si Boc si Basescu si sa vina altii noi care poate ar fi schimbat ceva. POATE...
Noul premier si noul guvern fiind destinati de a distrage atentia prostilor manipulati de pe strada pentru ca cei destepti stiu saracii ca oricine ar fi tot aia este.Au inceput promisiunile unor pensii mai mari si a salariilor minime pe economie marte dar nu s-a ascuns unele majorari de preturi.Deci mesajul este destul de clar, nivelul de trai ori o sa scada ori o sa ramina pe aceeasi linie dar noi vom creea impresia ca le vom da oamenilor ceva in plus.Mentalitate simpla de altfel;"Daca opozitia tot asta facea, de ce sa n-o facem noi?"
Da cred in noul premier, parerea mea e ca Ungureanu e unul sau poate cel mai "invatat" dintre toti politicienii! basescu e cel mai bun expert in jocurile politice
Darius50boss întreabă:
FreddieM întreabă: