Da, si da
lagarele se numesc "inchisori" dar SUNT LAGARE pentru ca sunt incarcerati si copii indezirabililor, ORICE VARSTA AR AVEA
si da, nu numai ca se fac experimente, dar am auzit de test cu gaz pe o intreaga familie, CU COPII (parintii au incercat sa faca respiratie artificiala copiilor... pana au murit toti)
si nimeni nu face nimic pentru ca sunt binemercic protejati de China, iar mai nou au bombe nucleare si rachete balistice, asa ca pot sa se rahateasca grupa mare pe minimum de decenta umana, ca nu le face nimeni nimic
de unde stiu toate astea, ei bine, spre deosebire de IMBECILII CARE SPUN CA "NU AI CUM SA STII", EU AM CITIT SI VAZUT DECLARATIILE CELOR CARE AU REUSIT SA FUGA DE ACOLO!
esti oripilat de ce scriu?
BUN, ASA SI TREBUIE, poate te faci mare si odata si odata o sa ai ocazia sa iei masuri impotriva ucigasilor nenorociti
Probabil sau NU.
De unde ai putea sa stii, acea tara este stricta din multe puncte de vedere si una dintre ele este faptul ca nimic nu intra si nu iese de acolo nici macar informatiile asa ca...restul sunt speculatii.
Daca au ei internetul cenzurat si telefonia, apai e cam greu...se mai pierd informatii cand reuseste cateunul sa evadeze, daca vrei o ironie intreaga Koree de Nord este un imens lagar...condus de un bolnav psihic, cu o alura si corp de porc.
Toate puteriile lumii încearcă să devină cuceritoare de state prin diferite metode. Nimic nu este imposibil.
De ce? Dorești să te oferi voluntar?
Probabil. Lumea e mult mai obscură decât se poate observa la prima vedere.
AlexDorinel întreabă:
anonim_4396 întreabă:
FreddieM întreabă: