| gabrielutzu a întrebat:

Este adevarat ca de la 1 Ianuarie 2011, toti romanii vor trebui sa aiba OBLIGATORIU carte de identitate cu cipuri RFID si date biometrice?
Am citit un articol interesant:"In timp ce romanii protestau impotriva introducerii pasapoartelor biometrice, politicienii au aprobat prin vot introducerea cartilor electronice(cu caracter biometric) de identitate...adica din rau in mai rau, pentru ca daca pasapoartele nu erau obligatorii decat daca voiai sa calatoresti in tari unde acestea sunt ceruta, buletinele biometrice vor fi necesare pentru a supravietui.
LEGEA SUNA CAM ASA:"Articol unic: Se aproba ordonanta de urgenta a Guvernului nr.184 din 25 Noiembrie 2008 pentru modificarea ordonantei Guvernului nr 69/2002 privind regimul juridic al cartii electronice de identitate...etc...")
Lege votata la 1 Aprilie 2009 adica acum trei saptamani, sunt sigur ca multi dintr-e voi nu ati auzit de asta...
Deci de la 1 Ianuarie 2011(cam peste un an jumate), LEGEA ma va obliga sa am pasaport biometric cu codul unic de identificare 666 asemanator celor de pe produsele care le cumparam.
(probabil daca asta functioneaza, in cel mai scurt timp TOT PRIN LEGE se va impune introducere fortata a cipurilor de identificare 666 sub piele)
Intrebarea ar fi:ce-i de facut?
Ce masuri ar trebui sa ia crestinii si toti cei ce nu vor sa devina niste vite, niste sclavi moderni pentru a impiedica o astfel de grozavie?(pana nu este prea tarziu si nu va mai fi nimic de facut...)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca ne-ar obliga cineva.Sunt multe pareri contra si nu se va ajunge ca toti sa fie obligati sa poarte aceste cretinatati deoarece si stiintific s-a dovedit ca sunt de proasta calitate.

46 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pasapoatele cu cip pot fi citite de oricine doreste cu un echipament achizitionat cu numai 200 de dolari. este cel mai nesigur pasaport. posesorul NU are acces la datele inscrise in cip astfel ca un hacker il poate transforma oricand in criminal sau hot.
protejarea datelor estev ca si inexistenta. desi in cip vor fi incluse pe langa alte date doar amprentele a doua degete pereche, politia iti va lua amprentele de la toate cele 10 degete; amprente care vor fi stocate in baze de date si vor fi folosite la expertize criminalistice. totul este o porcarie. REFUZATI aceste documente! la fel si cartile de identitate si permisele de conducere. fascism si sclavie in secolul 21

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarul este ca sa si proorocit acest lucru. Iar sfintii parinti spun ca trebuie sa ne rugam pana atunci. Iar in acele vremuri sa ne descurcam cum putem. sunteti de acord?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Microcipul din trup nu va reuşi să rezolve problemele mai sus amintite, dimpotrivă, va deschide şi mai mult raza de acţiune a infractorilor. Recent, am văzut un documentar foarte bun, făcut de englezi. Realizatorul filmului şi-a implantat un microcip în braţul drept, în SUA, apoi s-a întors în Anglia unde un băiat deştept la scanat cu un simplu scanner din comerţ, aflându-i toate datele, apoi i-a spus: „Am cumpărat câteva microcipuri noi de pe internet, pe o sumă infimă. În unul din ele pot stoca datele tale şi eu devin tu." Va daţi seama ce înseamnă asta, e mai grav ca paşapoartele false. Şi chiar de vor reuşi să securizeze microcipurile, deşi mă îndoiesc că nu se va găsi nimeni care să le spargă, rămân probleme care ne pun serios pe gânduri. Omenirea a avut de prea multe ori experienţe nefaste cu dictatori gen Stalin, Hitler, Saddam sau chiar Ceauşescu. Milioane de oameni au pierit din pricina nebuniei lor, şi nu mai avem nevoie de lumi opresive şi sumbre. Gândiţi-vă ce s-ar fi întâmplat dacă asemenea personaje ar fi avut control total asupra populaţiei. Ar fi căzut vreodată de la putere, ar fi căzut comunismul şi nazismul, ar mai fi ieşit oamenii în stradă pentru a se revolta împotriva nedreptăţilor…? Cum să mai ieşi când ei ştiu exact unde eşti, cum să mai ieşi când ei îţi pot închide orice sursă de venit folosind tot microcipul… şi posibilităţile devin aproape nelimitate datorită tehnologiei aflată în continuă dezvoltare. Acum ni se spune că microcipul se poate îndepărta uşor, dar se pare că nu e chiar aşa. Odată implantat nu mai poate fi îndepărtat, deoarece este format dintr-o plăcuță de litiu care, la distrugere, emană o toxicitate mare în organism, îndepărtarea putând fi chiar letală.

Articolul de faţă nu reprezintă adevărul absolut, ci reprezintă punctul meu de vedere faţă de aceste probleme controversate, care mă preocupă de ceva vreme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ar fi sa imi dau viata pentru a nu purta idioteniile alea de cipuri a si faceo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti oamenii tebuie mai intai sa citeasca biblia apoi sa creada ce scrie in ea si atunci vor vedea ca este adevarat ce vrea sa zica Domnul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceea ce era doar propunere, este adevarat! Chiar se vor introduce! E nevoie de informarea oamenilor! Sa stie fiecare ce-l asteapta! E infricosator cum ni se impun niste lucruri atat de importante fara sa se ia in considerare parerea noastra, a romanilor!

| 994 a răspuns:

Cine ar primi asa ceva? te-ai putea lasa controlat de cineva? eu una sigur nu...
la ce ar fi de folos asta? si mai ales dc chiar cu nr 666? care scrie si in biblie? putea sa fie altu de ex:333 sau 232... orice...

| 994 a răspuns:

Nu suntem papusi sa ne controleze ei ok? nimanui nu o sa le convina sa fie controlati prin acel cip care la un momendat va fi si implantat, si chiar o sa fim obligati...doar cei tari vor rezista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incepe cernerea pentru cei ce vor urma calea cea ingusta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ne pregatim de mucenicie... da, stiu, este greu dar nu avem alta solutie in biblie scrie ca se vor implini. intrebarea este de care parte vrei sa fi tu? ai destul curaj ca sa poti lupta, pentru tine si pentru familia ta? dumnezeu sa ne ajute si sa ne lumineze.ionela din spania.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e foarte adevarat! Pentru cine scria care este numarul fiarei in Biblie: cauta mai bine si nu iti da cu parerea daca nu stii ce vorbesti! Sunt lucruri actuale care ne pun intr-un total pericol. Daca vreti sa fiti mai rau ca vitele, bravo voua, eu nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu acceptati nici buletinul ca acela este predecesorul buletinului electronic care este predecesorul cipului RFID implantat care este predecesorul cipului-mind-control care este marca fiarei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ar trebui? rasturnati toti cei care incearca si totodata masonii trebuiesc omoriti toti masonii si eliberat pamintul romaniei de ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu spun ca astia sunt niste nebuni si cred ca o sa vina sfarsitul lumii da sa vedea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca luati chipul biometric cam cat credeti ca sa mai traiti cat timp 1an 2 si ghici ce vine mielul si distruge toata armata raului