anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am inceput pe 1 munca intr-o corporatie.
Am intrebat de curiozitate, cand imi vine salariu, mi-a spus manager-ul ca salariul meu o sa vina pe 15 luna viitoare.
Asta inseamna ca vine peste 1 luna si 2 saptamani.
Asa se procedeaza sau sunt fraierit pe fata?

Răspuns Câştigător
| PrimeAngelus a răspuns:

Scz, acum am văzut că lucrezi de pe 1. Vei lua le 15 luna următoare, salariul pe 14 zile, și abia peste 2 luni vei lua un salariu întreg. Sper că înțelegi.

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Așa se procedează, dar ar trebui atunci să îți dea pe o lună și jumătate.

| Wr3nch a răspuns:

Pai ce credeai, ca iti da deja un salar dupa o saptamana? Da, cam asa se procedeaza. Diferenta e data. Eu de exemplu nu am data fixa dar intra inainte de 10. La unii intra in ultima zi lucratoare din luna.

| zilog a răspuns:

In general excrocii iti opresc 2 saptamani ca sa se asigure ca nu iti dai demisia

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai de ce nu m-a pus sa incep de pe 15 sa fie o luna fix? nu are sens ce se intampla

| Wr3nch a răspuns (pentru anonim_4396):

Stai linistit ca primul salariu include si astea 2 saptamani pana in 15 iulie.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Are sens, doar ca esti tu putin batut in cap. Salariul se achita pentru luna calendaristica anterioara, la data la care e stabilit in contract (sau in jurul datei, nah). Sa zicem ca incepi pe 1 ianuarie si salariile se platesc pe 20, da? Lucrezi TOATA LUNA ianuarie, iar pe 20 FEBRUARIE iti primesti salariul integral pentru luna anterioara. E atit de simplu...

| PrimeAngelus a răspuns:

Și vei fi platit pe 15 doar ce ai muncit luna asta până pe 15, adică 1-2 zile sau cat ai muncit, abia peste 2 luni vei primi salariul pe o luna întreagă fiindcă așa se plătesc salariile, cu o lună în urmă

| anonim_4396 explică (pentru PrimeAngelus):

Am inteles... In fine, avand in vedere ca eu sunt pe domeniul dorit, la inceput, as zice ca e oke...dar tot e ciudat.