| DaciaRomania a întrebat:

Este adevărat pentru că e vorba mai ales de TikTok, că mulți tineri au votat pentru Călin Georgescu? Sau nu se știe?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce sa nu se stie?
da e clar, omul si-a facut o campanie extre de suspecta pe tiktok unde a stiut ca va prinde la multi analfabeti functional care isi fac veacul pe acolo.

| mODIN a răspuns:

Sa te intreb o chestie: in afara de Tiktok, i-ai vazut pe undeva moaca inainte de ziua cu alegerile?

| FreddieM a răspuns (pentru mODIN):

Dacă ai mentalitate democrata, nu ar trebui criticat, a folosit un canal perfect legal și onest, nu ca ipocritii ceilalti, plin de lingăi pe lângă ei, pretutindeni, de toată rușinea mascarada lor.
PS: E doar o opinie obiectiva, planul lui ideologic, nu corespunde valorilor mele umane, deci nu il voi vota.
Cheers

| mODIN a răspuns (pentru FreddieM):

Nu-l criticam nici eu pentru metoda prin care s-a promovat. Am auzit vorbe de la altii cum ca ar fi fost niste ilegalitati pe acolo, dar nu sunt informat pe partea legala deci nu ma pronunt. Clar ca a fost genialitate pura ce a facut, felicitari lui si echipei lui de marketing pentru performanta asta.

Astea fiind spuse, sper ca in turul 2 se mai trezesc cativa oameni la realitate laughing

| Holiday a răspuns:

De fapt, problema principala nu sunt Tik Tok si celelalte retele de socializare, ci imbecilitatea crunta a romanilor. S-a demonstrat ca ceea ce spun studiile demult, e adevarat. 40% dintre romani sunt analfabeti functional. Daca aduni procentele obtinute de mizeriile de Georgescu, Simion si Terhes, ajungi pe la 37%. Restul de 3% s-a impartit pe la altii, in principal pe la PSD.

| LisaJulie a răspuns:

Da și eu am auzit! Adevărul este ca nu am mai întâlnit asa ceva