Scz, acum am văzut că lucrezi de pe 1. Vei lua le 15 luna următoare, salariul pe 14 zile, și abia peste 2 luni vei lua un salariu întreg. Sper că înțelegi.
Pai ce credeai, ca iti da deja un salar dupa o saptamana? Da, cam asa se procedeaza. Diferenta e data. Eu de exemplu nu am data fixa dar intra inainte de 10. La unii intra in ultima zi lucratoare din luna.
Stai linistit ca primul salariu include si astea 2 saptamani pana in 15 iulie.
Și vei fi platit pe 15 doar ce ai muncit luna asta până pe 15, adică 1-2 zile sau cat ai muncit, abia peste 2 luni vei primi salariul pe o luna întreagă fiindcă așa se plătesc salariile, cu o lună în urmă
Am inteles... In fine, avand in vedere ca eu sunt pe domeniul dorit, la inceput, as zice ca e oke...dar tot e ciudat.
In general excrocii iti opresc 2 saptamani ca sa se asigure ca nu iti dai demisia
Are sens, doar ca esti tu putin batut in cap. Salariul se achita pentru luna calendaristica anterioara, la data la care e stabilit in contract (sau in jurul datei, nah). Sa zicem ca incepi pe 1 ianuarie si salariile se platesc pe 20, da? Lucrezi TOATA LUNA ianuarie, iar pe 20 FEBRUARIE iti primesti salariul integral pentru luna anterioara. E atit de simplu...