Hey!
Ce parere am despre asta?
1.Parerea mea despre acei sateni
Nu conteaza daca fata este usuratica sau nu, nu conteaza felul in care se imbraca, simplul fapt ca i-au facut asa ceva a distrus-o...a marcat-o pe viata si orice ar zice nu mai poate sa fie niciodata ca inainte.
Hai s-o luam altfel. Mergem la mare/piscina destul de des nu? *unii dintre noi*
Acolo de ce nu sunt fetele violate caci na, pana la urma sunt imbracate sumar si vezi mai multe decat printr-o amarata de rochie foarte scurta.
Un adevarat obsedat sexual care are in minte o astfel de fapta odioasa nu tine cont daca fata respectiva este usuratica sau nu. Au existat de-a lungul timpului multe fete foarte okay care au fost violate doar asa, pentru ca au fost frumoase si pentru ca s-au aflat la locul nepotrivit in momentul nepotrivit.
Violatorii nu tin cont de asa ceva...niste idioti obsedati asa ca ei nu sunt in stare sa gandeasca atat de mult.
Da, adevarat, poate ca felul sau provocator i-a tentat mai mult, ce e drept e drept dar oare atunci cand mergem la plaja nu e acelasi lucru?
Acolo este o exceptie?
Nu conteaza cum este acea fata, odata ce este violata pierde aproape totul, este distrusa...Iti dai seama, sa fii tinut fara voia ta, sa te zbati, sa tipi si sa nu te auda nimeni in timp ce 7 bestii idioate te umilesc in ultimul hal.
Acest sat este unul de vai de el din cate cred eu...numai babe si mosi care s-au casatorit de la 15 ani *vorba vine* si care au ramas cu ideile lor comuniste. *iarasi, vorba vine*
Mi-e scarba de acest sat, un sat corupt in care a disparut de mult ideea de mila...Nu zic ca acea fata nu este asa, poate ca asa este, ce o cunosc eu cumva ca sa zic ca nu e asa?
Acei sateni o cunosc mai bine insa oricat de usuratica ar fi o fata numai un obsedat fara minte se poate gandi la un astfel de gest...
Hai sa fim seriosi acum, ce baiat care se respecta recurge la asa ceva?
Numai niste idioti care nu se pot controla pot sa recurga la asa ceva.
Castrarea chimica este o pedeapsa mult prea usoara pentru unii ca ei. Ar trebui pusi la munca pana la moarte. Poate ca asa s-ar mai speria "potentialii doritori* si cu ajutorul lor *al detinutilor* s-ar putea construi frumos in aceasta tara care chiar ar avea nevoie de asa ceva.
Ce au facut aia a fost pura razbunare, iar ce au facut satenii a fost o adevarata cruzime.
2. Judecatoarea- Ce pot sa spun? Asta este justitia zilelor noastre.
Aceia 7 nu erau tocmai "saraci", cine stie cata mita a luat acea judecatoare tinand cont ca banii au venit din 7 parti. Iti dai seama... daca toti 7 precum si rudele acestora au contribuit cu bani atunci este clar de ce nu au intrat la inchisoare.
In zilele noastre pana si justitia se vinde la kilogram, pana si demnitatea unei fete este vanduta pe bani.
Parerea mea? Aceasta persoana este mai rea decat violatorii.
O persoana care se vinde in acest fel nici nu merita sa traiasca pentru a regreta ce a facut.
Acei violatori erau niste bestii idioate care nu se puteau controla.
Scuza ei care este? Asta este justitia secolului 21. Bine ca nu este asa peste tot altminteri am fi ajuns de vai de noi... chiar mai rau decat suntem deja.
Sper ca nu am jignit pe nimeni! Este doar parerea mea! Bafta!
Hai frate...si daca era ''usoara'' trebuia s-o violeze, nu? satenii au zis asta ca si-a inceput viata sexuala, asta nu inseamna sa fi usuratica. dar babele na, se baga in viata altora traind pe vremea cand se maritau ele de la 17 ani. cat despre judecatoare mi-e scarab, n-am ce sa zic.Asta-i Romania .
Da, mi se pare oribil ca femeie sa iei o decizie de genul asta. Vreau sa spun, i se putea intampla si ei. Tot nevinovati ii considera?