Poti depune, dar este degeaba, cel mai probabil nu o sa reuseassca sa il identifice pe cel care a facut asta deoarece spun eu, s-a ascuns destul de bine. Depui plangere, dar ei nu o sa faca nimic deoarece nu il pot identifica, mai ales daca a folosit TOR network care il plimba prin 4-5 tari inainte de a se conecta la contul tau sau alte programe VPN care sa ii asigure anonimatul.
Atata timp cat mare parte (99% din populatia Ro) nu stiu ce e ala DeepWeb sau VPN, nu prea cred. Si in general daca esti "hacker" nu te intereseaza un cont de Facebook. Asta mi se pare mai mult un "hacker hibrid". Unul care a folosit ori keyloggere ori metoda psihologica.
Poti sa pui plangere doar daca ai dovezi ca tia spas contul ce a facut el se socoate hartuire
Nu prea poti face mare lucru. De ce? Pentru ca nu intra in atributele politiei sa descopere ce se intampla pe contul tau de Facebook. Doar daca omul care a facut asta te-a lezat intr-un fel, moral, sau a amenintat de pe contul tau sau te santajeaza... Sau ceva grav, altfel politia nu are acces la Facebook si la ce se vorbeste acolo, in plus, orice discutie poate sa fie trucata, iar Facebook nu o sa dezvaluie ip-ul sau detalii despre cel care a fost pe contul cu care ai vorbit tu decat daca e o problema de siguranta nationala. Tipul/tipa e foarte acoperit/a. Nici nu era nevoie sa foloseasca VPN.
Cel mai indicat este sa ceri scuze la cei afectati si sa-ti schimbi parola la contul FB.
Urgent!
Ce treaba are Politia Romana cu Face Bookul?
FaceBookul este un site american de socializare, nu o mobila din casa ta, este ceva virtual, nu ceva material, care nici macar nu-ti apartine, ca nu esti tu propietarul FB-ului, tu esti doar un simplu utilizator.
Ca atare, singurul lucru pe care il poti face, este sa contactezi Adminul Face Bookului si sa ii informezi ca ti-a fost spart contul, ca tu esti persoana reala si cam atat.