Scz, acum am văzut că lucrezi de pe 1. Vei lua le 15 luna următoare, salariul pe 14 zile, și abia peste 2 luni vei lua un salariu întreg. Sper că înțelegi.
Pai ce credeai, ca iti da deja un salar dupa o saptamana? Da, cam asa se procedeaza. Diferenta e data. Eu de exemplu nu am data fixa dar intra inainte de 10. La unii intra in ultima zi lucratoare din luna.
In general excrocii iti opresc 2 saptamani ca sa se asigure ca nu iti dai demisia
Pai de ce nu m-a pus sa incep de pe 15 sa fie o luna fix? nu are sens ce se intampla
Stai linistit ca primul salariu include si astea 2 saptamani pana in 15 iulie.
Are sens, doar ca esti tu putin batut in cap. Salariul se achita pentru luna calendaristica anterioara, la data la care e stabilit in contract (sau in jurul datei, nah). Sa zicem ca incepi pe 1 ianuarie si salariile se platesc pe 20, da? Lucrezi TOATA LUNA ianuarie, iar pe 20 FEBRUARIE iti primesti salariul integral pentru luna anterioara. E atit de simplu...
Și vei fi platit pe 15 doar ce ai muncit luna asta până pe 15, adică 1-2 zile sau cat ai muncit, abia peste 2 luni vei primi salariul pe o luna întreagă fiindcă așa se plătesc salariile, cu o lună în urmă
Am inteles... In fine, avand in vedere ca eu sunt pe domeniul dorit, la inceput, as zice ca e oke...dar tot e ciudat.