| mODIN a întrebat:

Esti Iohannis cel mai prost presedinte din cei pe care i-am avut de la revolutie incoace?

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este greu de spus, fiecare a avut unele realizari si unele nerealizari.
K.W.Iohannis este vazut asa de catre unii fiindca este presedintele in functie si a dovedit o neimplicare in problemele interne ale Romaniei, au intervenit scandalurile cu deplasarile externe scumpe si unele deloc importante si vila ce ar fi fost pregatita pentru el dupa incetarea functiei.

| sabin89 a răspuns:

Cred că și Becali era mai bun.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu, mie mi se pare poate cel mai șmecher.A râs și de PSD și de PNL, acum râde și de ruși.Ne-a crescut gradul de încredere în NATO și UE și a apărat țara în condițiile unui război la graniță. Uite ce se întâmplă în Franța, Germania, unde are loc tot un război hibrid, iar partidele extremiste au reușit să preia mare parte din putere.
Ascensiunea asta a partidelor pro-ruse în Europa e dovadă clară a interferenței Rusiei, iar țările trebuie neapărat să se coordoneze și să ia o poziție de excludere a acestora din alegerile parlamentare/prezidențiale. Iohannis și CCR au luat cea mai bună decizie, deși tardiv, iar acum trebuie să meargă mai departe și să nu mai accepte candidaturi ca ale lui Simion că iar ajungem într-o situație extremă.

| doctorandus a răspuns:

Nu, dimpotriva. Nu e un scandalagiu, isi face treaba in liniste.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

El si-a inteles perfect atributiile constitutionale.

| RAY a răspuns:

Pai ce putea face? romani asteapta pe mesia, asteapta sa vina un salvator din cer care sa le faca ce trebuie sa faca ei, basescu era mai bun? care toata ziua se certa, asta vreti? alea sase case au fost lasate de sasi in schimbul unor favori