| sabin89 a întrebat:

Experți de top în securitatea națională a Americii - Lt. General Scott Berrier și Avril Haines - au avertizat ieri Congresul despre amenințarea crescândă din partea Chinei și Rusiei: "Is this the most dangerous and complex threat environment since World War II?" a întrebat S. Berrier. Și tot el a răspuns: "Senator, I believe it is when you consider the advances in technology, the provision of weapons, the globalization information. The rise of China".
Ce-i cu lumea asta? I s-a urât cu binele? Când putem și noi să trăim mai bine, cu atâtea facilități tehnologice, ei se pregătesc de război.
O confruntare între acești giganți ne-ar afecta bineînțeles pe toți.
Cum apreciați voi situația? Este posibil ca lucrurile să scape de sub control?

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Cum apreciați voi situația? Este posibil ca lucrurile să scape de sub control?"

orice se poate intâmpla, nimic nu e exclus

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu am incredere in China ca nu doreste sa isi puna in pericol economia care este mereu intr-o crestere spectaculoasa. Ca ei stiu bine ca traiesc din comertul cu SUA si UE.

Răspuns utilizator avertizat
| SkyEL a răspuns:

E o tampenie, un razboi mondial ar face pamantul nelocuibil pentru oameni din cauza radiatiilor emise de bombele nucleare, astia for sa distruga singura planeta locuibila pe o raza de cinestie cati ani lumina, sunt nebuni.

| VelicanEmilia a răspuns:

Lasa-ma si cu americanii astia ca au fost instigatori de cand se stiu. Pe unde au trecut doar praf si scrum au lasat in urma lor.

| doctorandus a răspuns:

Între China și SUA va fi cel mult un război pentru Taiwan. În rest nu sunt dispuși să folosească arme nucleare.

| sabin89 explică (pentru VelicanEmilia):

Cel mai rău vin e "vin rușii", iar cel mai bun e "vin americanii" happy