| Girly97 a întrebat:

Există țigări clasice sau electronice fără nicotină speciale pentru nefumători? Patronul oferă pe lângă pauza de masă de 30 minute și 5 minute pauză la fiecare două ore colegelor fumătoare iar noi nefumătoarele suntem obligate să muncim în continuare fără a ni se permite să luăm pauză și noi. Nici nu vreau să mă apuc de fumat, atât îmi mai lipsea mie.

8 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Suna cam scump pentru portofel sa te apuci de fumat, doar pentru acele minute de pauza.Imi amintesc ca ai mai postat, chiar nu s-a mai schimbat nimic de atunci? Poate o petitie, ceva, din partea celor care nu fumeaza? Sunteti in numar mai mic decat ceilalti?

| Wr3nch a răspuns:

Da, sunt tigari electroncice fara nicotina care au doar aroma la 30 de lei.

| Girly97 explică (pentru dullcat):

Nu, suntem 6 în total, 3 fumătoare și 3 nefumătoare.

| Girly97 explică (pentru Wr3nch):

Și fac vreun rău mare nefumătorilor?

| Wr3nch a răspuns (pentru Girly97):

Nu exista studii concludente pentru ca nu au aparut de mult pe piata. Unii zic da, unii zic nu. Eu fumez de 1 an cu nicotina, momentan nu am nimic.

| anonim3247 a răspuns (pentru Girly97):

La salariu tot la fel luați? Din ce ai scris nu iese 1 oră la 3 zile și 8 ore la 24 de zile pe lună.

| Girly97 explică (pentru anonim3247):

Da, luăm toate același salariu. Înțelegeți ce mă deranjează?

| Frank51 a răspuns:

Deci întrebi dacă există țigări din alea, și după spui că nu vrei să te apuci. Întrebai doar din complezență?

Toți încercăm să-ți spunem de bine dar pe zi ce trece ne dăm seama că ești o cauză pierdută.