| DaciaRomania a întrebat:

Este adevărat pentru că e vorba mai ales de TikTok, că mulți tineri au votat pentru Călin Georgescu? Sau nu se știe?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce sa nu se stie?
da e clar, omul si-a facut o campanie extre de suspecta pe tiktok unde a stiut ca va prinde la multi analfabeti functional care isi fac veacul pe acolo.

24 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu nu consider ca cei care au votat Călin Georgescu sunt analfabeti functionali si pur simplu e scarba fata de situatia politica din Romania, e adevarat ca multi habar nu au avut de acest Călin Georgescu sunt de acord cu asta, oameni ar fi votat orice nume ar fi fost pe lista respectiva

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Din nou observ ca va place sa va bateti joc intre voi, ca cine la votat pe Georgescu e analfabet functionabil, ca 40% dintre romani sunt analfabeti functionali, voi sunteti singura natie de pe lumea asta care va urati la extrem, se inteleg mai bine evrei cu iranieni ca voi intre voi, nu am inteles niciodata ura asta extrema intre voi ca natiune

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Voi nu intelegeti ca fara unire, comunitate, sunteti nimic in lumea asta

| sabin89 a răspuns (pentru RAY):

Bine punctat, RAY

| mODIN a răspuns (pentru RAY):

Orice om care a citit putina istorie recunoaste tiparul. Au fost sute de alti Georgescu in istorie: promoveaza exclusiv ce vrea publicul sa auda, in ciuda faptului ca nu cred nimic. Omul asta si-a facut temele cand vine vorba de ce aberatii indruga analfabetii romani pe Facebook, despre homeopatie, oculta mondiala, satanisti extraterestii si mai stiu eu ce, si le repeta si le baga in discutie la fiecare ocazie. El personal nu crede un cuvant din ce spune, zero!

Omul a profitat de scarba asta fata de situatia politica din Romania exclusiv in interes propriu. Toti cei care-l voteaza acum, in cazul in care castiga, se vor plange ca nu s-a tinut de nici o promisiune. Nu are cum sa se tina pentru ca nu face nici o promisiune. Nu are nici o idee concreta, scoate doar aberatii contradictorii pe gura.

| relian a răspuns:

Tu ai cont pe tik tok de care spui? Eu cred ca esti pe acolo, se vede din felul cum te exprimi laughing
"Este adevărat pentru că e vorba mai ales de TikTok"

Cei cu exprimarea asta de Yoda, sau nici nu stiu cum sa o iau, ce anume ai vrut sa spui?

Hai sa te invat cum trebuia sa faci aceaasta fraza.

"Este adevara ca multi tineri au votat cu Georgescu, pentru ca pe Tik Tok el si-a facut reclama?"

Ceva genul asta, nu balaria de exprimare gen Yoda din Razboiul stelelor ce ai formulat tu.
Avind in vedere ca toti rapanosii, toata pleava societatii se afla pe tik tok ala, da este adevarat, apare un coate goale mate fripte, care este foarte putin mai sus decat pleava si va proasteste.

Pleava societatii este majoritara in toata lumea, deci este foarte usor sa prostesti, sa manipulezi aceasta categorie de oameni.

Acest prsonaj tik tok nu va spusde ce vrea sa fie presedinte? El vrea sa fie presedinte nu pentru voi ci pentru el si familia lui.
Toate gogosile ce vi lea servit, nici una nu o poate realiza, va spus numai gargara.
De fapt oricine candideaza la postul asta, spune minciuni, povesti, sa ajunga ei sa fie presedinte, sa aiba salar mai mare, sa mai fure ceva, sa mai faca o relatie, uite asa presedintii o sa traiasca mai bine.

Il doare pe georgescu asta sau pe care o mai fi de tara si de oameni undeva.
Nici daca ar vrea, nu ar putea sa faca ceva, de ce? Pentru ca nu are putere.
Ro are legi in asa fel incit oamenii cred ca ar fi bune, dar o lege o anuleaza pe alta, asa sunt facute legile acolo.

Uite un exemplu. Legea spune ca Guvernul ar fi independent, sau ca ar functiona, sau ca trebuie sa functioneze independent corect?
Tu ca oaie ce esti laughing spui uite vezi, guvernul este indepedent.
Dar alta lege, spune ca parlamentu numeste guvernu laughing Atunci mai poti spune ca Guvernul este independent, odata ce tu pui oameni acolo, oamenii tai?

Vezi ce legi hoate sunt, ce tilhari, cum au ticluit ei legile in favoarea lor.
Asa si prersedintele, se spune ca el ar face si ar drege, ca el are atributii, n-are nimic, e doar tablou cum am mai spus, parlamentarii daca is toti de acord il poade demite pe presedinte foarte usor, e la mina lor, legea este de partea lor.

Ultima chestie ce au facut-o parlamentarii romani, au eliminat legea in care trebuie sa consulte populatia, deci adio referendumuri, s-a dus, asa spune legea, parlamentul nu mai are nevoie de consultarea populatiei la nimic laughing

Dupa cum observi presedintele nu are nici un rol. Acest georgescu, care se da mare lovit, va spus voua aceste chestii? Va spus ca el asta vrea, sa se plimbe pe banii fraierilor, va spus ca el nu poate face nimic din ce va mintit?

Cum sa va spuna, odata ce el si-a facut reclama pe tik tok, undes cei mai slabi oameni, de asta acolo sia dus campania, nu-i nimeni sa analizeze ce rahat spune laughing

| Holiday a răspuns:

De fapt, problema principala nu sunt Tik Tok si celelalte retele de socializare, ci imbecilitatea crunta a romanilor. S-a demonstrat ca ceea ce spun studiile demult, e adevarat. 40% dintre romani sunt analfabeti functional. Daca aduni procentele obtinute de mizeriile de Georgescu, Simion si Terhes, ajungi pe la 37%. Restul de 3% s-a impartit pe la altii, in principal pe la PSD.

| gabicoo a răspuns (pentru Holiday):

Ești optimist cu 40%. Eu lucrez in învățământ și îți garantez că procentul este mult mai mare. Și nu doar analfabeți funcțional.

| Holiday a răspuns (pentru gabicoo):

Exact invatamantul romanesc e de vina pentru asta. Adica cei ca tine. Totul pleaca de la extrem de slaba pregatire a cadrelor didactice. Aaa, ca e o programa imbecila, ca scolile nu au dotari, etc, sunt de acord, dar principala vina o au cadrele didactice. Acum 50 de ani nici nemtii, sau finlandezii nu aveau conditiile de azi, dar aveau oamenii care sa se implice, si care sa se priceapa. Noi nu-i avem.

Ai parțial dreptate. Nu toate cadrele didactice sunt vinovate - sunt multi buni profesioniști. Sistemul mafiot este de vină: Isj-urile și directorii care fac presiune asupra profesorilor dedicați meseriei să promovezee toate loazele și tot Isj-urile și directorii care aduc în școală toți idioții pe post de profesori. Am în școala în care predau monumente de prostie pe post de profesori: profesoară de limba română care nu știe să scrie la tablă, profesori de limbi străine care pun elevilor filmulețe la video proiector și PPT -uri, profesoară de matematică care a terminat facultatea cu media 5, 30.
Zici că "cei ca tine" să știi că am terminat facultatea acum 30 de ani ca șef de promoție și că sunt singurul din școală care lasă corigenți pe vară - corigenți la istorie și geografie.

Faptul ca ai terminat facultatea acum 30 de ani, nu e un plus, ci un minus. Daca acum invatamantul e praf, atunci era si mai rau. Oricum, sa dai vina pe ISJ-uri, pe colegi, si pe altii, e prostie. Sistemul de invatamant esti inclusiv tu, si trebuie sa-ti asumi asta solidar, impreuna cu toti care fac parte din el. Dar tipic romanului, altul e de vina intotdeauna.
Si nu, nu sunt multe cadre buni profesionisti, ci extrem de putini. Iar asa zisii super profesionisti de la noi sunt maxim la nivelul mediu din alte tari. Noi de acolo in jos plecam.
Cand nu ai o universitate in top 1000 mondial, nu poti sustine ca ai profesori buni profesionisti in Romania.

Acum 30 de ani se făcea carte în facultățile din Romania - ăsta este un mare plus pentru cei din generația mea. Actualii absolvenți de facultăți cu taxă sunt la pământ. Și nu pot fi solidar cu niște idioți care vin la școală doar pentru a semna condica și a-și lua salariul. Și acești analfabeți funcțional au votat duminică cu Georgescu - cred că suntem, în toată școala, maximum 5 profesori care au votat alți candidați.

Trebuie sa intelegi ca exact acum vreo 30 de ani eram si eu tot prin facultate. Si nu, nu se facea "carte". Faceai aproape fix aceleasi ineptii depasite pe care le invatau si aia de dinainte de `90. Oricum, cei care au votat acum mizeria de Georgescu, colegii tai care vin doar sa semneze condica, etc, sunt fie cei care erau acum 30 de ani in scoli, fie cei educati de cei care erau acum 30 de ani in scoli. Nu altii. Practic, multi dintre colegii tai, sunt educati de cei din generatia ta, generatie care spui ca a beneficiat de facultati unde se facea carte. Ei bine, se pare ca nu au invatat carte, avand in vedere rezultatele.

Dacă zici că tu nu ai făcut carte acum 30 de ani și că se predau niște inepții depășite - te incadrezi perfect in profilul electoratului "prezidențiabilului" Georgescu și mă mir că ești împotriva lui. Sau ești și tu un troll care se dă mare intelectual în condițiile în care abia a terminat liceul și nu a luat bacalaureatul?

Nu trebuie sa spun eu ca nu se facea, ceea ce se intampla astazi e exact rezultatul educatiei total depasite, care s-a facut atunci. Si nu trebuie sa fii "mare intelectual" ca sa poti intelege asta. Sa nu uitam ca Romania a tinut-o din habauceala in habauceala. Prin 2000, romanii ii urcasera pe val pe imbecilul de Vadim si mizeria de Romania Mare. Iar asta nu mai poate fi nici macar vina educatiei din ziua de azi, si nici a multor colegi de-ai tai, care atunci, nu aveau varsta pentru a vota.

| DeProfundis99 a răspuns (pentru gabicoo):

Ce zici dumneavoastră e parfum. Eu cunosc o profesoară de religie care avea grupulețul ei de fete cărora le explica de ce Trump e cel mai bun președinte din istoria Americii și pune videoclipuri anti-evoluționiste la oră; cunosc o profesoară de română care le spune copiilor la oră că extratereștrii au construit piramidele și că în Triunghiul Bermudelor e o gaură de vierme; cunosc un profesor de germană care de-abia dă pe la școală și când vine le pune elevilor film (într-un liceu care se mândrește cu secția sa germană) etc etc.

| Holiday a răspuns:

Uite ca a aparut si aici un troll imbecil de-al al lui Georgescu. Utilizatorul @Nananana21 exact asta este. Si-a facut cont special pentru a imprastia mizeriile jegului de Georgescu. Posibil sa mai apara si altii pana la turul doi. Asa functioneaza lucrurile. Cauta peste tot imbecili, care sa puna botul la povestile lor.

| mODIN a răspuns:

Sa te intreb o chestie: in afara de Tiktok, i-ai vazut pe undeva moaca inainte de ziua cu alegerile?

| FreddieM a răspuns (pentru mODIN):

Dacă ai mentalitate democrata, nu ar trebui criticat, a folosit un canal perfect legal și onest, nu ca ipocritii ceilalti, plin de lingăi pe lângă ei, pretutindeni, de toată rușinea mascarada lor.
PS: E doar o opinie obiectiva, planul lui ideologic, nu corespunde valorilor mele umane, deci nu il voi vota.
Cheers

| mODIN a răspuns (pentru FreddieM):

Nu-l criticam nici eu pentru metoda prin care s-a promovat. Am auzit vorbe de la altii cum ca ar fi fost niste ilegalitati pe acolo, dar nu sunt informat pe partea legala deci nu ma pronunt. Clar ca a fost genialitate pura ce a facut, felicitari lui si echipei lui de marketing pentru performanta asta.

Astea fiind spuse, sper ca in turul 2 se mai trezesc cativa oameni la realitate laughing

| LisaJulie a răspuns:

Da și eu am auzit! Adevărul este ca nu am mai întâlnit asa ceva

| relian a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu ai intilnit, pertru ca tu nu misuni pe webisteuri de asta gen pleava laughing
Nu ai analizat ca pleava societatii este majoritara, iar ei se string in anume locuri, gen cum este acest tik tok.
Cind vrei sa obtii ceva, analizezi, cauti locurile unde se stringe majoritatea si acolo incepi cu gargara, nici nu-i nevoie sa fie mare geniu, nitel mai dezghetat ca ei sa fii.

Pe vremuri cand politicienii is faceau singuri reclama, unde mergeau? La fel mergeau prin piete, prin locuri pe unde se stringea lumea, pe la mai stiu eu ce insntitutii, acolo mergeau aia mai invatati, dar nu luau multe voturi, pentru ca prostimea era in piata si totdeauna au fost mai multi. Unde lipesti afise? Unde oamenii se string sau pe unde ei trec mai des, astea sunt chestii stiute deja.
Ce nu stiau, sau nu au fost curiosi sa stie multi, este acest Tik Tok citi utilizatori are ca romani, ce categorie de varsta, imediat poti sa afli chestiile astea.
Tu de ce crezi ca unia string informatii? Uite de aia, ca sa le vinda dupa ce le analizeaza, le vind, fac bani.Asa procedeaza toti pe netu asta, iar care are banu, plateste si poate si el cistiga la randul luil adica sigur cistiga ce urmareaste.
Gindeste citi sunt pe acest Tik Tok, toata pleava societatii acolo se aduna laughing e clar ca mergi acolo, afli ce vor acei oameni, ca si aici pe TPU nu vezi ca majoritatea is numa de astia, ori cu probleme psihice, ori Oi de turma, ii vezi cum se exprima, cum gandesc, ce cauta, cu cei poti atinge sai sensibilizezi si bagi ce ei vor sa auda si imediat ti-ai facut haita laughing

| Cipi1212 a răspuns:

TikTok-ul este de vină.

| Mindfulness a răspuns:

Da,este.