| Mihăiță234 a întrebat:

In caz de război pot merge cu mașina chiar dacă nu am permis?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În caz de război, faptul că ai sau permis ar trebui sa fie cea mai mică problemă. Ar trebui să te preocupe alte chestii, gen siguranță ta și a familiei, dacă știi să acorzi un prim ajutor (în caz de război chiar și o minimă pregătire în prim ajutor poate salva viata cuiva; salvarea nu cred ca vine, sau nu vine rapid mai ales dacă zona e și foarte aproape de front), știi sa folosești o arma, etc.

Și în ce sens pui întrebarea? Ca sa înțeleg puțin contextul...
Vei fi un soldat pe front, care se teme că nu are permis?

sau

Vei fi unul dintre cei mulți (și crede-mă că am auzit pe mulți în ultimul an) care vor bloca granița de vest fugind din tara?

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu poti circula in mod legal fara permis de conducere de categorie corespunzatoare masinii, legislatia rutiera nu se schimba in timp de razboi.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu!
In caz de razboi esti racolat ca simplu soldat si alergi pe jos, asa cum fac altii cateva mii de soldati, indiferent ca ai sau nu permis, masina sau caruta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E complicat.
legislatia rutiera nu se schimba in timpul razboiului, dar poti fi alte lege care sa reglementeze circulatia publica in general. gen legea martiala

| sierra1 a răspuns:

Ar trage cu toții in tine - că te-ai duce șerpuit - așa că mai bine NU

| doctorandus a răspuns:

Depinde: daca orasul e atacat, politistii nu vor sta drept tinte pentru gloante doar pentru a reglementa traficul. Dar daca orasul respectiv e departe de linia frontului, politistii vor aplica in continuare legile. Bine, daca vei conduce pentru armata (masina militara) nu cred ca te mai controleaza.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare