| smarttie a întrebat:

Hei poate vi se va parea stupida ideea mea dar va rog sa va abtineti de la comentarii de genul. As vrea de ziua prietenului meu sa scriu cu litere mari in spatele blocului (litere suficient de mari incat sa se vada de la 8) LA MULTI ANI, PUISOR! Intrebarea pe care o am pentru voi este ce as putea folosi sa ma asigur ca se vede noaptea? As vrea sa folosesc ori benzina careia sa ii dau foc ori vopsea fosforescenta. Daca aveti alte idei sunt binevenite

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Deci in primul rand scoateti benzina din cap... nu cred ca ai vrea sa ajungi la spital de ziua iubitului. Si da cel mai bine poti folosi vopsea flosforescenta, sau un alt material flosflorescent pe care sa il poti strange, daca vei folosi vopsea flosflorescenta sunt destul me multe sanse sa nu dispara prea curand. eventual mai bine fa un banner pe care sa il pui pe jos sau ceva asemanator.

3 răspunsuri:
| jeleeu a răspuns:

1. aww
2. cred ca benzina e destul de periculoasa, in schimb vopseaua fosforescenta nu e o idee rea. ai putea sa incerci
nu stiu daca te-am ajutat cu ceva laughing

| smarttie explică (pentru OldSoul):

O sa merg pe ideea cu bannerul mersi mult

| Fatamuntilor a răspuns:

Ideea cu benzina e periculoasa, nici cea cu vopseua nu e chiar ok.Sa scrii pe peretele blocului?
Mai degrada fa niste afise mari in care sa scrii asta!