Întrebare recomandată | AfB a întrebat:

Hallooo! Bunicul meu a primit o amenda administrativa de 600 de lei si trebuie sa plateasca si cheltuielile de judecata in valoare de 100 lei. Aceasta amenda s-a datorat faptului ca prin iulie copilul vecinei cica ar fi fost lovit de manzul bunicului meu, cazul fiind solutionat cu vatamare corporala din culpa. Datorita faptului ca acel copil a aruncat, dupa cum scrie in procesul verbal, cu o piatra si manzul s-a speriat, judecatorul a decis sa-l scoata de sub urmarire penala dat fiind faptul ca bunicu` nu avea nici antecedente. Intrebarea mea este urmatoarea: Ce se poate intampla daca nu o plateste(amenda este administrativa nu penala, dar este data de un procuror)? Am cautat pe net si am gasit ca va fi executat silit sau va face munca in folosul comunitatii. Ma intereseaza un raspuns de la cineva care stie. Va rog nu luati intrebarea in deradere. Va multumesc, funda ii revine celui mai folositor raspuns.

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Caută-l pe Ionandelasal și întreabă-l pe el.
Uite aici profilul lui, dă-i un mesaj.
http://www.tpu.ro/utilizator/scyw

5 răspunsuri:
| wintermee11 a răspuns:

..sau i se va umbla in conturi in cazul in care acestea exista, ori poprire din pensie.

| Azµre a răspuns (pentru wintermee11):

Proprire pe pensie cel mai probabil. Undeva la 20 % din venituri.

| AfB explică:

Va multumesc mult.

| stoica1 a răspuns:

Poate fi executat silit..cam asa se intampla de obicei.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ti-am raspuns pe privat.