Cred că ai dreptul să le postezi, însă nu vei putea primi monetizare decât dacă adaugi schimbări la acele secvențe, practic să nu fie în total copiat, deoarece intră în vigoare drepturile de autor.
Da, sunt niste limite (pe care nu le stiu), dar da, chiar ai dreptul
mai ales pe Youtube unde se posteaza muzica, cu copyright si nu e scoasa
Cum sa nu fie scoasa muzica cu copyright? Nu e scoasa doar celor care plătesc. Poți face un abonament pe cate luni vrei, iar în timp ce ai abonamentul valabil, poți posta cate video-uri vrei, în care sa conțină și muzica copyright, iar dacă expira abonamentul, nu are treaba, nu o sa iti fie șterse video-urile, doar ca nu mai poți posta alte video-uri noi, din moment ce a expirat abonamentul.
Probabil de asta ai zis ca nu e scoasa muzica copyright. Nu e scoasa doar celor care plătesc abonament. La restul cu peste 1.000 de abonați în general, e scoasa. Ori iei strike, ori iti șterge video-ul, ori iti scoate muzica din video-ul respectiv.
Https://www.billboard.com/charts/hot-100
cea mai prima melodie de sus:
https://www.youtube.com/results?search_query=Butter+BTS
zeci de rezultate
CHIAR CREZI ca aia nu e melodie cu copyright?!?
iar eu vad ca ma pot uita la ea binemercic si nu am bagat in viata mea un ban in Youtube :P
Nu tu trebuie sa bagi bani ca să asculți melodii copyright. Ci deținătorul canalului de YouTube. Cel care postează. Iar tu mi-ai trimis un link cu un canal de 57 milioane de abonați, iar acel canal, cred ca este chiar autorul. Posteaza cel care canta melodiile cred.
Păi aici pot intra în discuție până și remix-urile pieselor. O piesă remixata iese de sub drepturile de autor și poate genera monetizare pe Youtube.
Pai piesa remixata e destul de diferita de cea originală, dar la secventele din seriale, ce ai putea adauga sa fie diferit de original? Tot fetele actorilor le vezi etc, nu prea ai ce face în plus ca sa fie cu mult mai diferit de original. Părerea mea.
Ti-am scris un raspuns lung si plin de caps
cum erau prea multe insulte la ABERATIILE pe care le scoti, si mi-as lua ban
am decis sa il sterg si sa iti spun doar:
super, ce te face pe tine sa dormi linist noaptea si sa scoti banii din buzunar spre unii care abia asteapta sa profite dupa imbeci... asta, inoce... asta
IGNORANT, CA TINE
https://www.google.com/search?q=long+live+and+prosper
(pentru ei nu pentru tine)
Poți fi mai explicit te rog frumos? Spune-mi exact ce vrei sa spui. Nu înțeleg, pe bune vorbesc. Îmi zici ca spun aberații etc, iar la final zici " (pentru ei nu pentru tine) "
Spune mai clar ce vrei sa spui, și ce-i cu link-ul ala?
Încă nu sunt sigur dacă era pentru mine mesajul, pentru că mi-ai dat mie tag, nu altora de mai sus...
Ok, hai sa o iau incet
1. ti-am dat un link PLIN de muzica, care are copyright si care e pe gratis, eu NU am platit niciodata nimic la Youtube
2. nu stiu unde poti gasi informatia, dar am prins la un moment dat o declaratie (la tv cred) cum ca sub un anumit timp (cateva secunde) poti decupa orice secventa din orice film
lucru confirmat de Youtube care e plin de videoclipuri facute manual de unii care taie secvente din filme
1) în acel link e un om care face un semn cu mâna.
2) nu ai plătit să postezi video-uri cu muzică copyright? ( toată melodia, cap-coada ), ori nu ai plătit sa vizionezi video-uri cu muzică copyright? Sunt 2 lucruri total diferite.
Daca postezi video-uri, în care se aude o melodie copyright completa, iei strike. ( în general dacă ai peste 1000 de abonați )
3) câteva secunde poate e permis, dar o melodie întreaga, nu.
Te rog frumos, poti sa vorbesti cu toti dintii in acelasi timp?!?
dar mai ales sa incetezi sa te PREFACI ca nu intelegi
NU ti-am postat un link cu un om care (citez) "face un semn cu mâna", ti-am postat un link cu MULTE melodii care IN MOD EVIDENT AU COPYRIGHT
dar, hai sa pun punctul pe i:
in afara de contrazicere AIUREA, ai un link OARECARE, de pe Youtube, pe care eu (care nu am platit nimic) NU pot sa il vad, pentru ca are copyright?!? (si sa pui si nume de artist si nume de melodie, ca sa caut pe google, nu numai link-ul)
felicitocurili mele SINCERE, acum pisica moarta e in ograda ta, abia astept un raspuns, SINCER, CHIAR abia astept un raspuns!
Te rog frumos sa dai click pe link-ul trimis de tine, sa vezi ca sunt niște poze cu oameni care fac un salut cu mana " Vulcan salute "... dar în fine, ideea pertotal era ca iei copyright daca postezi un video pe YouTube, ce conține o melodie întreagă cu copyright. Vreau sa știu doar dacă ma contrazici sau nu la ceea ce am zis acum.
Si după cum ziceam, înspre final ai spus: " ai un link oarecare, de pe YouTube, pe care eu (care nu am plătit nimic) nu pot să îl vad pentru ca are copyright? "
Ți-am mai explicat mai sus, dar nu ai înțeles, îți explic ultima oara mai clar! Deci tu poți vedea orice video de pe YouTube pe gratis! Eu am zis ca nu ai voie sa postezi tu video cu muzica copyright pe YouTube. Doar dacă plătești.
Stii ce înseamnă să postezi pe YouTube?
Poate nu ai fost suficient de atent și ai înțeles că nu poți viziona video-uri cu muzica copyright, dar eu nu am zis asta...
Acum vad ca ai lăsat și link uri cu melodii, dar eu ma uitam la link ul din comentariul de mai jos în care este un om care face un salut cu mana...
Tot același lucru îți zic. Ai înțeles greșit. Poți sa vizionezi orice melodie vrei, sau orice video, dar nu poți sa postezi tu.
AV1 întreabă: