Cred ca ar trebui sa inveti sa ii scrii numele corect. Totusi e presedintele nostru!
Nu cred ca domnul Iohannis are acest plan de a ne distruge tara. Tin sa cred ca o sa ajute aceasta tara sa fim si noi un popor unit!
Si sa nu mai fim cu 50 de ani in urma.
Wow, ce sari așa pe mine? Mi se rupe daca se scrie cu un "n" sau cu 2. Raspunde la întrebare sau nu te mai baga in seama. Nu te forțează nimeni sa răspunzi.
P.S. scrie undeva in întrebare ca va distruge tara? Pe de alta parte compromisul este o practica unanim acceptata in politica. Trebuie sa fii tare ipocrit sa susții ca un politician nu face compromisuri.
Te rog sa nu mai recurgi la atacuri ieftine! E o simpla întrebare.
Amice, mai usor!
Eu nu te-am atacat. Nu am vrut sa para asa...doar mi-am exprimat parerea
Acum daca tu nu esti de acord cu ce am zis puteai pur si simplu sa nu bagi de seama.
Am vesti bune, domnul basescu va vi prim minstru de la anul, Romania o va duce minunat atat de bine ca ne vor invada tara toate popoarele din vest, pacat de prostia din tara asta, cred in vorbe si atat
Nu conteaza cine e prim-ministru, important e ca fiecare din noi sa gindeasca un pic mai nemteste. Mai putine miini intinse si mai multe brate la treaba. Oh, da, si inainte sa te plingi de spagi, sa fii tu ala care nu da nicaieri, niciodata. Abia dupa aia sa comentezi de altii ca dau sau ca cer.
Si daca nu vrea compromis tot face.
Vezi draga ca se scrie cu doi de "n", nu vezi si tu ca la unii biologici nu le intra in gaoz doar cu un "n".
Chiar am scris 2 de n dar mi-a dat tastatura auto-correct. Pare-se ca tastatura mea il cunoaste doar cu un n. Na, sa se certe domnii ăștia cu tastatură mea. Ia sa vad: Iohanis. Mno vezi?
UnchiulRamiz întreabă: