Daca ai verde interminent treci, chiar daca ai rosu, daca ai ambele pe rosu astepti! eu n-am carnet da tot stiu
Verdele intermitent este permanent sau stins din diferite motive. Nu ai sa-l vezi pe rosu. Deci nu stii.
Le cam incurci.
Intermitent verde inseamna ca poti merge dupa ce ai cedat trecerea.
Daca nu ai nici-un semnal luminos pentru dreapta astepti verdele pentru toti, desi sunt extrem de rare intersectiile fara verde intermitent la dreapta.
Se vede ca nu ai carnet. Nici nu ai inteles intrebarea macar
Poate becurile sant arse de la semafoarele alea si soferii cunosc situatia, autoritatile nu fac nimic. Sau isi fac de cap astea sant variantele
Am inteles doar ca am spus rosu nu ca e stins la interminent
Eu fac scoala de soferi si am trecut de multe ori chiar daca intermitentul nu era aprins, maine am examen, si nu stiu cum sa fac, eu in scoala asa am facut, stiu ca exista si posibilitatea ca acele becuri sa fie arse si sa nu se stie de ele.
Nu poti ghici daca sunt arse sau. U merg. La examen consideri ca nu merg si respecti semaforul principal
Acolo unde este acel semafor ar trebui sa existe si un semn de cedeaza trecerea pe care trebuie sa-l respecti. Semafoarele principale nu creaza obligatie pentru banda de virare. Daca ai observat, toate intersectiile cu semafoare sunt dublate cu semne de circulatie. Atunci cand nu functioneaza semafoarele se respecta semnificatia semnelor de circulatie.
LisaJulie întreabă: