| Wehrmacht a întrebat:

Http://www.romanialibera.ro/......21265.html

" De asemenea, a afirmat că bombele pe care le-a livrat investigatorului ar fi fost de putere slabă şi nu ar fi produs distrugeri, lucru contrazis de constatărilor experţilor DIICOT."

Exista cumva vreo informatie pe net sau un video care sa arate una dintre acele bombe? Sau pe cea detonata de politisti?
Din cate am auzit pot presupune ca a facut o bomba cu Dinamita de Amoniac sau niste Nitroceluloza amestecata cu Nitrat de Amoniu dar sunt curios daca este asa, in ce era pusa si ce cantitate de explozibil era intr-o bomba.

Ce credeti? Poate sa intre in categoria teroristilor din moment ce nimeni nu stia despre bombe pana sa apara stirea asta si nici nu intentiona sa le detoneze ci sa le vanda?

3 răspunsuri:
assiris
| assiris a răspuns:

Tu dorești să afli rețeta bombelor? Indiferent cât de puternice ar fi sau de slabe, intenția de a confecționa așa ceva este de condamnat. Vezi ce s-a întâmplat recent în Rusia. Ce vină aveau acei oameni care într-un moment al vieții lor s-au aflat în locul fatal, indiferent de scopurile teroristului? Este sufiicient să confecționezi o bombă pentru a o vinde altcuiva care să o folosească pentru a fi și tu considerat terorist. Dacă sunt doi care se bat iar tu dai unuia un par, esti la fel de vinovat pentru că menirea ta este să oprești conflictul nu să ajuți o parte pentru a învinge pe celalalt.

| Wehrmacht explică (pentru assiris):

Nu...stiu deja retele dar ma intreb ce a folosit el de fapt.Doar o curiozitate.
Ma intreb si daca sunt puternice sau slabe deoarece mi se pare destul de ofensiv sa spui ca au fost de mare putere daca nu este asa. Sperii oamenii care multi stiu de explozibili doar din filme unde este ireal ce vezi.

assiris
| assiris a răspuns (pentru Wehrmacht):

De asta probabil știu doar cei care au anchetat cazul. Azi când violența este la tot pasul, chiar și o bombă de cauciuc poate crea spaimă