Aa,şi încă ceva,cred că scrie undeva în citaţie ce trebuie să faci în cazuri de genul ăsta,oricum, ia legătura cu acel avocat, sau du-te la poliţie, că tot autoritate este. poate că te pun poliţaii să dai declaraţie la ei şi scapi, dar nu ştiu sigur.Şi eu am depus mărturie mai demult la un divorţ şi-mi amintesc că în citaţie erau instrucţiuni.
Cine-ţi plăteşte transportul pînă în Constanţa? Mai bine apelează la secţia de poliţie din apropiere, povesteşte-le şi poate te ajută ei cu vreun sfat ceva.Vezi la oficiul judiciar duin secţie.Să nu ascunzi nimic din ceea ce ştii.
Nu e problema de transport! Problema mea e ca nu vreau sa imi vina citatia acasa, sa o vada ai mei.
Cred că tot la poliţie o rezolvi.Că de dus personal la tribunal, nu poţi.Normal ar fi să anunţi personal tribunalul, de noua adresă. Vorbeşte cu avocatul părţii pe care o aperi să te anunţe data instanţelor.
Avocatul părţii pe care o aperi este dator şi bineînţeles interesat ca tu să fi prezent la proces.
Mersi pentru fundiţă! Ai grijă să nu mai devii martor, că ai de tras.Mai mult ca sigur că nu te simţi excelent.