Cu totii iubim,mancam,vrem pace pentru noi insine dar ridicam in slavi calai ca Vlad Tepes Vlad Dracu,Eta, Adolf Hitler, Musolinni, Cultul Soarele, Soare..etc! Iar pe Iisus Cristos il crucificam sau batjocorim numindu-l Iesua iar pe Alexandru cel Bun nu il apreciem!
Sunteti pe negativ cu pozitiv calaistic si va simtiti bine daca torturati,ucideti,batjocoriti,umiliti,inscenati! Nu existati, va simtiti insuportabil, rau si sunteti fara de pacat dar rai raul in fapt doamne fereste dominus, dominatori! Mi, ni se rupe sufletul de dumneavoastra daca nu va e bine dar daca v-am activa v-am transforma in pacatosi.Nu ne ramane noua oamenilor in legitima aparare, ca victime decat sa va exterminam impreuna cu Creatorul! Sunteti calai.Born to die, born this way!
Domnule Dracula, va rog sa ma iertati daca am fost prea dur cu dumneavoastra sau cu idolul dumneavoastra Vlad Tepes Vlad Dracu. Dumneavoastra nu ati fost atat de dur ci nuantat, ideea e ca Vlad Tepes Vlad Dracu era poate superior lui Alexandru cel Bun.Va multumesc pentru intelegere!
Imi pare rau, s-a incins tarata in mine! Imi cer scuze, iertare!
Sa-i intrebam pe cei de la T.p.u.de ce v-au sters raspunsul dur ce-i drept ca si al meu,dar oare nu e mai grav,mai rau,mai murdar sa atacam de pe la spate ca serpii,ca animalele,ca fiarele,ca bestiile,ca smecherii,ca batjocoritorii,ca mininosii decat sa fim franci,cinstiti,onesti sa explicam cine suntem pe fata ca dumneavoastra nu sa ne prefacem,sa mintim ca am fi,ca suntem normali,pacifisti,civilizati,buni,frumosi si de fapt sa fim urati,rai si batjocoritori? Sincer sunt de preferat persoanele ca dumneavoastra, ca tine decat minciuna, ascunsul, prefacutul, smecherul care te inteapa pe neasteptate.Va multumesc pentru intelegere! Ii rog pe cei din mass-media sa isi arate adevarata fata adica energia, interiorul nu sa se mai aranjeze ca normali, usori chiar sa minta si sa atace pe la spate, sa intepe!
Luptati cu tot respectul pentru adevar stimate domn Dracula adica Vlad Tepes Vlad Dracu v.s. Alexandru cel Bun.Nu e corect sa mintim.In alta ordine de idei domnule Dracula, cum explicati din punct de vedere Creationist si nu numai: celelalte planete:de exemplu Jupiter Jubileu Giupiter Gomora si Neptun patern..Babilon,florile,cristosii iisusii necalai,prea bunii,sfintii purii,paternii.,normalii amarati necalai de exceptie sau modesti familii complete fericite, pietrele cazatoare adica calaii muritori, cod albastru-verde planeta Pluton Pluto adica inferioritate cal calaism, evolutia, cel preainalt..etc?
Cum explicati ca suntem muritori desi, cu toate ca calaii biblici gen dumneavoastra sustineau ca ei sunt Alesii, iar Creatorul nu s-a aratat tuturor ca sa ia partea unei tabere, cuiva? Vedeti, multe intrebari!
Sunteti catastrofic, cataclism, dur! Sunteti cumva urmas de-al lui Tepes? Eu sunt urmasul lui Alexandru cel Bun.
Stimate domn, cu tot respectul dar nu ma credeti, ma luati peste picior! Atunci cum credeti ca am casunat asa gratuit sa il laud pe Alexandru cel Bun in conditiile in care nu e atat de celebru, de faimos chiar dumneavoastra ati spus-o initial?! Totusi cu tot respectul dar consider ca Alexandru cel Bun merita sa fie apreciat mai mult decat Vlad Tepes Dracu de exemplu.
vasileionmac întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
raymusik19 întreabă: