| madalingabriel019 a întrebat:

Eu stau în chirie cu părinții mei, dacă se întâmplă ceva casei, când eu nu sunt acasă, iar în accident ei decedează, proprietarul ma poate da pe mine in judecată pentru despăgubiri?

12 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Raspunderea pentru stricaciuni provocate locuintei din vina chiriasilor este a persoanei/persoanelor care figureaza in contractul de inchiriere drept chiriasi si au semnat contractul, probabil ca in cazul expus acestea sunt parintii tai.
Daca si tu ai semnat contractul atunci raspunzi si tu.
Daca parintii au decedat poti sa raspunzi si in calitate de mostenitor, daca ai acceptat mostenirea, dar numai in limita valorii mostenirii, daca aceasta este mai mica decat valoarea despagubirii pentru stricaciuni.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Scuza-ma, dar ce intentii macabre ai?
Mai ai o intrebare despre somnifere.

| ioana748 a răspuns:

Poate gandesti mai optimist totusi.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce atata negativitate, cand nu este cazul?
Cei care sunt responsabili de casa sunt cei care au semnat actul de inchiriere.

| madalingabriel019 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Somniferele sunt pentru mine, am probleme cu somnul, iar acum sa spun adevărul mama mea este puțin dusă cu pluta, și uita aragazul deschis, țigări in scrumieră, in pat, si cand se descoperă dă cu colțul pilotei in scrumieră oeste țigare..toate colțurile pilotelor sunt arse la noi in casa..si îmi este puțin cam frică pentru ca dintr-o greșală..la 18 ani în loc sa imi iau mașină plătesc casa omului

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru madalingabriel019):

Mama ta are nevoie de medic. Sa o vada un neurolog ceva.

Momentan nu sunt bani pentru asta.dar cât de curând facem rost de bani, vom merge cu ea, dar ea are doar momente când face asa, gândește rațional și dintr-o data o ia randeaua

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru madalingabriel019):

Negre ganduri ai
Dar poti lua oricand un detector de fum care te anunta prin wifi pe telefon daca e ceva, pentru linistea ta

Consultatiile sunt gratuite cu trimtiere de la medicul de familie.

Nu e mai simplu si civilizat sa se lase de fumat?
Eu cred ca asta te-ar linisti si pe tine.

Am vorbit mult pe tema asta si nu vrea..plus că îmi e mamă vitregă și.i don't give a shit..eu întrebam doar daca se întâmplă ceva când eu si tata nu suntem acasă daca raspund si eu de ceva..in rest.

Nu raspunzi tu, dar vei fi bun de plata.