Ai si tu dreptate, nu orice se intampla in lume e asa cum se prezinta la tv, dar sunt si lucruri adevarate.De exemplu, acum Franta nu ar fi avut niciun motiv sa "inventeze" atacurile.Imaginea lor a fost facut praf, au reusit sa prinda teroristii dupa 3 zile.
Adevarul este undeva la mijloc, nu poti crede nici tot ce vezi la TV dar nici teoriile conspiratiei nu sunt mai aproape de adevar.
Eu am renuntat sa ma uit la Tv(mai putin muzica si filme) deoarece stirile ori prezinta subiecte total idioate sau stiri care te dezinformeaza si spun doar minciuni bazate pe nici un argument. La fel sunt si parintii si bunicii mei despre televizor, religie, superstitii pur si simplu nu poti avea o conversatie bazata pe argumente cu ei.Acum nu toate stirile vor sa te manipuleze multe dintr-e ele fiind doar subiecte banale dar cand este nevoie televizorul poate fi folosit ca un excelent mijloc de manipulare. Vorba aia : cu televizoru am prostit poporul
Nu te uiti la filme si nu ascuolti muzica? WOW... Nasol.
Foarte putine subiecte sunt cele care reprezinta "manipulari". Majoritatea sunt doar informatii pe care jurnalistul le are si le publica si nu sunt numai jurnalisti corupti sa stii. Mai exista si jurnalisti care isi fac treaba. Este ok sa iti pastrezi mintea deschisa, insa nu este ok sa transformi tot intr-o teorie a conspiratiei.
Mda, media dramatizeaza si altereaza adevarul, dar pana la teoriile conspirationiste care iti trec tie prin cap e un drum destul de lung
Rezonez cu parintii tai. Aberezi rau de tot. Daca crezi ca internetul detine adevarul absolut atunci chiar esti varza.
DaciaRomania întreabă: