Faptul ca v-ati urcat cu picioarele pe banca constituie ca si contraventie" distrugerea mobilierului urbanistic" dar tinand cont ca sunteti minori nu o sa patiti ABSOLUT NIMIC! el va luat datele doar ca sa justifice sefului lui ca a avut si el un pic de activitate pe tura lui. doar atat. in cel mai rau caz daca aveati sub 14 ani se facea o notificare prin care se instintau parintii. asadar stai linistita ca nu o sa patesti nimic...garantat
Stai linistita, parerea mea este ca nu o sa primiti nici o amenda, in cel mai rau caz o sa primiti un avertisment si asta numai cei care aveti peste 14 ani. Numai bine!
P.S.Alta data sa nu mai faceti, nu-i frumos sa murdariti banci.
Bine că alţii după ce violează babe stau bine mersi, şi poliţaii dau amenzi la copii "teribilişti".
Păi dacă ţi-a luat adresa, e posibil. Aş zice că da.
Pai, probabil a vrut sa va sperie...
Daca nu se pare ca avea ceva fluturasi la creier daca doar tie ti'a cerut'o desii toti erati pe banca...
Imi fine 2 mil? E cam mult raman la parerea ca doar va sperie...
Cu mult drag Sunshine
Pai.cred ca numai el o sa plateasca amenda pentru ca e mai mare. Si daca faci ceva rau, politia romana o sa ceara adresa si alte informatii la toti cei implicati chiar daca nu sunt asa de vinovati .
Si eu am facut chestia asta, dar mie nu mia sp nimeni nimic.Si parcul este in fata sediului de politie... deci nu stiu daca ii adevarat ceea ce spui dar iti raspund:
din moment ce va luat la toti datele ii logic ca le trm si la ceilalti, nu doar tie...dar nu prea cred.
Stay calma...nu are cum saty trimita numai tie
oricum erati 4 deci...
sh pana la urma nu chiar asa grav
G777 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: