| Fabiana2R a întrebat:

Hei TPU situatia s-a agravat, dupa ce m-au amenintat aseara au fost parintii fostului meu la serviciu la mama, au incercat sa o faca de ras (si pe mine, si pe ea, nu prea au reusit), insa ma tem sa nu vina si la liceu. sa discut cu vreun profesor? ei sustin ca vor sa depuna plangere impotriva mea pentru ca CICA eu le oblig copilul sa fumeze si sa se drogheze si exista o filmare de la un majorat cu fostul meu, niste baieti si cateva fete fumand, dar eu NU am fost la acel majorat, dar e intunecata filmarea, se vad doar niste fete si vor sa dea vina pe mine. ce pot face? culmea e ca in filmare se aude numele meu, dar mai e o fata cu acelasi nume ca al meu, nu stiu ce sa fac, e un mafiot nebun taica-su..help..raspunsuri serioase va rog

7 răspunsuri:
| MeConstantine a răspuns:

Buna Fabiana,
Nu am citit restul intrebarilor dar totodata nici nu trebuie pentru ca situatia iese din contextul pe care tu il ai. Daca copilul lor s-a dorgat si tu mai esti cu el si toate cele nu faci bine, nu pentru ca nu vrei ci pentru ca pur si simplu ai intrat in acel cerc vicios din care nu poti iesi si aici ma refer l familia lor din care tot trebuie sa iesi.
Faptul ca mama ta si tu aveti de suferit trebuie sa insemne mlt pentru tine si de obicei persoanele dragi incercam sa le protejam. Chiar daca parintii lui te amenint, se iau de tine, etc tu tine cu familia ta si sustine-o.
Iesi din anturjul in care ai intrat si incearca sa te desprinzi de situatie, dar acest lucru trebuie sa-l faci cat mai rapid, nu o faci tu o sa ai de pierdut sad

suntserios
| suntserios a răspuns:

Te a facut baiatul cu talent. l au prins mamaica si taticu ca fumeaza si ce sa zica printisorul: "Nu tati eu sunt baiat cuminte, nu fumez, nu beau... fata aia m-a obligat"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut ca cei de la Telefonulcopilului ti-au sarit in ajutor, ai stat de vorba cu ei?

| Wehrmacht a răspuns:

Ai fost pe la politie? Daca tatal aluia este mafiot cum spui tu atunci sunt mari sanse ca politia sa fie de partea ta.
Daca as fi in locul tau as folosi metoda conductei cu 2 capace.

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Ce sa-ti fac daca te cuplezi cu tigani. Plateste bodyguarzi.

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns (pentru Wehrmacht):

Politia de regula e mana in mana cu mafia. Nu te uiti si tu la filme? laughing

| Wehrmacht a răspuns (pentru MultPreaInteleptulTractorist):

Pai atunci asi inainta cu metoda conductei cu 2 capace.Mai bine 4 legate intre ele.
De obicei politistii aia locali sunt mana-n mana cu mafiotii aia slabi.Aia care se ocupa cu combaterea crimei, ameinintarilor de genu' celor enumerate de cea care a postat...etc ii vaneaza pe astia. Poate sa fie mana-n mana cu aia mai puternici care au ceva de oferit, dar pe astia mai mici isi pot face o imagine mai buna ca cica-au arestat nu stiu ce mafiot...