Posibil. Dar nu cred in reintroducerea serviciului militar obligatoriu. Nu cred ca au ce face cu atatia tineri. Si cred ca nu este nici o tara europeana unde sa fie obligatoriu.
Serios? Nu stii cate miliarde de Euro costa sa echipezi o armata de masa, inzestrata la nivelul anilor 2020. Putin trimite soldati pe front cu munitie invechita, armura contra pistoalelor cu airsoft, nu le da de mancat, apa beau din balti. Pentru ca nici macar Rusia nu-si poate permite o armata de masa inzestrata contemporan.
Atunci de asta ar fi bine sa castige cine trebuie! de preferinta Ucraina! nu Rusia! imi pare rau pentru Rusia! dar trebuie sa accepte ca desi sunt tara mare! trebuie sa plateasca pentru ce au facut! altfel va fi dezastru! si eu ma mir cum dumnezeu mor toti! da Vladimir Putin nu! si doar s-a zis spus ca e bolnav! etc! ori este vrajeala! totul o manipulare! ca sa aiba castig de cauza!
La mintea lui Vladimir Putin e asa! vrei sau nu vrei! eu tot te fac soldat! nah ce sa faci! trebuie sa te faci frate cu dracul si sa treci puntea!
IgoBackToBlack întreabă: