| BATTLEGROUND a întrebat:

Hei TPU

Am vorbit cu parintii mei despre politica si despre ceea ce se intampla in lume...
Si eu am inceput sa le spun ca nu putem crede nimic din ceea ce este difuzat la tv si servit drept adevar si ca lumea este condusa de oameni rai care nu ne vor binele... si le-am mai spus ca totul este corupt si ca noi suntem mintiti continu de catre mafia care se afla la puterea acestei lumi si isi intinde tentaculele in spre orice si incearca sa conduca si sa acapareze totul!

Iar ei ( in special mama) au inceput sa imi spuna ca nu este adevarat si sa nu mai cred orice citesc pe internet... Si am inceput sa le demonstrez ca este cum zic eu iar ei ma contraziceau tot mai mult!

Iar apoi le-am spus despre atentatele de la 11 septembrie si ca nu este asa cum ne-a spus noua tv-ul si cei ce detin media in mare parte! Am spus ca si guvernul american ar fi trebuit sa fie implicat in acel dezastru deoarece au avut foarte mult de castigat di atentatele de la W.T.C. mai ales oamenii bogati si bancherii americi, apoi mama a inceput sa imi spuna ca nu stiu nimic si ca sunt influentat de ce citesc pe internet si de muzica pe care o ascult ( RAP )...

Nu a vrut sa creada nimic din ce am spus... Nici macar cand am spus ca majoritatea stirilor importante de la TV nu sunt decat minciuni si manipulari!

Va rog sa imi raspundeti la intrebare si sa imi spuneti cine credeti voi ca a avut dreptate in mare parte si cine a gresit?

De ce cand incerc sa vorbesc cu cineva despre asta si le spun ce parere am eu (adica cea prezentata mai sus) toti imi spun ca cred toate minciunile si ma las influentat de toate tampeniile de pe internet! MA SIMT ATAT DE DIFERIT sad

Răspuns Câştigător
| WalterWhite a răspuns:

Ascult muzica si ma uit la filme, nu ma uit la restul...

10 răspunsuri:
| Andrei7520152 a răspuns:

Rezonez cu parintii tai. Aberezi rau de tot. Daca crezi ca internetul detine adevarul absolut atunci chiar esti varza.

| CautNume a răspuns:

Ai si tu dreptate, nu orice se intampla in lume e asa cum se prezinta la tv, dar sunt si lucruri adevarate.De exemplu, acum Franta nu ar fi avut niciun motiv sa "inventeze" atacurile.Imaginea lor a fost facut praf, au reusit sa prinda teroristii dupa 3 zile.

| WalterWhite a răspuns:

Eu am renuntat sa ma uit la Tv(mai putin muzica si filme) deoarece stirile ori prezinta subiecte total idioate sau stiri care te dezinformeaza si spun doar minciuni bazate pe nici un argument. La fel sunt si parintii si bunicii mei despre televizor, religie, superstitii pur si simplu nu poti avea o conversatie bazata pe argumente cu ei.Acum nu toate stirile vor sa te manipuleze multe dintr-e ele fiind doar subiecte banale dar cand este nevoie televizorul poate fi folosit ca un excelent mijloc de manipulare. Vorba aia : cu televizoru am prostit poporul

| BATTLEGROUND explică (pentru WalterWhite):

Nu te uiti la filme si nu ascuolti muzica? WOW... Nasol.

| WalterWhite a răspuns (pentru BATTLEGROUND):

Ascult muzica si ma uit la filme, nu ma uit la restul...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mda, media dramatizeaza si altereaza adevarul, dar pana la teoriile conspirationiste care iti trec tie prin cap e un drum destul de lung

| doctorandus a răspuns:

Poate ai un inceput de psihoza.

| Doub a răspuns:

Ai dreptatewinking

| Dismally a răspuns:

Adevarul este undeva la mijloc, nu poti crede nici tot ce vezi la TV dar nici teoriile conspiratiei nu sunt mai aproape de adevar.

| OoBunnyoO a răspuns:

Foarte putine subiecte sunt cele care reprezinta "manipulari". Majoritatea sunt doar informatii pe care jurnalistul le are si le publica si nu sunt numai jurnalisti corupti sa stii. Mai exista si jurnalisti care isi fac treaba. Este ok sa iti pastrezi mintea deschisa, insa nu este ok sa transformi tot intr-o teorie a conspiratiei.

| NiculaLoredanaAndreea a răspuns:

Eu cred ca in mare parte ai dreptate, dar o mica parte au si ei.