Liderii din UE, s-au trezit, nu am habar dacă conștient sau nu, promotorii unei diversiuni ideologice pe teme sexuale, cu teme stranii ca bărbați care nasc. Sau nu ai voie să pronunți cuvinte ca mamă și tată, că sunt depășite și riști să jignești cu ele niște handicapați psihici. Această diversiune are rolul să canalizeze emoțiile. Nu poți să nu te revolți când ți se pretinde să îți educi copii cu agenda lor LGBTQ+ și așa mai departe. Dacă te revolți, pe bună dreptate, nu mai ai timp să vezi și energie să lupți pentru rezolvarea problemelor reale. Dar să faci agitație politică, să vrei să pedepsești o țară, fie ea și Ungaria, pentru o atitudine, este deja o exagerare din care se vede că liderii UE ( nu UE) au luat-o razna rău de tot.
Daca iti place asa de mult rahatu ala de tara in care esti batut pentru orientarea ta sexuala atunci mergi si tu acolo. E un stat fascist, fara presa independenta, care rescrie constitutia si istoria ca sa promoveze ultranationalism si valorile batutilor in cap care incep sa faca spume la gura ca vad 2 barbati ca se tin de mana sau vad o femeie ca nu sta in bucatarie. Daca o tinem tot asa o sa ne distruga tara, o sa intre peste noi, nu glumesc, uita-te ce au ajuns ungurii, vor razboi
In primul rand treaba liderilor UE nu e sa gaseasca chirie nu stiu cui. Asta e treaba guvernelor fiecărei tari.
In al doilea rand nu cred ca asta de zici tu e singura ocupatie a liderilor UE.
In al treilea rand drepturile si libertatile cetatenilor UE este unul din lucrurile importante si de baza a uniunii, chiar daca tu este homofob.
In final, intrebarea ta e buna.
Dar in Occident, oamenii sunt protejati. Au locuinte, au chiar bani de chirie de la primarie. Mi-a explicat cineva care s-a stabilit in Germania de mai multi ani. Lucreaza, au bani. Dar primesc ajutor de la primarie pentru plata chiriei. Si periodic, acel ajutor se mareste.
Cine nu lucreaza, primeste locuinta sociala. Cetatenii lor, nu toti romanii care merg acolo.
Cat despre intrebare... Au gasit o chichita sa se lege de Ungaria care nu face sluș in fata UE. Mai ales ca in ultima vreme se face multa propaganda dezaxatilor de orice fel.
Bine și ungurii, dar pe de altă parte ai văzut că baga vaccinarea obligatorie în rândul cadrelor medicale? Poate asta anti lgbt a fost ca să atragă atenția de la chestia cu vaccinarea. Oricum, lemne și pietre pe capu' lor (începând cu vaccinarea obligatorie, scursurile astea minoritare, dereglați psihisc, bărbați cu drept de naștere și bineînțeles susținătorii lor) ).
Liderii UE să se unească, împreună cu miliardarii acestei lumi și mințile luminate ca să rezolve problemele din 'casuta noastră' : de la războaie, la oameni care mor de foame / sete, boli. Nu cred că tramvaiele astea au rămas singură problema de pe pământ. Dar de fapt de ce sa caute rezolvări la astfel de probleme, când pot sa caute extratereștrii pe alte planete .
Unele lucruri din agenda lor sunt prostești, altele de înțeles. Nu ar trebui să fie treaba nimănui cu cine se culcă unul sau altul. Dar adevărul e că deși discriminarea e o problemă, aceasta e printre ultimele din UE. E la fel cum era cu rasismul. Mor atâția oameni albi sau negri în fiecare zi din diverse abuzuri. Ei au găsit un caz pe care să canalizeze atenția publică. E un teatru ieftin la care noi suntem spectatori fără să ne pese de lucrurile care se întâmplă cu adevărat în spatele cortinelor. Războiul de manipulare e mult mai eficient decât orice lagăr. Americanii și europenii deopotriva și-au dat seama de acest fapt. Dacă te uiți pe posturi de televiziune Americane îți dai imediat seama. Este un circ total pe cele mai idioate și banale chestiuni. Și la noi se întâmplă, dar la ei e la alt nivel. Astfel oamenii sunt preocupați să se contrarieze pe niște idioțenii. Ignoranța îi acaparează. Nici nu ai cum să faci un sclav fericit altfel decât să îi dai sentimentul că părerea lui contează. Părerea lui nu ar trebui să conteze pe subiectele cu adevărat importante. De aceea se pun în dezbatere publică astfel de teme. Probabil nu e unicul motiv. Însă nu cred nicio clipă că totul merge ca la carte și problema minorităților e ultima.
Guvernele țărilor nu știu cum să mai fure de pe la cetățeni și unii într-adevăr au problemele expuse de tine. Asta se întâmplă și în țări avansate. De exemplu cineva din Germania cu care vorbesc a fost refuzată de o grămadă de angajatori fără niciun motiv expus. Statul nu ajută acolo cu adevărat astfel de persoane, ci așa zisul ajutor e o modalitate de a profita de disperarea lor de a găsi un loc de muncă. În concluzie nimeni nu îți vrea ție binele sau al minorităților fără vreun motiv. Din istorie știm că adevărații conducători nu sunt cei mai generoși indivizi. Însă noi în timp vom deveni „amorțiți".
Îmi amintesc că odată am văzut un fel de serial al cărui episoade constau din diverse modalități în care lumea ar putea să se prezinte. Fiecare conținea diverse aspecte ale realității noastre. Nu mai știu numele serialului. Dar într-un episod toți oamenii erau închiși în clădiri și aveau doar parte de divertisment și de o sala de fitness ca să își mențină condiția fizică. Toată viața și-o petreceau acolo plictisiți și cam asociali. Ei strângeau niște puncte ca să aibă parte de acel divertisment. Unul dintre ei s-a săturat și ca să fie ascultat a participat parcă la un fel de concurs televizat. Când a ajuns acolo a amenințat că își ia viața și a spus tot ce avea pe suflet și adevărul despre ceea ce trăiau oamenii. Omul nu a fost răpit, omorât sau închis, ci a fost angajat de televiziune căci prindea la public. Toată lumea a mers exact pe aceeași direcție, tipul expunând ceea ce avea de expus disperat, ținând cuțitul la gât, într-un timp limitat de difuzare și ieșea din emisie calm ca orice prezentator TV. Oamenii ignoranți se uitau la el sau nu în timp ce își continuau anoști pedalatul pe aparatele alea de fitness.
Despre Black Mirror e vorba, mai exact episodul 2 din sezonul 1
Da. Am verificat. Una dintre seriile care îmi va rămâne profund întipărită în minte. Mai ales acel episod, chiar dacă l-am văzut acum mult timp.
E și una dintre preferatele mele și am simțit nevoia să clarific. Super serie.