| ygh6yttrgfdsx a întrebat:

Fundaa! Buna! am o intrebare despre legile francezilor in legatura cu consumul de alcool sau fumatul, spre exemplu de la ce varsta poti fuma sau consuma alcool intr.o cafenea sau intr.un bar, si daca se poate sa fiti cat de precisi, deoarece din cate stiu eu de la varsta de 16 ani. Spre exemplu am o prietena ce vrea sa plece in franta intr.o excursie si ea coonsuma alcool dar doar asa cate o bere 2 nu neaparat atat de mult incat sa se imbete, si ce s.ar intampla daca ar vedea, o politia intr.un bar pe la vreun 7-8?

Răspuns Câştigător
| Brâncuşi a răspuns:

Bună seara, întradevăr legile sunt altfel, în Olanda parcă şi în special Austria ai voie să consumi maxim o bere şi apoi poţi conduce maşina liniştit şi parcă în Germania o bere de un litru, în Belgia când am fost m-am dus să cumpăr un pachet de ţigări şi le puteai achiziţiona de la 16 ani la fel şi băutura, oricum Franţa sigur vinde ţigări persoanelor de 16 ani şi băutură, şi n-are ce să-i facă dacă o prinde poliţia într-un bar, nu o să se înţelegă cu ea şi sigur nu o va băga în seamă.
Să nu îşi facă probleme, are voie!
O seară bună!

3 răspunsuri:
| ygh6yttrgfdsx explică (pentru Brâncuşi):

Multumesc!

| ygh6yttrgfdsx explică (pentru Brâncuşi):

Si nu stii, pana in ce ora ar putea sa stea intr.un bar seara/noaptea? gen 11-12-1?

| Brâncuşi a răspuns (pentru ygh6yttrgfdsx):

Păi poate să stea cât vrea dar să aibă pe cineva cu ea, un prieten, oricum fetele din ziua de astăzi sunt dezvoltate şi nimeni nu îşi dă seama, n-are ce căuta poliţia în baruri doar să nu întreacă măsura cu alcoolul.
O seară buna.