| HuminiucEmilian a întrebat:

Fundita, Vreau sa imi cumpar un spray paralizant micut sa il pot purta in buzunar, spuneti-mi este legal la varsta de 14 ani sa porti asa ceva?, as vrea sa nu mai am incidente sa fiu incercuit de (romi) si sa imi ia banii

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Purtarea nu este ilegala, ilegala este folosirea lui. Daca nu va constitui infractiune atunci este contraventie si se pedepseste cu amenda de la 100 lei la 500 lei(pentru minori limitele amenzii sunt de la 50 lei la 250 lei), conform L.61/1991, republicata in 2011.
Incearca sa eviti confruntarea, de regula nu duce la nimic bun.
Numai bine!

6 răspunsuri:
| Owakey a răspuns:

Bună!

Ahahahaha, frate, cu sprayul mai mult îi enervezilaughing. Oricum, nu mai trece pe lângă romi că nu ai tu tupeul să te baţi cu ei.

Baftă!

| AliceThai a răspuns:

Nu stiu sigur dar cred ca e legal sa porti. Ilegal e sa-l folosesti cum vrei tu. In legitima aparare banuiesc ca e legal sa-l folosesti

| stfnn a răspuns (pentru Owakey):

Daca mai mult ii enervezi,dupa spusele tale, inseamna ca nu stii ce face sprayul paralizant.
Problema nu e ca ii enervezi, problema e ca nu prea ai timp sa il folosesti.

| HuminiucEmilian explică:

Stiu dar ce sa fac, cum sa ii evit ca oriunde te intorci sunt si ei, ce sa fac sa imi iau garda de corp? laughing

regis
| regis a răspuns:

Are importanta daca este legal sau nu? Atata timp cat il tii in buzunar, nu stie nimeni ca il ai, iar in situatia in care esti nevoit sa il folosesti, mai conteaza daca e legal sau nu?

Răspuns utilizator avertizat