Nu este normal, sunt concedii diferite.
Ti-am mai explicat ca exista 2 feluri de concedii pentru gravide, respectiv concediu de risc maternal (se poate acorda pe tot timpul cat esti gravida, pana la concediul prenatal) si concediul de maternitate de 126 zile, format din concediul prenatal (inainte de nastere) si concediul postnatal sau zis si de lauzie (dupa nastere), impartite aproximativ egal.
Asa fiind trebuia sa primesti concediul prenatal inainte de nastere cu cca 2 luni si apoi cel de lauzie dupa nastere.
In orice caz ambele trebuie platite, mai ales ca nu le plateste firma ci bugetul asigurarilor sociale de sanatate, asa ca trebuie sa primesti indemnizatia la zi pentru tot concediul de maternitate de pana acum.
Da, asa cum ti-am spus se va lua in calcul si restanta o vei primi in prima zi de plata a salariului de la firma unde ai fost si esti angajata.
Pe data de 5 decembrie mi s-a acordat concediu pe toată luna decembrie, după care m-am dus cu el la firmă.
Pe concediile depuse am primit banii de la firma unde am lucrat.
Si atunci de ce ai spus ca ai avut ambele coduri, de gravida si de lauzie?
Dar noi de unde sa stim ce reprezinta data de 05?
Conform legii, singura obligatie care trebuie executata este de 42 de zile de concediu postnatal. Ce rezulta de aici?
1. Poti sa iei doar 42 de zile de concediu de maternitate dupa ce ai nascut, celelalte 84 de zile pot sa nu fie luate. Bineinteles ca in acest caz vor fi platite doar 42 de zile.
2. Poti sa lucrezi pana in preziua datei nasterii, iar dupa nastere poti beneficia de 126 zile de concediu de maternitate, incepand cu ziua nasterii (urmatoarea dupa ultima zi de lucru).
3. Poti sa iei concediu prenatal de mai mar de 63 de zile, dar nu mai mult 84 de zile.
Acea zi e cea în care am depus concediul medical și l-am dus la firmă.
Dar ai nascut sau nu, asta este important, nucand ai dus certificatul. Certificatul se raporteaza la data nasterii, nu la data depunerii.