Ce sa nu se stie?
da e clar, omul si-a facut o campanie extre de suspecta pe tiktok unde a stiut ca va prinde la multi analfabeti functional care isi fac veacul pe acolo.
Sa te intreb o chestie: in afara de Tiktok, i-ai vazut pe undeva moaca inainte de ziua cu alegerile?
Dacă ai mentalitate democrata, nu ar trebui criticat, a folosit un canal perfect legal și onest, nu ca ipocritii ceilalti, plin de lingăi pe lângă ei, pretutindeni, de toată rușinea mascarada lor.
PS: E doar o opinie obiectiva, planul lui ideologic, nu corespunde valorilor mele umane, deci nu il voi vota.
Cheers
Nu-l criticam nici eu pentru metoda prin care s-a promovat. Am auzit vorbe de la altii cum ca ar fi fost niste ilegalitati pe acolo, dar nu sunt informat pe partea legala deci nu ma pronunt. Clar ca a fost genialitate pura ce a facut, felicitari lui si echipei lui de marketing pentru performanta asta.
Astea fiind spuse, sper ca in turul 2 se mai trezesc cativa oameni la realitate
De fapt, problema principala nu sunt Tik Tok si celelalte retele de socializare, ci imbecilitatea crunta a romanilor. S-a demonstrat ca ceea ce spun studiile demult, e adevarat. 40% dintre romani sunt analfabeti functional. Daca aduni procentele obtinute de mizeriile de Georgescu, Simion si Terhes, ajungi pe la 37%. Restul de 3% s-a impartit pe la altii, in principal pe la PSD.
Eu nu consider ca cei care au votat Călin Georgescu sunt analfabeti functionali si pur simplu e scarba fata de situatia politica din Romania, e adevarat ca multi habar nu au avut de acest Călin Georgescu sunt de acord cu asta, oameni ar fi votat orice nume ar fi fost pe lista respectiva
Exact invatamantul romanesc e de vina pentru asta. Adica cei ca tine. Totul pleaca de la extrem de slaba pregatire a cadrelor didactice. Aaa, ca e o programa imbecila, ca scolile nu au dotari, etc, sunt de acord, dar principala vina o au cadrele didactice. Acum 50 de ani nici nemtii, sau finlandezii nu aveau conditiile de azi, dar aveau oamenii care sa se implice, si care sa se priceapa. Noi nu-i avem.
Din nou observ ca va place sa va bateti joc intre voi, ca cine la votat pe Georgescu e analfabet functionabil, ca 40% dintre romani sunt analfabeti functionali, voi sunteti singura natie de pe lumea asta care va urati la extrem, se inteleg mai bine evrei cu iranieni ca voi intre voi, nu am inteles niciodata ura asta extrema intre voi ca natiune
Eu sunt pro avort, LGBTQ, ateu, dar Lasconi e o narcisista histrionica si nici nu prea are habar de nimic si e cam aroganta si manipulatoare
Uite ca a aparut si aici un troll imbecil de-al al lui Georgescu. Utilizatorul @Nananana21 exact asta este. Si-a facut cont special pentru a imprastia mizeriile jegului de Georgescu. Posibil sa mai apara si altii pana la turul doi. Asa functioneaza lucrurile. Cauta peste tot imbecili, care sa puna botul la povestile lor.
Ai parțial dreptate. Nu toate cadrele didactice sunt vinovate - sunt multi buni profesioniști. Sistemul mafiot este de vină: Isj-urile și directorii care fac presiune asupra profesorilor dedicați meseriei să promovezee toate loazele și tot Isj-urile și directorii care aduc în școală toți idioții pe post de profesori. Am în școala în care predau monumente de prostie pe post de profesori: profesoară de limba română care nu știe să scrie la tablă, profesori de limbi străine care pun elevilor filmulețe la video proiector și PPT -uri, profesoară de matematică care a terminat facultatea cu media 5, 30.
Zici că "cei ca tine" să știi că am terminat facultatea acum 30 de ani ca șef de promoție și că sunt singurul din școală care lasă corigenți pe vară - corigenți la istorie și geografie.
Faptul ca ai terminat facultatea acum 30 de ani, nu e un plus, ci un minus. Daca acum invatamantul e praf, atunci era si mai rau. Oricum, sa dai vina pe ISJ-uri, pe colegi, si pe altii, e prostie. Sistemul de invatamant esti inclusiv tu, si trebuie sa-ti asumi asta solidar, impreuna cu toti care fac parte din el. Dar tipic romanului, altul e de vina intotdeauna.
Si nu, nu sunt multe cadre buni profesionisti, ci extrem de putini. Iar asa zisii super profesionisti de la noi sunt maxim la nivelul mediu din alte tari. Noi de acolo in jos plecam.
Cand nu ai o universitate in top 1000 mondial, nu poti sustine ca ai profesori buni profesionisti in Romania.
anonim_4396 întreabă: