Eu cred ca toata nebunia asta cu 666 e falsa si e indusa de cativa indivizi care nu au citit Biblia, au o habotnicie religioasa in afara credintei. Invit pe oricare dintre voi sa-mi spuna versetul biblic in care scrie ce 666 este numele Fiarei si atunci mai discutam. Pana atunci, mi se pare normal ca Parlamentul sa nu tina cont de protestele unei maini de oameni. majoritatea conduce in democratie si majoritatea nu are nici o poblema cu pasapoartele si cartile de identitate cu cipuri.
Am facut o greseala si ma corectez:Legea nu ma va obliga(deocamdata) sa am pasaport biometric, ci buletin biometric.
"Aici este intelepciunea.Cine are pricepere sa socoteasca NUMARUL FIAREI.Caci este un numar de om.Si numarul ei este sase sute saizeci si sase..." APOCALIPSA 13-18.(adica 666)
Lamurita Brigaela?
@gabrielutzu: NIMENI nu o să te ridice cu japca din casă să-ţi implanteze cip. Dacă nu vrei, nu vrei şi gata. Nu te duci la implant.
Da Babo, dar o sa mi se anuleze valabilitatea actualulului buletin(carte de identitate) si atunci ce fac, mor de foame?
Nemai avand identitate, oficial nu o sa mai exist.
Cam asa este...am citit si eu in evenimentu.sunt pareri pro si contra. dar eu am o intrebare in legatura cu pasapoartele si buletinele acestea...de ce nu lasa lumea sa voteze chestiile astea? cum e si la presedentie.de ce sa hotarasca numai 2-3 prosti care primesc o gramada de bani pentru o intreaga natie?
Nu e numai problema crestinilor, ci a tuturor. Si nu e foarte important daca scrie 666 sau nu. Importanta este sfidarea! Ne sfideaza cipandu-ne ca pe vite si se amuza punand 666 ca sa ingrozeasca pe unii. Oricum cu sau fara 666, cei care au avut aceasta idee sunt niste satane. Ei subjuga omenirea prin aceste cipuri. Vom fi controlati in orice moment doresc ei, vor stii cati bani avem si cand cumparam ceva. Daca nu ne aliniem "poruncilor" lor ne blocheaza cardul si adio lapte la copii, pana cand revenim umil si ascultam comanda. Sant pe internet o multime de scrieri despre cine si de ce vrea sa faca asta. Guvernele accepta din slugarnicie fata de Marele Arhitect si, pentru ca le intra niste bani buni in buzunare. Bleahhh
Cine nu va fi de acord, va fi inlaturat usor-usor din viata cotidiana, in sensul ca nu vei putea cumpara nimic, nu vei putea intra nicaieri, nu vei putea calatori etc. rudele sau prietenii te vor ajuta la inceput, dar pana cand? vom ajunge ca in scenariile SF de la sfarsitul secolului trecut, sa aderam la celule de rezistenta, sa protestam cu fiecare ocazie si sa fim vanati ca niste caini? sa speram ca nu. este evident ca ne indreptam spre acest tip de control si sincer nu stiu ce s-ar putea face, insa sper ca in timp va rasari o idee. doamne ajuta!
Tocmai am vizionat 2 clipuri cu aceste cipuri si m-a enervat la culme, este o prostie cipul ala implantat sub piele, vor sa transforme pamantul asta intr-o inchisoare uriasa, fara pic de intimitate, sa-l implanteze-n kdavrul meu dupa ce ma omoara ca viu n-au sanse oricum peste multi ani treaba asta va fi obligatorie global la cum sunt astia de dementi o vor face cu siguranta, sunt pro evolutie dar ar trebui pastrate niste limite precum si respectul fata de noi k oameni ca nu suntem vite, auzi ce vor... cel care detine informatia e puternic, se vor juk cu vietile noastre k si cum am fi soricei intr-o cursa fara scapare la mila lor, sper sa nu le fie permis asa ceva vreodata
Mergem la protest cand se mai organizeaza proteste, protestele de acum o luna au fost organizate de o asociatie numita Asociatia Civica Dreptate...
pastram legatura, ii anuntam si pe altii le spunem si lor pericolul pe care il au in fata astfel incat sa fie ceva national...cu toate ca protestam impotriva chipurilor, de fapt protestam doar impotriva fatadei...trebuie sa protestam siimpotriva celor care s-au gandit la o asemenea lege si sa nu-i mai vrem pe scena politica...sa alegem oameni competenti si interesati de problemele noastre pe care sa-ipunem sus...
apropo de jucat la doua capete...cred ca observi ca guvernantii nostri dau bani pe la biserici si la culte... ii dau patriarhului un salariu de 80 de mil pe luna.repet 80 de mil pe luna... dar pe ascuns vor sa ne implanteze chipuri. e revoltator!
Da am un raspuns ca exista in Biblie 666 si ca este adevarat tot ce se intampla in Romania.Nu preotii sunt ingusti ci voi cei care nu credeti. Vorbesc ca unul care nu sunt calugar sau preot dupa tiparul ortodox si unul care a citit Biblia. Textul cu 666 este de fapt atribuit prima oara lui Solomon si apoi in Apocalipsa. El reprezinta compromisurile pe care le fac oamenii pentru asi trai viata. Ganditi-va ca acelasi lucru se aplica si la oamenii din vremea lui Solomon care nu aveau cipuri.Eu unul m-as ferii de cipuri si admir pe cei ce protesteaza deoarece reprezinta dreptul la libertate nu la infierare cu fierul rosu ca la animale.RAMANE UN LUCRU DE STIUT :666 sunt cmpromisurile din viata fara de care nu poti sa-ti traiesti viata. Dar sunt tousi unii care nu accepta compromisurile[666]...vezi apocalipsa si oamenii care a demnitate si respecta Scriptura si principiile ei.
Pai nu mi convine treaba asta cu cipurile...si nu's de acord cu nici un cip...hai sa se puna cu noi... ce masura r trebui? puay sa nu se lase nimeni 'cipuit'si totsi sa fim uniti...
Crestinismul e in tine, in fiecare. Un cip nu ne poate afecta. Totul e gresit. E o gandire gresita. Trebuie sa lasam lumea sa evolueze. Intotdeauna va fi si bine si rau. Imagineaza'ti [daca poti] o lume fara nici o grija si fara nimic rau... Dupa parerea mea ar fi extrem d plictisitor. Raspunsul la intrebarea ta e: Nimic. Ce credeti? K daca ne pun cipurile alea gata suntem vanduti lui Satana? Patetic. Credinta e in fiecare dintre noi si nu trebuie sa ne fie frica sa facem si sa zicem unele lucruri fiindca Dzeu stie oricum ce gandim si se pedepsesc doar gandurile rele. Pt k omul asa e facut, sa greseasca, pentru a evolua. Si lumea la fel. Numarul 666 e deja pe produsele care le cumparam si aia inseamna k Satana are cv legatura cu ele? Nu cred ca poate cineva dovedi asta. Lumea va mai dura mult si bine, vor fi perioade grele in unele locuri pe Pamant, vor trece si asa mai departe. Lumea nu se indreapta spre dezastru. daca crezi asta nu ai incredere in Dzeu. Stie ft bine ce face. Totul e asa cum ar trebui sa fie. Noi trebuie doar sa vedem cv bun in toate.
Crestinismul e in tine, in fiecare. Un cip nu ne poate afecta. Totul e gresit. E o gandire gresita. Trebuie sa lasam lumea sa evolueze. Intotdeauna va fi si bine si rau. Imagineaza'ti [daca poti] o lume fara nici o grija si fara nmk rau... Dupa parerea mea ar fi extrem d plictisitor. Raspunsul la intrebarea ta e: Nimic. Ce credeti? K daca ne pun cipurile alea gata suntem vanduti lui Satana? Patetic. Credinta e in fiecare dintre noi si nu trebuie sa ne fie frica sa facem si sa zicem unele lucruri fiindca Dzeu stie oricum ce gandim si se pedepsesc doar gandurile rele. Pt k omul asa e facut, sa greseasca, pt a evolua. Si lumea la fel. Numarul 666 e deja pe produsele kre le cumparam si aia inseamna k Satana are cv legatura cu ele? Nu cred k poate cineva dovedi asta. Lumea va mai dura mult si bine, vor fi perioade grele in unele locuri pe Pamant, vor trece si asa mai departe. Lumea nu se indreapta spre dezastru. daca crezi asta nu ai incredere in Dzeu. Stie ft bine ce face. Totul e asa cum ar trebui sa fie. Noi trebuie doar sa vedem cv bun in toate.
Sunt de foarte proasta calitate, usor de spart si manipula! in fond, adio libertate privata, daca nu va ridicati impotriva niste idioti din parlament ne vor calca in picioare ca si pana acum! E dreptul vostru castigat prin sangele celor dinaintea noastra, nu il calcati in picioare ca o sa va doara!
Ce e de facut?! Destul de greu dar aparent simplu : trebuie cu totii sa ne pregatim sa murim pentru Hristos ( de vom fi scosi sau nu la mucenicie doar Dumnezeu stie ). In rest trebuie sa ne obisnuim sa mancam f putin si sa ne lipsim de toate placerile cotidiene (tv, extravagante, jocuri, haine, placeri, etc) caci atunci cand nu vom lua buletinul atunci va trebui sa ne retragem la marginea societatii si nu vom trai decat din munca mainilor noastre exclusiv ...deci vom avea aproape nimic de mancare.
Da, din pacate este adevarat.eu zic ca si noi am putea face ceva...de exemplu:
- sa copiem pe CD si sa le impartim cunoscutilor si cat mai multor oameni care au klqlator acasaa,, diferite materiale in care se spune despre pericolul lor si de new world order, francmasonerie, implicarea francmasonilor romani care fac parte chiar din guvern, partide, despre antihrist*barack obama cel c a luat premiul nobel pentru pace cum zice in biblie, new age-noua religie, reconstr templului lui solomon, sa prevenim despre pericolul cancerului celui care isi baga CIP.etc
- impartirea de PLIANTE *pliant-coalitia-impotriva-statului-politienesc-romania-police-state*
DECI OAMENII NU SUNT INFORMATI DE CATRE MASS MEDIA. F multi habar nu au d c se intampla in lumea aceasta fiindca se arata f rar la TV, mai lucreaza si nu stiu cate ore la servici si deja cand o sa te auda de conspiratie mondiala or sa te duk direct la doctor. mie Dumnezeu sa ma apere parintii mei din pacate nu ma cred:(( ba chiar au zis ca ma duc la psiholog:(( nu stiu c s ma fac... sper sa nu ma uite Dumnezeu ca altfel sunt pierduta:(
va rog salvati suflete faceti reuniuni, puteti chiar sa luat legatura cu maica ecaterina, http://www.maicaecaterina.ro/, danion vasile, sunati-i, propuneti-le conferinte la care sa participe parintii ca altfel OR SA VA PROPUNA SA VA DUCA LA PSIHOLOG QM VOR SI Q MN.pe mine diavolul vad ca ma constrange prin parinti, ma sileste prin toti oamenii vrea sa ma insele va rog e vorba de sufletul vostru tocmai nepasarea d care dam dovada acum se va intoarce impotriva noastra!
TREBUIE SA LUAM ATITUDINE!
@brigaela:
11. Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur
12. Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.
13. Şi face semne mari, încât şi foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,
14. Şi amăgeşte pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia şi a rămas în viaţă.
15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.
16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase. (Apocalipsa cap. 13)
Introducerea cip-urilor este, fără îndoială, un scandal. Ceea ce se întîmplă acum în România, s-a întîmplat ceva mai devreme în Rusia, iar şi mai devreme în SUA, Grecia şi alte state occidentale. În toate aceste cazuri revolta nu trebuie privită ca pe o reacţie provenită pe fondul unui fanatism religios, aşa cum încearcă să o sucească unele glasuri din presă, ci, mai întîi de toate, ca o reacţie de apărare împotriva unei înregimentări forţate într-un sistem de supraveghere suspect.
De la bun început, motivaţia oficială a introducerii cip-urilor este falsă şi neconstituţională. Chipurile e nevoie de cip-uri pentru o luptă mai eficientă împotriva criminalităţii. Acest lucru îl afirmă oficiali din sistemul de securitate al statului care ştiu mai bine ca oricine că toţi criminalii au deja datele personale înmagazinate în bazele ministerelor de profil. A aplica aceste cip-uri unor persoane fără antecedente penale, cu scopul declarat de prevenire a infracţiunilor, echivalează cu suspectarea lor de intenţii sau amestecuri criminale. Acest lucru încalcă prezumţia de nevinovăţie şi o grămadă de alte drepturi şi libertăţi pe care Constituţia României le garantează cetăţenilor.
Recurgerea la cip-uri din partea statului este o înjosire a demnităţii umane, iar în sens invers, acceptarea acestor cip-uri de către cetăţeni este o robie de bună voie. Dacă în antichitate robilor li se aplicau inele în nări şi urechi, lanţuri cu plăcuţe sau tatuaje pe care era înscris numele stăpînului, acum aceste ştampile ale robiei vor fi cip-urile obligatorii. (…)
Lepădînd la o parte orice panică şi tulburare, care nu fac cinste creştinilor, refuzul în masă a acestor experimente pe care Guvernul României le aplică în serie (vezi vaccinarea cu Gardasil), este un gest firesc de manifestare a libertăţii de opinie şi de acţiune în perfectă armonie cu Constituţia României.
(Savatie Bastovoi)
Pentru 1 ianuarie 2011 este programată introducerea noilor cărţi electronice de identitate cu cip.
Pasul urmator este evident implantarea chipurilor in oameni (Cercetatorii spun ca locul ideal de implantare a chipului este in frunte sau in mana… )
Scopul cip-urilor RFID
Anunţate deja de doi ani, paşapoartele biometrice conţin imaginea facială şi amprentele deţinătorului. Cerute de Statele Unite, paşapoartele vor fi emise în premieră de România, în ciuda faptului că unii experţi, susţin că este nevoie de doar patru ore pentru a decripta informaţiile de pe cip.
Cip-urile RFID sunt menite să înlocuiască codul de bare de pe produsele din magazine şi să controleze „pozitiv" individul, cu intenţia de a-l proteja şi în scopul creşterii gradului de securitate al acestuia, însă nu s-au luat în seamă în mod real şi pericolele şi vulnerabilitatea sistemului.
Avantaje ale cip-urilor RFID
a. Din punct de vedere economic şi comercial:
1. Uşurează, scurtează şi eficientizează considerabil procesul de producţie.
2. Datorită capacităţii de stocare a cip-urilor, se reduce timpul de cumpărare a produselor prin identificarea şi livrarea rapidă a acestora şi oferă posibilitatea refacerii stocurilor în timp util.
b. Din punct de vedere militar:
1. Servesc cu mare precizie atingerea obiectivelor militare, precum şi a celor de spionaj.
c. Din punct de vedere al evidenţei, identificării şi ajutorului unei persoane în caz de urgenţă:
1. Introducerea cip-urilor în paşapoarte este considerată o măsură de siguranţă în plus de către guvernele ţărilor care le-au introdus deja parţial.
2. Conectarea la anumite baze de date publice naţionale şi internaţionale oferă în cîteva minute toate informaţiile vitale despre persoana căreia i se scanează un document personal prevăzut cu cip RFID.
Dezavantaje ale cip-urilor RFID
1. Informaţiile din memoria cipului pot fi citite de către orice cititor, nu doar de către cele specializate. Astfel, cu un simplu calculator performant, orice date, oricît de criptate ar părea, pot fi sparte într-un timp extrem de scurt (cel mult patru ore) şi chiar falsificate.
2. Controlul total asupra cetăţenilor. Se va şti în orice clipă unde sîntem, cu cine sîntem, tranzacţiile financiare, rutele de călătorie, timpul petrecut în anumite locuri şi alte date, ce vor fi folosite după bunul plac al posesorilor acestor baze de date.
3. Cip-urile nu pot fi detectate de simţurile fiziologice sau percepţia umană. Deci nu vor putea fi evitate.
4. Microcipurile implantate la animale au provocat cancer în aproximativ 10% din cazurile implanturilor. Ţesutul cancerigen a apărut întotdeauna în jurul cipului RFID.
5. Cip-urile RFID sînt sensibile la anumite tipuri de radiaţii ori contactul cu surse încărcate cu electricitate.
6. Nu există inclusă în cip-uri opţiunea: Nu colecta date statistice despre mine.
7. Cel care va refuza cip-urile din varii motive, va fi lipsit de serviciile publice, care cer o identificare la baza de date, generând astfel o izolare şi înstrăinare socială. Deci persoanele fără cip nu există.
8. Cip-urile sunt o sursă de informaţie gratuită pusă la dispoziţie pentru serviciile de spionaj la toate nivelurile, iar date personale pot fi deturnate în diferite scopuri sau făcute publice fie din neglijenţă, fie intenţionat.
9. Cip-urile biometrice pot avea avantaje pe termen scurt, dar pe termen lung pot fi un pericol real. Ele compromit metodele existente de securitate pe baza celor 2 elemente introduse, folosind presupunerea că ele nu sunt accesibile publicului, nici măcar în mod criptat. De exemplu, dacă ai o bază de date cu amprente şi pentru a intra în sistem este nevoie de amprenta unei persoane, nu trebuie să fie persoana acolo, poţi să iei din baza de date a poliţiei amprenta ei. În mod paradoxal, cip-urile biometrice diminuează siguranţa unei ţări. Ele permit accesul pe baza paşaportului altcuiva, fară a fi nevoie ca el să fie de faţă. Nu te mai verifică nimeni fizic, totul se bazează pe sistem. De aceea, expunerea informaţiilor digitale ale românilor discreţionar şi fără nici un discernământ reprezintă o acţiune fie inconştientă şi iresponsabilă, fie de trădare a propriilor cetăţeni.
10. Serviciul 112 permite găsirea locaţiei telefonului. Oricând te poate localiza fără să apelezi, numai datorită faptului că telefonul primeşte semnal. Acelaşi lucru se poate extinde la cip-urile RFID.
11. Evidenţa strictă a vieţii personale la toate nivelurile elimină şansa de a repara o neglijenţă, o greşeală sau o neputinţă de plată, de exemplu faţă de o bancă. Cazul americanilor cu dosar financiar. Dacă uiţi să faci o plată, eşti catalogat ca rău platnic toată viaţa. Nu mai primeşti un împrumut, niciodată.
12. Monitorizarea prin satelit pe baza identificării faciale reprezintă o ameninţare la propria viaţă, dacă luăm în consideraţie ghidarea rachetelor antipersoană prin satelit. O eventuală lovitură de stat omoară orice persoană cu ajutorul rachetelor ghidate după recunoaştere facială. Tehnic acest lucru este deja posibil. Deci cip-ul biometric poate servi şi la terorism, ucideri şi crimă organizată.
13. Autentificarea biometrică se poate realiza şi atunci când persoana deţinătoare a documentelor biometrice este moartă: este nevoie doar de mâna sa, sau de un ochi, pentru a intra într-un sistem. Astfel banii din cont, sau alte acţiuni financiare sau administrative, care necesită informaţii biometrice, se pot obţine doar dacă ai cadavrul. Deci pericolul cip-urilor biometrice se prelungeşte chiar şi atunci când omul este fără viaţă.
Opoziţii şi atitudini contra cip-urilor biometrice în lume
Luând în consideraţie aspectele de mai sus, precum şi din motive de etică civică sau etică a tehnologiei biometrice, unele instituţii, persoane sau asociaţii religioase, civice sau profesionale se opun vehement, cum ar fi: unii americani, sârbii, grecii, scoţienii, alte ţări occidentale, piloţii britanici etc.
Introducerea cip-urilor este, fără îndoială, un scandal. „În toate aceste cazuri revolta nu trebuie privită ca o reacţie provenită pe fondul unui fanatism religios, aşa cum încearcă să o sucească unele glasuri din presă, ci, mai întîi de toate, ca o reacţie de apărare împotriva unei înregimentări forţate într-un sistem de supraveghere suspect".
Deci eu va rog sa nu comentati aiurea!
Va rog doar atat. sa va faceti timp 2 ore si sa va uitati la acest documentaR!
Nu fiti romani prosti in continuare
TREZITI-VA!
http://video.google.com/....../videoplay
:| o sa vedeti acolo un ultima parte despre ce este vorba si cu cipurile
:| E timpu sa ne trezim cu toti. deci am 18 ani si vad si stiu lucruri pe care multi nu vreti sa credeti ca sunt adevarate. uitati-va cum traiti. ce faceti. cat de usor sunteti manipulati de mass media si de restul.
doar atata va recomand acest link. si sa va faceti timp pentru al vizualiza.
succes tuturor!
anonim_4396 întreabă: