Pasapoatele cu cip pot fi citite de oricine doreste cu un echipament achizitionat cu numai 200 de dolari. este cel mai nesigur pasaport. posesorul NU are acces la datele inscrise in cip astfel ca un hacker il poate transforma oricand in criminal sau hot.
protejarea datelor estev ca si inexistenta. desi in cip vor fi incluse pe langa alte date doar amprentele a doua degete pereche, politia iti va lua amprentele de la toate cele 10 degete; amprente care vor fi stocate in baze de date si vor fi folosite la expertize criminalistice. totul este o porcarie. REFUZATI aceste documente! la fel si cartile de identitate si permisele de conducere. fascism si sclavie in secolul 21
Microcipul din trup nu va reuşi să rezolve problemele mai sus amintite, dimpotrivă, va deschide şi mai mult raza de acţiune a infractorilor. Recent, am văzut un documentar foarte bun, făcut de englezi. Realizatorul filmului şi-a implantat un microcip în braţul drept, în SUA, apoi s-a întors în Anglia unde un băiat deştept la scanat cu un simplu scanner din comerţ, aflându-i toate datele, apoi i-a spus: „Am cumpărat câteva microcipuri noi de pe internet, pe o sumă infimă. În unul din ele pot stoca datele tale şi eu devin tu." Va daţi seama ce înseamnă asta, e mai grav ca paşapoartele false. Şi chiar de vor reuşi să securizeze microcipurile, deşi mă îndoiesc că nu se va găsi nimeni care să le spargă, rămân probleme care ne pun serios pe gânduri. Omenirea a avut de prea multe ori experienţe nefaste cu dictatori gen Stalin, Hitler, Saddam sau chiar Ceauşescu. Milioane de oameni au pierit din pricina nebuniei lor, şi nu mai avem nevoie de lumi opresive şi sumbre. Gândiţi-vă ce s-ar fi întâmplat dacă asemenea personaje ar fi avut control total asupra populaţiei. Ar fi căzut vreodată de la putere, ar fi căzut comunismul şi nazismul, ar mai fi ieşit oamenii în stradă pentru a se revolta împotriva nedreptăţilor…? Cum să mai ieşi când ei ştiu exact unde eşti, cum să mai ieşi când ei îţi pot închide orice sursă de venit folosind tot microcipul… şi posibilităţile devin aproape nelimitate datorită tehnologiei aflată în continuă dezvoltare. Acum ni se spune că microcipul se poate îndepărta uşor, dar se pare că nu e chiar aşa. Odată implantat nu mai poate fi îndepărtat, deoarece este format dintr-o plăcuță de litiu care, la distrugere, emană o toxicitate mare în organism, îndepărtarea putând fi chiar letală.
Articolul de faţă nu reprezintă adevărul absolut, ci reprezintă punctul meu de vedere faţă de aceste probleme controversate, care mă preocupă de ceva vreme.
Cine ar primi asa ceva? te-ai putea lasa controlat de cineva? eu una sigur nu...
la ce ar fi de folos asta? si mai ales dc chiar cu nr 666? care scrie si in biblie? putea sa fie altu de ex:333 sau 232... orice...
Nu suntem papusi sa ne controleze ei ok? nimanui nu o sa le convina sa fie controlati prin acel cip care la un momendat va fi si implantat, si chiar o sa fim obligati...doar cei tari vor rezista.
Trebuie sa ne pregatim de mucenicie... da, stiu, este greu dar nu avem alta solutie in biblie scrie ca se vor implini. intrebarea este de care parte vrei sa fi tu? ai destul curaj ca sa poti lupta, pentru tine si pentru familia ta? dumnezeu sa ne ajute si sa ne lumineze.ionela din spania.
anonim_4396 întreabă: