| AlexDorinel a întrebat:

Https://youtu.be/gjYGLPEB74Y

Ce părere aveți de părerea acestei femei?
De ce majoritatea oamenilor în vârstă se opun scolii online?

24 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Prostia in starea ei naturala.

Pentru ca nu vor sa isi supravegheze pruncii, ca e mai usor sa ii lase singur la pc, di normal ca aia dau pe jocuri si YT in loc de lectii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că ei consideră că școala adevărată se face în clasă, din bănci, nu în fața unui ecran.

| Feri5 a răspuns (pentru anonim_4396):

Exact, școala în fața calculatorului nu e școală.

| Lucian4 a răspuns:

Vorbeste despre doua subiecte diferite, mai intai comenteaza de educatia online si apoi de pandemie.
Educatia online este zero in Romania. Despre pandemie nu are dreptate, atitudinea răstită o face sa para ca este antipandemie, nu crede in virusul infectios.
Educatia online si munca online este rezultatul distantarii sociale a elevilor la scoala, respectiv adultilor. Cursurile online sunt o varianta in tarile dezvoltate pentru persoanele care sunt responsabile cu ei insisi, nu cei care fura temele si trimit online, ei clar nu invata nimic.

Răspuns utilizator avertizat
| Lucian4 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Ziceam de tarile dezvoltate, in care se practica cursurile online. Persoana responsabila nu-si fura caliula singura, copiind tema.
La inceput in video sa nu crezi ca e ceva firesc sa copii, sau furi din alta parte.
Educatia online individuala a elevilor scade cu mult pentru ca, in primul rand atentia elevilor scade, multi sunt absenti(distrati), nefiind intr-un mediu scolar, de sala de clasa. Nimeni nu poate sti ce se alfa in jurul pc/laptopului cat timp elevul urmareste lectia online, in tot acest timp parintii pot fi plecati fizic la munca.
In video vorbeste de cursuri online si pandemie, dar atitudinea rastita e similara in ambele. de ce? Exista frustrare nu ca se face scoala de acasa sau ca se poarta masca?
Tu esti de acord cu persoana din video, pentru ca nu se face educatie online sau esti de acord ca se fura tema? si crezi ca e normal sa se fure pentru ca majoritatea o fac?

| Mosotti a răspuns:

Ptr ca scoala online nu e scoala, nu se compara cu, cand esti in clasa.

| Lucian4 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Daca majoritatea ia spaga, eu de ce sa nu iau? moralitate
Daca majoritatea nu poarta centura, eu de ce sa o port? siguranta
Daca majortatea nu poarta masca, eu de sa port? sanatate
daca majoritatea nu respecta, nu de ce sa respect? respectul de sine
Vezi un model aici? model de viitor?!
Ne gandim la siguranta sau sanatatea noastra sau ne lasam influentati luandu-ne unii dupa altii? Vad ca pui o gramada de intrebari din domenii diferite.
2. da, parintii sunt plecati cu atat mai mult, langa laptop poate fi un joc video de pe telefon, tableta sau un film subtitrat

| gellalbie4ever a răspuns:

Pentru că nu vor să aibă grijă de copiii lor. pentru că nu-i vroiau oricum. așa că îi trimit la școală ca să scape naibii de ei!
cine crezi tu că o să plătească factura la curent?
De aia se tot opun măștilor și statului în casă pentru că au chef de golaneală la 15-60 DE ANI.

| gellalbie4ever a răspuns (pentru AlexDorinel):

Toată lumea copiază, E LEGAL IN ROMÂNIA( nu știu în alte țări cum o fi) și este încurajat în toate școlile de către orice profesori

Nu ȘTIU, mama mea?
Tu crezi că internetul și curentul sunt gratuite? La ce crezi că se gândesc părinții atunci când cumpără un calculator copilului/iilor său/i:
cat costă calculatorul?
cat timp o să stea pe calculator?
cat costă internetul?
cat costă electricitatea?

În primul rând copiatul și pirateria trebuiesc interzise
la testare:
fiecare își compune singur( fără ajutorul profesorilor) referatele la bac, proiect, teză ect ect
Trebuie aspru pedepsit:
orice tentativă de copiere sau reeditare a oricărui document/temă
o postare pe internet a oricărui document care poate duce la editare sau copiere pe internet

Apoi țigările pentru că badigarzi nu fac absolut nimic cu ei( atâta cât stau afara din perimetrul școlii)
sau cu machiajul, hainele telefoanele.
nu uniformă da nimeni nu se ocupă de chestiile astea și ei ar trebui să impună aceste reguli?
mai mult ar trebui să le recunoască aceste reguli PE FAȚĂ
ar trebui să le dea copiilor să le citească și să le memoreze. Apoi să le aplice școala. Nu te pune să semnezi un contract stupid în care zice "să nu ne dărâmi școala"

În al doilea rând trebuie să ne ocupăm PERSONAL de acești copii sau părinți *problemă* indiferent care este a lor problemă? Pentru că sunt "buruieni" din cauza lor și mai mult a ignoranței noastre de a corecta *comportamentele lor deviante* vom avea de suferit pe viitor

E o problemă cu decolteu sau cu machiaj la vârsta lor. Nu haine de biserică dar nici haine care să incite Fetițele de 13-15 ani îmbracate așa nu mai la asta se gândesc
Machiajul în timp îți afectează fața problema lor nu e că nu arată bine problema lor i-e că trebuie să arate bine că altfel sunt urîte, Ai văzut vreodată *femei urâte* până acum? ( nu jignesc pe nimeni pentru cum arată) dau un exemplu cu din cele care din nefericire chiar au nevoie de operație chirurgicală.
e o puștoaică din aia care are câteva coșuri pe față și dă cu fond de ten. la vârsta ei crede în căpșorul ei că e ca femeia aia care are nevoie de operații și din cauza unui coș sau a tenului ei pal se dă cu fard de obraz și ruj pe buze?
Iar pentru telefoane sunt *persoane problemă* cei ce vorbeasc pe ele în clasă ca să pară șmecheri.( Se înjură evident, își propun tâmpenii unele ilegale. pe lângă asta încalcă o regulă la infinit și nu au nicio problemă cu asta)

1 șmecher e ceea ce le spun profii la copii de pe telefon în clasa lor.
E o batjocură adusă studenților lui
Profesorul vede și știe pe acei copii. Știe că acei copii știu că profesorul lor îi vede că stau pe net. Când îi întreabă, ei spun sau încearcă să demonstreze că nu e adevărat. cu toate că ambele părți știu că e o miciună.
2 Mă refer la puștoaice nu la femeile alea. Ele nu au NEVOIE DE machiaj la vârsta lor, ți-am zis și "de ce?"

La școală? Vorbim de școală
fără decolteu că incită și are rolul de a incita iar persoana care poarta asta vrea să arate asta.
machiajul e ca un retuș
la ce ar avea nevoie de un retuș la școală sau 24/7 în fiecare zi!?
La școală te duci să te îmbraci la modă să te machiezi și cu telefonul știi ce? dă le dr€cu încolo de teme de evaluare, de teste, de ce pan mea? de ce ți-ar trebui ție să-ți iei ghiozdan! la ȘCOALA ce dr&cu ghiozdan ce p* mea yaz telefonul puneți unghiuțele îmbracă te CA LUMEA și du-te FATĂ la școală să te învețe aia modă să vezi băieți drăguți ca să vă spun că vrei să te fți

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

O parere nu are cum sa fie buna sau rea pentru ca este doar o parere. Tine minte asta
Nu sunt de acord cu ele pentru ca si asa se invata cum se invata ( aproape deloc ) fizic, dapai online unde poti sa faci cu totul altceva in timpul "orelor"