Chestia e ca sunt foarte multi profesori care NU l-au votat pe chior, desi trambitase in 4 zari despre aia 50%. Nu sunt chiar toti atat de idioti incat sa creada toate dudele aluia.
Eu imi amintesc de ce-mi povestea bunica despre curbele de scrificiu de prin anii '20, cred. Incerc sa fac o comparatie si nu-mi iese de nicio culoare; atunci s-a revenit mult mai repede la salariile initiale si nu in enspe mii de transe, intinse pana la calendele grecesti.
Nu stiu ce va reusi sa faca noul guvern in cateva luni. Probabil va incerca niste masuri populiste care sa-i asigure inca 4 ani de guvernare. Deja, de catva timp incoace, am invatat sa votez negativ.
Imi mai amintesc de valurile pe care le-a facut Brucan, prin '90, spunand ca ne vor trebui 20 de ani sa invatam democratie. Culmea ca maica-mea, care avea pe atunci peste 60 de ani, era foarte indignata cand eu ii spuneam ca 20 de ani sunt prea putini. Se pare ca cinismul MEU a castigat.
Macar ea a avut norocul sa moara inainte de a vedea unde am ajuns dupa 20 si mai bine de ani.
Nu, dar nu de candidatura lui e vorba, ci de oamenii pe care i-a propus PDL pentru alegerile locale, iar in toamna vin alegerile parlamentare.
"Revenirea la pensiile anterioare"? --- serios? ---in caz ca nu ai scurtcircuit in reteaua neuronala, citeste declaratia "Sustin fara rezerve revenirea la SALARIILE de dinainte de reducere" :
http://www.realitatea.net/......39612.html
Iar daca nu ti-au "ars" toti neuronii, declaratia in privinta pensiilor o poti lectura aici : http://www.realitatea.net/......39652.html
Alessia a fost o greseala de exprimare draga, nu te ambala atat!
Iar daca stau sa ma gandesc bine si pensiile au fost ciuntite de clica asta nesimtita pe care tu o sustii.Informeaza-te mai bine apoi uraste-ne pe noi!
Si mai incet cu jignirile draga.Nervii iti fac extrem de rau la ten! Se merita sa imbatranesti prematur pentru gasca PDL-ului? Eu zic ca nu!
Iti apreciez grija pentru tenul meu dar, te asigur, ca a mea este mult mai mare! N-am ten cu pete --- nici de alea, mai vechi, peceriste, nici din astea, mai noi, pedelace, pesediste, peneliste si altele(cat'or mai fi!).
In schimb, simt ca mi se zbarceste pielea la neadevar si invective gen "mosi si babe" zise de copii care, inca, mai au lapte nesters pe barbie.
Din grije pentru tenul meu, PACE!
Nu,nu ii crede prosti pe romani,majoritatea dintre ei chiar sunt astfel! USL-ul n-are pe unde sa scoata camasa,nici Basescu la fel, vor fi nevoiti sa reintregeasca salariile cei de la USL, ca altfel vor scadea din sondaje, si din eufemistele "optiuni de vot ale poporului"(apropo, voturile voastre nu conteaza, jocurile sunt facute cu mult timp inainte) de la 54-53 cum sunt acum, undeva pe la 42-43, poate chiar si 40, iar cei ce vor avea de castigat de aici,sunt bineinteles,partidul de camarilisti,PDL,si partidul debil,partial,trepanat,extrema-stanga-esuata,sau cum mai vrei sa ii zici,gloriosul PPDD.
Basescu a si zis,sambata,cand si-a carat hoitul la cumparaturi,ca e de acord cu reintregile... daca sunt bani.El nu prea are nimic de pierdut daca se tine placa vesnica "nu sunt bani", ca deja popularitatea si increderea ce oameni i-o acorda, sunt la zero absolut, dar USL are sansa sa piarda o guvernare zdravana, trebuie sa gaseasca o strategie sa intregeasca salariile si pensiile, daca nu vor sa-si dea cu tesla-n testicule.USL-ul nu doar se lauda,ei chiar ar vrea sa faca asta, sa castige increderea prostilor.
P.S.: Te rog, nu-i mai zi "Base", ma surescita grav augmentativu' asta, si tare-mi vine sa ascut sabia tot mai bine cand aud si la haterii lui, denumirea "Base". Presedintele-ce-isi-cere-Targovistea nu-i puteti zice?
Controleaza-ti indignarea si limbajul, le poti da friu liber fata de prietenii si familia ta. In ceeace priveste comentariile pe care le faci, deja ti-au explicat altii ce n-ai inteles. Base poate promite si poate sustine orice, cita vreme nu are pirghiile legale sa faca nimic, este egal cu zero. Dar da bine in urechile electoratului, asta-i si motivul, singurul motiv, pentru care face declaratiile pe care le face. Si nu degeaba am amintit de episodul cu promisiunea facuta profesorilor, pentru ca promisiunea aia este dovada ipocriziei si cinismului lui.
Si eu am fost de parere ca cei 20 de ani nu sint suficienti pentru romani. Din pacate, uite ca este adevarat.
Tu ai pete PDL-iste!
Si mie mi se urzica pielea cand vad pusti ce inca au cas la bot cum sustin hotia si minciuna la nivel inalt.Dar ce sa facem? Oameni suntem.Invatam sa toleram
Ai grija de ten la exterior, sunt convins, dar aciditatea interioara va face ravagii intr-un final! Peace!
anonim_4396 întreabă:
LanguageMaster întreabă: