| Justmeandmysmile a întrebat:

azi am fost cu doua colege si cu prietenul uneia dintre ele in parc si am facut o poza toti in picioare pe banca.Numai ca nu am vazut ca un politist se uita la noi si a venit ne-a intrebat ce varsta avem si cum prietenul colegei era cel mai mare avea 17 vroia sa ii dea amenda 2 milioane si ne-a luat datele...pentru urcatul pe banca si mi-a cerut toata adresa... oare imi trimite doar mie amenda (eu sunt fata). Da, nu zic ca nu am gresit dar totusi poate imi trimite mie amenda fiindca mie mi-a cerut adresa completa desi am stat toti pe banca in picioare, va rog fara comentarii urate. Fundita cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| gigicotlet a răspuns:

Faptul ca v-ati urcat cu picioarele pe banca constituie ca si contraventie" distrugerea mobilierului urbanistic" dar tinand cont ca sunteti minori nu o sa patiti ABSOLUT NIMIC! el va luat datele doar ca sa justifice sefului lui ca a avut si el un pic de activitate pe tura lui. doar atat. in cel mai rau caz daca aveati sub 14 ani se facea o notificare prin care se instintau parintii. asadar stai linistita ca nu o sa patesti nimic...garantat

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Stai linistita, parerea mea este ca nu o sa primiti nici o amenda, in cel mai rau caz o sa primiti un avertisment si asta numai cei care aveti peste 14 ani. Numai bine!
P.S.Alta data sa nu mai faceti, nu-i frumos sa murdariti banci.

| DakotaRoyse a răspuns:

Bine că alţii după ce violează babe stau bine mersi, şi poliţaii dau amenzi la copii "teribilişti".
Păi dacă ţi-a luat adresa, e posibil. Aş zice că da.

| Șosețică a răspuns:

Pai, probabil a vrut sa va sperie...
Daca nu se pare ca avea ceva fluturasi la creier daca doar tie ti'a cerut'o desii toti erati pe banca...
Imi fine 2 mil? E cam mult raman la parerea ca doar va sperie...

Cu mult drag Sunshine tongue

| NoCharachter a răspuns:

Pai.cred ca numai el o sa plateasca amenda pentru ca e mai mare. Si daca faci ceva rau, politia romana o sa ceara adresa si alte informatii la toti cei implicati chiar daca nu sunt asa de vinovati straight face.

| Justmeandmysmile explică:

Nu nimeni laughing

| Alex_2905 a răspuns:

Esti criminalalaughing nu se intampla nimictongue doar te sperie sau e un avertismenttongue

| andre3a_6862 a răspuns:

Si eu am facut chestia asta, dar mie nu mia sp nimeni nimic.Si parcul este in fata sediului de politie...laughing deci nu stiu daca ii adevarat ceea ce spui dar iti raspund:

din moment ce va luat la toti datele ii logic ca le trm si la ceilalti, nu doar tie...dar nu prea cred.

| AnA_8412 a răspuns:

Stay calmahappy...nu are cum saty trimita numai tiebatting eyelashes
oricum erati 4 deci...
sh pana la urma nu chiar asa gravoh go on

| MiscareaHipHop a răspuns:

Te poti delecta cu muzica hiphop pe http://www.miscareahiphop.com