| 1Q a întrebat:

Imi explicati care este scopul acestor proteste? Adică de ce se fac ce vor sa obtina adică am inteles sa înlăture psd da vreau sa stiu mai amănunțit povestea

Răspuns Câştigător
| Holiday a răspuns:

Problemele legate de acest PSD care a avut si alte denumiri de-a lungul timpului incep in 1990, dar nu o iau de acolo.
In prezent partidul respectiv este plin de personaje care sunt intr-un fel sau altul in conflict cu legea. Au si ceilalti infractorii lor dar nu in asemenea hal, trebuie sa fim obiectivi. Problemele majore au inceput o data cu initiativa PSD de modificare o codului penal in sensul de a nu mai fi considerate infractiuni anumite acte, gen trafic de influenta, luare si dare de mita, etc, actiune care este mai mult decat evident menita sa-i scape de dosare penale, condamnari, puscarie pe oamenii lor care au procese deschise pentru aceste infractiuni. Aici il includem si pe seful partidului, nemernicul de Liviu Dragnea, care este deja condamnat penal. Cu alte cuvinte vor sa legifereze traficul de influenta si luarea/darea de mita.
Deci se cere pastrarea legilor anticoruptie si interdictia celor condamnati penal de a mai avea functii politice. Adica se cere normalitate.

111 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Holiday):

Și mai ignori tu ceva, voit probabil, 99% din mandatele de interceptare sunt pe siguranță națională, prin care ei, de fapt, făceau poliție politică.

| Holiday a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, sigur, ai vazut tu infractor sa nu incerce sa se victimizeze?

| gheorghe699 a răspuns:

Bai boule! vezi cum vorbesti analfabetule, ca nu sunt muistul de tatal tau. daca asa vorbesti in familie imbecilule.

| gheorghe699 a răspuns (pentru Dalmore):

Unde? la postul securist realitatea? furat de coldea si kovesi, de la vantu...

anonim_4396

Deci ești de acord și cu legi de tip big brother, interceptări ilegale, protocoale secrete, procurori care șantajează inculpați să facă denunțuri false, etc doar ca să vezi câțiva oameni la pușcărie.
Nu, nu ești securist deloc.

| Holiday a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce-ti place sa bati campii cand ramai fara argumente.
Nu, nu-i place sa vad oameni la puscarie, dar daca merita, acolo trebuie sa mearga. Sunt convins ca niciunul dintre personajele mediatizate, fie PSD-isti, fie de alta orientare politica nu au ajuns degeaba, dar toti isi cauta scuze si se victimizeaza.
Problema cu PSD-ul e ca dintre membrii cu functii majoritatea au astfel de probleme, sau sunt pusi acolo de cei care au pentru a-i ajuta sa scape de ele.
Si gata, ca m-am plictisit de ineptiile tale, poti sa marai cat vrei ca aici nu mai primesti atentie.

anonim_4396

Eu am rămas fără argumente?hee hee
Nici acum n-ai explicat-o pe aia cu traficul de influență și darea de mită. Cu abuzul în serviciu știai despre altă lege.laughing
Care-s majoritatea dintre ăia cu funcții? Tu rezumi majoritatea la Dragnea?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca dacă se face armata comuna, control financiar comun in UE sovieticii au doar de pierdut. Din cauza asta au promovat oameni corupți in poziții importante in toată Europa de est și s-a ajuns aici. Infractorii respectivi scapă de dosare și rămân cu averi și sovieticii rămân cu influența pe care o au acum. Protestele sunt pentru a înlătura guvernul care servește pe alții in defavoarea cetățenilor romani.

| AlexDarius3 a răspuns:

Deci urmeaza ceva similar cu petrecerea aia din 1989, PSD este un fel de partid comunist care vrea sa bage un comunism mai rau, acum si **** aia au o tactica prin care maresc pensile ca sa ii voteze bosorogii si drogatii ca sa aiba ce sa imprumute de la mamica cand vine pesnia. Lumea ca sa aiba tara un viitor mai bun protesteaza.

| Doja a răspuns (pentru Holiday):

Deci respingi informatii pentru ca stii mai bine, apoi demonstrezi ca nu intelegi ce se scrie. Nu zice nimeni ca se sterg dovezile, se elimina dovezile din copiile lor de la dosar, nu originalele.

Asta inseamna sa fii analfabet functional. Dupa cum ziceam mai sus, e plin de d-astia ca voi in piata

| Holiday a răspuns (pentru Doja):

"Nu zice nimeni ca se sterg dovezile, se elimina dovezile..."

Nu se sterg, se elemina, aha. Asta apropo de cine e analfabetul.
Mai era inca un nebun pe aici care ca si tine se contrazicea singur in incercarea de a justifica rahaturile PSD-ului.

Răspuns utilizator avertizat
| Doja a răspuns (pentru Holiday):

Atunci cand nu esti in stare sa combati un argument trunchezi fraza. Tactica tipica happy

| gheorghe699 a răspuns (pentru ovidiu29asd):

Daca ar durea prostia,ai urla. faci pe deontologul dar esti varza,tu ai auzit,te-ai informat cum una monika makovei,a modificat legile justitiei prin ordonanta de urgenta? de avem legi staliniste,tu ai auzit de niste indivizi infecti, pe numele lor; laura kovesi, coldea, maior si livia stanciu? care au incheiat un protocol intre SRI, ICCJ ...si nu aveai acces la dosar, te judecau ca in perioada lui dej...ai auzit de unul emil boc? piticul acesta a dat o lege retroactiv, prin care trebuia sa platesti CASS si din venitul realizat din chirii ..deci; eu am platit CASS pe salariu, am platit la primarie impozit pe venitul realizat din chirie, si a venit acest idiot -boc, care a dat legea RETROACTIV, m-am judecat 3 ani, la judecatorie, curtede apel ..si datorita protocoalelor securiste,a trebuit sa platesc,asa ca voi putoii care iesiti in piata si mancati ****,ar fi bine sa va documentati, ca de vorbit asa sa va aflati in treaba e usor, dar ca sa te documentezi, ar trebui sa citesti, iar tinerii din generatia m.e nu prea stiu sa citeasca.

| gheorghe699 a răspuns (pentru Dalmore):

Unde sa schimb? la televiziunea, furata de securistii coldea si kovesi, de la vantu si transformata in oficina SRI? realitatea lui gusa si rares bogdan.

| Dalmore a răspuns (pentru gheorghe699):

Du-te, ma, si trateaza-te laughing))))).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru gheorghe699):

Televiziunea care aseară a difuzat, în 15 minute, 2 sau 3 fake news-uri despre care se știa, din jurul prânzului, tot de la 1 ziarist de-al lor(tabăra #rezist), Cartianu, că nu sunt adevărate. laughing

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Tu unde dracu' ai trait pana acum?

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru gheorghe699):

Ti se pare democratic sa ii duci cu forta la vot pe oameni?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Mi se pare #fakenews.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru anonim_4396):

" (3) Mituitorul nu se pedepseste daca denunta fapta mai inainte ca organul de urmarire penala sa fi fost sesizat cu privire la aceasta".

Asta încurajează mita? "

Ai scris-o cu mana ta. Daca incerci sa o dai la intors esti complet retardat.

Ceea ce ai scris tu acolo se traduce astfel pentru creierul tau mic: "Eu, mare politist, daca ii cer babutei care vinde ilegal la colt de strada 200 de lei sa ma prefac ca nu e acolo, n-o sa ma poata trage nimeni la raspundere daca ma duc si ma dau singur in gat."

As fi curios sa vad cu ce porcarie te aperi.

anonim_4396

Aia e legea în vigoare. rolling on the floor))))))))))))))
Pe lângă asta, mituitorul e ăla care dă mită, nu care primește, dar deja ai demonstrat că ești un analfabet funcțional cu acte în regulă.

anonim_4396

Deci tu spui că legea în vigoare încurajează corupția și susții ieșirea în stradă pentru apărarea ei. rolling on the floor))

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru gheorghe699):

De fapt, are dreptate omul. Tu chiar esti **** fiindca crezi toata cacaturile. Muistii de comunisti (ca tine) nu merita decat impuscati sau dati drept hrana pentru caini.

| gheorghe699 a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Nu,democratic este sa castige geoana alegerile prezidentiale,si pana dimineata securitatea lui; kovesi, coldea, maior, oprea sa chimbe rezultatul alegerilor sa-l declare castigaor pe basescu, la fel mi se pare" democratic "ca 8milioane de oameni sa voteze la referendumul de demitere a lui basescu, si unul zegrean, cu ajutorul ambasadelor sa anuleze votul ..asa este democratic?

| deadhoe a răspuns:

Bani, nu?

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru anonim_4396):

Da. Esti doar tembel. Mituitorul e persoana care mituieste.
Si politistul din exemplul meu poate mitui, constrangand-o pe baba: "imi dai bani, ma prefac ca nu te vad." sau baba: "iti dau bani, te prefaci ca nu ma vezi".

Si in plus, faptul ca legea e in vigoare nu schimba cu nimic faptul ca legea nu e dreapta.
Esti doar handicapat. Mori in chinuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru gheorghe699):

Uită-te la ce a scris Nietzsche. laughing)))

| Dalmore a răspuns (pentru anonim_4396):

Fake news-ul despre tipa cu,, coloana rupta'' nu te-a deranjat sad

anonim_4396

Hai că m-ai dat gata cu ultimul răspuns. laughing)))